- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Momche s kola
Vaprosa mi e kum momchetata s kolite
Kak razbirate che edno momiche vi haresva zaradi samite vas a ne zaradi kolata vi
Когато колата ти е произведена до годината, в която бяхме 4-и в света по футбол, няма какво да му мислиш. . .
след това става обратното![]()
govorim za prilichna kola![]()
otgovorete seriozno molq vi
vajno mi e![]()
помислих че момчетата с кока-колите![]()
ако не искаш да те харесват заради колата купи си ЛАДААА(или форд)
Още ли има момичета, които харесват момчета заради колите? о.О
Saatana vittu perkele hate crew!
Мен ако питаш, има момичета които харесват колите, не момчетатаПървоначално написано от Boot
![]()
Решеинето е просто. Първите 3 седмици да кажем от връзката ви, ще ходите пеша, ако остане при теб я качваш на колатаСлед като сам не можеш да прецениш, явно тове е единственото ти решение.
Обаче темата ми се струва... Все едно аз сега да пусна тема, понеже имам наистина сериозен проблемОт половин час се гоним с един комар... Но се чудя, аз ли съм толкова зле или комарът е много бърз
![]()
Като излизате не си взимай колата,ако те пита защо не я взимаш,кажи че не е твоя и ако не ти се обади повече е ясно..ако ти се обади,можеш да я возиш вече![]()
Аз лично предпочитам да не излизаме с колата на моя, защото като сме с нея не може да се разходим, ами спираме пред някое кафе, влизаме и после се прибираме. Много по-яко е да се разхождаме пеша, отколкото с колата![]()
aide de ochakvah oshte mnenia![]()
Аз кола още нямам спестявам си за моторче.
Аз мисля, че ниекое уважаващо себе си момиче не би ходило с някой само заради колата ти. Ако ще да караш кола за 50 000 , ако си пълен нещастник, момичетата няма дълго да се задържат при теб. Да, колата е удобство, яко е да се возиш на кола, вместо на да се дрънкаш с трамвая, яко е гаджето ти да те изведе вечерта на разходка с колата, да отидете на някое самотно място и...да се любувате на звездите, яко е да не се притесняваш кога е последната кола на тролеите... Но всичко това е само удобство, лукс, допълнение, бонус, а не основа. В никакъв случай основа. Колата може и да ти помага да те забелязват, но не е критерии , по който едно момиче решава да остане с едно момче. Поне 90 % от момичетата. Останалите 10 % са толкова кухи овци, че то им личи, че са с теб заради парите, колата, ланеца и не знам още какво от този род и няма смисъл да се пита - тя го знае, ти го знаеш, всички наоколо го знаят, няма нужда от коментар![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.