- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Импулсивни и вятърничеви или спокойни, но емоционални
Какви момчета или момичета харесвате?
1. Импулсивни, които са луди глави и готови да танцуват и пеят дори и на улицата, но не задълбават в чуства.
2. Не толкова импулсивни, по-разумни, умерени, но уверени в себе си, спокойни, сигурни, не прекалено устати, но в никакъв случай темерлути. Хора, които се държат подобаващо - НЕ танцуват по улиците, ами там където трябва - в дискотеките. Хора, дискретни и обичливи, но не прекалено експресивни.
Не са само това двата типа, но понеже до 7 клас бях тип 2, а до скоро тип 1 и сега пак се променям към тип 2, искам да знам.
2.Първоначално написано от Анонимко
Spored men tia tipove nqmat nishto obshto s chuvstvata no kakto i da e.. Poveche bi me privlqkal 1. Haresvam ekscentrichnite myje.. kakvato sym i az samata..
Аз съм 2. и харесвам хора 2.
Predpo4itam 1 tip...a i vse popadam na takiva pone zasega.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Е как може да харесваш олигофрени, които пеят и танцуват в автобуса и дразнят хората?Първоначално написано от Nadelina
2., ако искам палячо отивам в цирка.
E ti nikade ne kaza oligofreni...!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Да, но той каза "биха танцували на улицата" - кой нормален човек би го направил? Има си дискотеки. Писна ми от палячовци.
Nima ti haresvash skuchnite hora?Първоначално написано от Анонимко
Az bih go napravila... Bi bilo zabavno..Първоначално написано от Анонимко
Нима улицата е мястото за танцуване? Всяко място си има предназначение. Не казах скучни, защото скучните не ходят по дискотеки и купони.Първоначално написано от Nadelina
Ти огнена ли зодия си? Щото то зодията няма значение, ама огнените са за лудницата - свръх емоционални, избухливи и ненормални.Първоначално написано от Nadelina
Избирам 2., ако искам циркаджийка, ще отида в цирка.
Emi i az ne sym kazala che haresvam oligofreni koito draznqt horata.. a ludi glavi..Първоначално написано от Анонимко
Btw skorpion sym...
Лудите глави са за първо време, не може да се води нормален разговор с тях, те все искат да скачат, трошат и лудеят, нали са луди... затова избирам 2. Нормален човек, с който мога да си говоря, а не който ще ме срами, като прави глупости.
Dobre de,ne moga da razbera kakvo losho namirate v tova nqkoi da sa po emocionalni i impulsivni.Da sa ludi glavi,sledovatelno da pravqt ot vreme na vreme ludi neshta?Vseki 4ovek e razli4en i haresva razli4ni neshta.Tova,4e nqkoi e sklonen da pravi po otka4eni neshta ot drug ne go pravi cirkadjiq.
Напротив, от номерата на тип 1 ми писва бързо.
Тип 2 не щуреят, но ако отидат на купон се развихрят. Кво, тип 1 искаш като е луда глава да вземе да носи кофа за боклук на главата си да прави шоу ли? Такива олигофрени в София много.
Bifshia mi priatel beshe luda glava.. i za tova tolkova mnogo go obichah.. Hodili sme po ulicite ama taka sme hodili che vsichki sa ni gledali..tichali sme.. bili sme se.. ama nikoga ne ni e pukalo... V kafetata taka sme se hilili che horata sig sa si misleli "Tia ot ludnicata li sa izlezli" .. Prekarvali sme si ujasno gotino zaedno.. i si dopadahme perfektno.. No kogato beshe nujno sme bili seriozni... Imalo e dni kogato sme prekarvali celia den zaedno.. ne moje po cql den da se ligavim i da govorim gluposti... No nie pak si ostavame 2 ludi glavi... i az prodaljavam da go obicham..
Аз намирам лошо в това, защото съм спокоен. Но това си е мое мнение и не ангажирам никого. Всеки да си харесва каквото иска. Но ми писна разни отрепки да чупят седалки в рейсовете за да покажат колко са велики, и тъпите мацки им се кефят.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Хората от моята зодия (Телец) са тип номер 2, такива - супер са!
Мда, и аз избирам 2.Първоначално написано от Анонимко
Ами мога да ти кажа, че и аз съм Телец, и аз съм спокоени предпочитам втория тип. Първия тип са забавни, но до време. Освен това хората от първия тип имат само една функция - да ни правят смях, вярвам, че никой не ги приема на сериозно.Първоначално написано от Анонимко
Zodiqta nqma nikakvo zna4enie.kazvash 4e si spokoen i si Telec.Poznavam hora,koito sa ot sa6tata zodiq i sa ludi glavi.Taka 4e tova nqma nishto obshto.I da si luda glava ne zna4i da tragnesh da 4upish kakvoto ti padne.Pone nachina,po koito si zadal temata ne pokazva,4e imash tova predvid.Ti iskara horata ot 1 tip palni oligofreni.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко