.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: лепилото

Guest

лепилото

значи дишах кале в пликче и направо се побърках яко се отнесох и почна да ми причернява и да изтръпвам и всичко да ми играе пред очите и да става шарено но защо не ми се привиждаха некви глупости само се смчках и мислих че санувам и за малко майками да се усети

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    копеле.. НИКОГА, АМА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕГО ПРАВИ ТФА ! тфа при секи действа различно, де да знам и аз някой по-разбирач да се изкаже.. ама тфа е най-долното и мръсно нещо , тфа е ЛЕПИЛО по дяволите.. мене главата ме боли като дишам такова, камо ли да зема да се друсам.. пфф тфа е КАНЕЦЕЛАРСКИ материал бе ! тц тц ебати тъпото , да злоупотребяваш с некви такива неща.. ако ти е било кофти - ходи пий 5-6 бири и ше ти мине.. поне ше се развеселиш.. или си свий конусчето и .. айде стига толко неам думи просто

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    За мен лепилото е най-гадното нещо - щом не ти влияе добре не опитвай пак!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Re: лепилото

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи дишах кале в пликче и направо се побърках яко се отнесох и почна да ми причернява и да изтръпвам и всичко да ми играе пред очите и да става шарено но защо не ми се привиждаха некви глупости само се смчках и мислих че санувам и за малко майками да се усети
    абе за тая работа има наркотици не че те подстрекавам да ги ползваш ама с това лепило знаеш ли че можеш да почнеш да се задушаваш и да стане много лошо....

Guest
    а лепилото какво е според теб?6том има пристрастяване към не6то се води 4е е наркотик

Guest
    добре защо не ми отговорихте подяволите а ми се правите на осъзнали се и взели живота си в ръце

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    Prosto ne ti nosi na teb ili si sipal pove4e ot kolkoto obiknovenno se sipva i tova ne my nosi na vseki.I az sam di6ala kale 4 meseca do sega ne mi e stavalo taka.za6toto na vseki 4ovek organizyma e razli4en.Primer:imah edin priqtel det di6a kale to4no 3 pati i vleze v bolnicata zaradi zalepvane na 4ervata.6te ti kaja samo 4e pri vseki e razli4no no ne dei da di6a6 pove4e 6tot ne sa znae i kvo 6a stane i s tebe!

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    Prosto ne ti nosi na teb ili si sipal pove4e ot kolkoto obiknovenno se sipva i tova ne my nosi na vseki.I az sam di6ala kale 4 meseca do sega ne mi e stavalo taka.za6toto na vseki 4ovek organizyma e razli4en.Primer:imah edin priqtel det di6a kale to4no 3 pati i vleze v bolnicata zaradi zalepvane na 4ervata.6te ti kaja samo 4e pri vseki e razli4no no ne dei da di6a6 pove4e 6tot ne sa znae i kvo 6a stane i s tebe!

тфа го прават наи-изпадналите ,каде немат пари да си изтрият гъза.. просто е пълен боклук..
    ;]

Guest
    глупости пълни/за кои ли път?/знам мн хора с повярваи ми пове4е пари от колкото предполага6 и пак явно това не им е пре4ило да лъхат.

di6ala sum 3 meseca i si e spr brd sq ni6to mi nqma ama ne mislq da go povtarqm nqkoga tui e nai gnusnoto ne6to i nqa smisul ot nego po dobre drusai s ne6to po ka4estveno....
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    А ти какво очакваше да видиш?Лепилото не халюциноген,а инхалант.Ефектите са подобни на тези при тежко напиване.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest

bahaha hoi si zemi lepilo rila i fulmastri
    mnou ste izpadnali be twa kat nekvi ciganeta po aglite da di6ate f torbi4ki ne kvo da e ami .. lepilo bate hoi se stegni

Omg... nedei go pravi pove4e be...piii edna vodka vmesto da di6a6 nekvo lepilooo

rosu
    Guest
    О боже мой!!!Никога повече не го прави.Тва не само ще те дрогира, но може и да изпаднеш в безсъзнание!!!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    to ne vseki pyt ti se previjdat gluposti e a za6to ti e pri4ernqlo sig ti e padnalo kravnoto sledva6tiq pyt kat lyha6 badi sys zatvoreni o4i i si misli nqkav film xaxaax az tai praq a tva det a tva det bilo dolno gnusno kvi gluposti govorite ve emi i za men e gnusno da pie6 vodka nqkvi alkoholici vyrli piqnici det sa piqni e piqt po cql den gnusno e tva moje da go kae6 za vsi4ko te i ciganite piqt vodka i nqmat pari nali za kvo narejdate ne mi e qsno
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    шибани отрепки

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    to ne vseki pyt ti se previjdat gluposti e a za6to ti e pri4ernqlo sig ti e padnalo kravnoto sledva6tiq pyt kat lyha6 badi sys zatvoreni o4i i si misli nqkav film xaxaax az tai praq a tva det a tva det bilo dolno gnusno kvi gluposti govorite ve emi i za men e gnusno da pie6 vodka nqkvi alkoholici vyrli piqnici det sa piqni e piqt po cql den gnusno e tva moje da go kae6 za vsi4ko te i ciganite piqt vodka i nqmat pari nali za kvo narejdate ne mi e qsno
    мен пък ми е още по гнусно да гледам някой наркоман-лепилар да седи в ъгъла и да лъха хелми , леле такива като ги видя съм фар ауей фром тях

SAskana
    Guest
    Всяко нещо трябва да се опита.А за лепилото опитвала сам един път и това е най-циганското нещо ,което съществува.Тревата му е майката =D>

tctctc

Abe ti v red li si be!?!?!? Mojesh li da otgovorish zbaesh li kvi problemi moje da ti dpvede tva lepilo! Az pusha cigari ama da dusha lepilo...ujas! nedei be chovek! [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
    P.S.Най-хубавият ден - днешния.

след като искаш се напраиш на копеле,то има по-добри начини да се натровиш.Кво можа да ми влезне през носа-добре ми се видя,квото можах да изпуша-добре влезе,ама те тва калето тегаво ми дойде.От всичко което съм опитвала -а бая ще да е било, по-долнопробна работа нема да се измисли.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мога да дам пример за по-гадно нещо от калето
    Дай, ще е интересно

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    мога да дам пример за по-гадно нещо от калето
    Дай, ще е интересно
    ...мда,наистина ...
    /за опиати говорим ,нали ; )/
    Just Married

има верно като че ли ;/
    Just Married

Град
    На седмото небе...
    коктейлче...

бронз+лекарства...

ама няма да споменавам какви, че е пълно с идиоти, които биха пробвали...
    Звучи наистина гадно. Прав си да не даваш пълната рецепта, че някой ще вземе да се гътне... Като ги знам какви са дечицата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си