.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Заспива и хърка ужасно....

е вече почва да ми писва.за какво ми се обажда?да отида в тях да се изчукаме брутално и да заспи веднага...и като му кажа да се събуди той веднага почва с оправданията си изморен съм миличко,днес цял ден не съм спрял да работя,спряха ми тока днес и всичко свързано с работата му.не казвам че всяка вечер е така,но просто стане ли така адски много се нервя и му казвам че това е края вече,че не ми се живее такъв еднообразен живот и че е много нагъл,но на другия ден пак му звъня,той ми звъни-вдигам му.не стига че само вечер се виждаме за по 2-3 часа,а той ще ми заспива веднага като си свърши работата (между другото и хърка)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ми зарежи го като ти е писнало.

Еее ти си си виновна!Звана му!Ми престани зарежи го!Не му звани кажи му писна ми от тебе ала-бала.Това е решението!

Guest
    идиотка. мислиш само за себе си.

аз съм мъж, работя рядко, 4-5 дни в месеца. Приятелката ми работи като за двама по 3 нощи всяка седмица, и да, хърка, като заспи. А заспива веднага, понякога няма сили даже да се изчукаме.
    Но я Обичам и бдя над съня и, и сутрин като се събудя се измъквам тихичко и правя кафе ,
    през деня пазаря, чистя, готвя,рисувам, а вечер като се прибере и правя масаж на краката, на ръцете врата или на каквото най и е схванато,
    и тя ме Обича, защото когато намериме време
    да хвърлим за малко проблеми и бреме
    я водя по тайни пътечки в гората
    или пък превръщам в космически кораб кревата
    и пътуваме двамата, пък ако ще и да хърка.. за мене това е най-сладкото мъркане!

miss fatty
    Guest
    zaebi go toq po tvoito obqsnenie se vijda 4e po cql den ne se vijdate a nakaq te ebe edno hubavo i pak taka.zna4i e s tewe samo zaradi ebaneto

Abe vzemi se stegni i kogato te potursi sledva6tiq put prosto mu vdigni telefona i go razkarai kvo tolkova filosofiq ima, da ne e posledniq muj na zemqta slu4aino ta da nemoje6 da go ostavi6 :P
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

аз съм мъж, работя рядко, 4-5 дни в месеца. Приятелката ми работи като за двама по 3 нощи всяка седмица, и да, хърка, като заспи. А заспива веднага, понякога няма сили даже да се изчукаме.
    Но я Обичам и бдя над съня и, и сутрин като се събудя се измъквам тихичко и правя кафе ,
    през деня пазаря, чистя, готвя,рисувам, а вечер като се прибере и правя масаж на краката, на ръцете врата или на каквото най и е схванато,
    и пътуваме двамата, пък ако ще и да хърка.. за мене това е най-сладкото мъркане!
    Typ PEDERAS!

Е тфа е геройско. Такива ви признавам !!!! БРао [-o<

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Прекрасно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe q se zamisli ot kav zor 6e go tarpi6 taka???? nali znae6 4e kato e izmoren 4ovek izob6to mu ne e do sex....taka 4e da ne ti se opravdava s tva kolko mn raboti tempodobni
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами щом като е уморен, ти какво очакваш.Ако не ти харесва - зарежи го.Какво се чудиш..

Супер фен
    Хаххаахаха По-опасно нещо не бях чела.Ами чеоввека може наистина да е изморен от работа бе момиче.Хах....как не ги разбирате тия неща ей Момчетата работят,изморяват се.....а ние само се чудим кво да прайкаме. П.С. И моя хърка Ама не ми пречи де
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Не бързай да го обвиняваш, работата определено изтощава.

Град
    in ur dreams
    мъжка му работа..кво да се прави

офффф боже има толкова мн яки мом4ета 4е ми е писнало някои да се оплакваОО АМА МЕН ТОИ НЕ МЕ КЕФИ о боже има мн намери си някои др
    XOXO...

Ххахахахахах темата ебавка ли е ?
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не бързай да го обвиняваш, работата определено изтощава.
    а като изтощава толкова много как така винаги е готов за секс?
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Ами работа+секс след това,какво очакваш????Ест,че ще е изморен!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    е чак пък да го оставя за това нещо,а и то не е всяка вечер...в седмицата да стане 2-3 пъти.през другото време е купон голям.днес например от 12 часа сме заедно до сега.къде ли не сме отишли и с кой ли не сме се срещнали \/ просто съм си такава.недоволствам и нареждам за най малкото.ама да го оставя след 1 годишна връзка точно заради това е мега тъпо.не мислите ли?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от lovers
    Еее ти си си виновна!Звана му!Ми престани зарежи го!Не му звани кажи му писна ми от тебе ала-бала.Това е решението!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ем какво се оплакваш тогава като се случва рядко, ще го изтърпиш човешко е, пък ако толкова те мъчи остави го, ама е тъпо според мен затова!!!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си