.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Straight edge

Guest

Straight edge

Накратко, това е една доста проста пънк философия: не пиеш, не пушиш, не друсаш и не правиш безразборен секс. Ужасени? Одобряващи? Дайте мнение.

Guest
    Lame....знам какво е това...имах такъв период...за 2 месеца тъпа му работа...Ако ще живееш,живей атрактивно,не по скучен начин.

Guest
    отвратително ми зву4и.

СКУ4НО всъшност.

просто НЕ е за мен.. още пове4е, 4е не слушам пънк.

Guest
    е то кво остана да прави6?

Guest
    ми, колкото до началото - тогава всичко е било доста различно. имаше ги и monor threat, и сцената. но това се промени. днес стрейт едж е много по-различно, по-крайно предполагам, все пак към етиката се добавига вегетарианството и веганизма /е, не за всички, все пак си е въпрос на личен избор/. в смисъл, всичко зависи от интерпретацията - дали някои гледа текстовете, или самия Иън Маккей. Забавното е, че той самият е казвал, че никога не е искал д азапочва движение или нещо такова, не иска д аго свързват със сХе, така че не е много уместно да се намесва принципът му за умереност. е, аз като еджър от вече доооста години винаги съм мислел, че out of step много по-точно и кратко обобщава:

Minor Threat - Out Of Step Lyrics

(I) Don't smoke
    Don't drink
    Don't fuck
    At least I can fucking think

I can't keep up,
    Can't keep up
    Can't keep up
    Out of step with the world

но това си е лично мнение.хич не съм усетил да не ми е забавно. ама то си е до хора.

айде, чао лапета, и умната.

Имам такъв приятел. Един от най-забавните хора, винаги в центъра на купона. Който свързва алкохола/цигарите/дрогата с това да не ти е скучно има проблем. Готино е освен това, че винаги ме кара вкъщи, понеже като не пие и просто винаги си е с колата

Супер фен
    хм.. не бих издържала и ден на такъв ад

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Хубавите навици удължават живота. А лошите го правят приятен!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Не съм усетил да ми е скучно, вие само по тези 3 начина ли се забавлявате? Алкохол, дрога и цигари? Май не са еджърите тези, които се ограничават от към забавления...

Lame....знам какво е това...имах такъв период...за 2 месеца тъпа му работа...Ако ще живееш,живей атрактивно,не по скучен начин.
    Защо изобщо си се опитвал? Ти си лейм

Една от най - забавните части е... раните часове на утрото, бил си на купонче, всички са се направили на прасета и копелета, правят всевъзможни простотии, а аз си умитам от смях PRICELESS!

Темата защо я пусна тук сега ще има атаки от нашмърквалките :P

Град
    OUT OF SPACE
    НЕЗНАМ КАКВО БИХ ПРАВИЛА АКО ЖИВЕЯ ТАКЪВ ЖИВОТ ИЛИ ПО ТОЧНО КАК БИХ СЕ ЧУВСТВАЛА?ВЪОБщЕ НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМ ДА ЖИВЕЯ НЯКОГА ТАКА МОЖЕ БИ ЗАщОТО НЕ МОГА.......

Не пуша, дори не съм и пробвала. Алкохол почти не пия, само по някога някой коктейл, за наркотици да не говорим. И безразборен секс не правя. И пак съм жива, и пак мога да се забавлявам и се чувствам удовлетворена от живота си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тва е най-тъпото изказване... не може да си стрейт едж 1 седмица или 2 месеца... тва не е е така решаваш че ше спреш 1 месец пиенето и цигарите и стааш стрейт едж.. щом го правиш така явно грам не си разбрал философията на цялото движение...
    иначе по темата удобрявам напълно.. доста воля се иска, за да се постигне такова ниво на самоконтрол =D>

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфуу ся съм така от 1 месец и направоооо многоо затъпях

Guest
    Чудя се как живеете направоооо..... ужасен живот - не е ли то да се надрусаш едно хубаво, да се напиеш едно хубаво... пууу ... живот....

Se7en, нищо друго

аз живея така, като изклю4им пиенето на алкохол. то ми е май порока а ина4е съм доволна от живота си имам достатъ4но емоции и преживявание, не мога да кажа, 4е е ску4ен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си