.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

прекалено често ли го правим?

ами..проблема е такъв..имам приятел от 7 месеца. с него преди бяхме мн добри приятели и изведнъж тръгнахме и..проблема е че от както ходим сме го правили 9 пъти . а мен ме е страх да не забременея въпреки че използвам нужните неща . кажете ми моля ви мн често ли го правим и как да спрем това чувство на безсилие като сме един без друг...знам че звучи мннооооо тъпо

Moderated by koalka
    т.1 от Правилника!
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Леле, а вие въобще виждате ли се от време на време.

Killy
    Guest
    За 7 месеца 9 пъти...Абе, ти чуваш ли се?Толкова често го правите, че направо ви ... =D> =D> =D>

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spoko ne e mnogo. a moje li da te pitam na kolko si??
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Това, че го правите често не значи, че ще забременееш. Няма проблем, стига да използвате предпазни средства. Ние правим всеки ден (с малки изключения), но още сме здрави.....въпреки че при нас няма шанс някой да забременее, ма се пак...хаха
    На който му се убива време...

ами на 14 и половина съм и ми се струва мн за 7 месеца 9 пъти..повечето ми приятелки не са правили досега..а от класа ми нито 1..странно ми е ама пък е хубаво
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма значение колко го правите.Важното е да се пазите.

Killy
    Guest
    Ъм...14 и половина...ддз, щом ти харесва

Супер фен
    Оф Боже как ще е често беееееее!!!!Ужас!Аз като видях заглавието на темата ти си помислих,че ще си писала по 10 пъти на ден
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Оф Боже как ще е често беееееее!!!!Ужас!Аз като видях заглавието на темата ти си помислих,че ще си писала по 10 пъти на ден
    аххахаха извинявай ама ти на колко си

Batko_ti
    Guest
    Това, че го правите често не значи, че ще забременееш. Няма проблем, стига да използвате предпазни средства. Ние правим всеки ден (с малки изключения), но още сме здрави.....въпреки че при нас няма шанс някой да забременее, ма се пак...хаха
    Бе ти наред ли си с мозъка?
    Какво значи още сме здрави, нима който прави редовно секс трябва да е болен?И защо да няма шанс 'някой' /по често забременява момичето / да забременее ?

Batko_ti точно това казах - че го праим секи ден (което мисля, че е дост редовно) и въпреки това сме здрави ДЕМЕК няма прб да го правиш редовно А няма шанс да се забременее, защото и двамата сме м
    На който му се убива време...

Град
    В Мъглите На Авалон
    Ami 9 puti za sedem meseca e mnooooooooooooogo rqdko moeto momi4e. No i ti spored mene si dosta malka. Ina4e hubavo ti e predpolagam - na mqsto li se 4uvstwa6 kato go pravi6? Za6toto nali kazva6 4e ti e neestestweno i tova spored men e znak 4e ti e o6te rani4ko malko? Pi6i.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    malkoto_sladur4e li ne pitai za neq tq se e proebala na 9,vartqla e svirki ot 7 godi6na,pak sega e na 13 i hodi s dqdo mi i e mn 6tastliva

Мега фен Аватара на koalka
    Няма от какво да се притесняваш, ако ползвате презерватив и той е напълно здрав.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    malkoto_sladur4e li ne pitai za neq tq se e proebala na 9,vartqla e svirki ot 7 godi6na,pak sega e na 13 i hodi s dqdo mi i e mn 6tastliva
    ахааххахахаххаахх..ужс :P аа..под неестествено имах предвид че съм малкаи за годините ми е честно но наистина ми харесва

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Batko_ti точно това казах - че го праим секи ден (което мисля, че е дост редовно) и въпреки това сме здрави ДЕМЕК няма прб да го правиш редовно А няма шанс да се забременее, защото и двамата сме м
    бр бр , а аз си падам и лезбиика ама ше го пиша др тема хахах шегувам се

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    emi kakvo da se o4akva ot tebe,samo kato si vidish priqtelq da si idva ot moreto i
    o skypi ela mi go rygni celi 2 dena ne sme se 4ukali,oh..
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Спокойно, даже и малко давай му повече секс мъж е все пак
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Sofia

Re: прекалено често ли го правим?

ами..проблема е такъв..имам приятел от 7 месеца. с него преди бяхме мн добри приятели и изведнъж тръгнахме и..проблема е че от както ходим сме го правили 9 пъти . а мен ме е страх да не забременея въпреки че използвам нужните неща . кажете ми моля ви мн често ли го правим и как да спрем това чувство на безсилие като сме един без друг...знам че звучи мннооооо тъпо

Moderated by koalka
    т.1 от Правилника!
    Ще ме извиниш, че пропускам всички комплексарски мнения, както и тези които ме повтарят!!!
    За 7 месеца 9 пъти си е несериозно и даже мисля , че няма логика във вашите отношения понеже:
    -Първо сте били много добри приятели.
    -Второ след като сте толкова близки и секса за това време не ви е подействал по такъв начин, че да ви се иска постоянно да го правите, значи нещо куца.
    Така че въпроса ти е неправилно зададен.
    По-скоро би звучал по този начин: "Прекалено малко ли правим секс"
    И отговора би бил "Да прекалено малко за отношенията , за които разказваш"!!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Лично според мен това не е често, а много рядко. Ако се пазите няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хахах, love_girls по своята пишка мери всичко. Бройката си е нормална и не вярвам нещо да куца. На 14 колко пъти си имал терен? А и все още се брои за нещо специално и изключително.

Не е прекалено често, напротив. Презервативите се сменят, а противозачатъчните си действат независимо от бройката. Както виждаш, много хора си практикуват секс ежедневно без да се притесняват. Стига да е точно колкото искате - всичко е наред.

А.. И, Sam90, честито, че си го казваш Предпочитам отворени хомосексуални пред гъзодавци с гейчета за аватари.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Не е прекалено често, но не е и прекалено рядко. На твоята възраст е нормално (е, вече не е, де, за повечето, като визираме наш'та любимка - malkoto_sladur4e ). Хубавото е, че все още има хора (като теб), които не възприемат секса като даденост, а като привилегия. Продължавай все така!

Sam_90, Admirations, копеле. Ти ме разби. Е такива хора трябва да има повече - сигурни в себе си, непукащи им за глупавите коментари на останалите. =D> =D> =D>
    FOREVER BLAZIN'

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    а ти на колко си?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Реално погледнато 9 пъти за 7 месеца е направо малко. Но все пак ти си на 14 и е по-приемливо. Няма да има за какво да се притесняваш, ако ползвате презервативи и ги поставяте както трябва.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си