- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- edno savet4eeeeee
zna4i moje da ima mn takiva temi kato moqta no nekadarna li sam nz ne mojah da nameria.zna4i kak da kaja na gadjeto mi 4e iskam da mu duham.zna4i az sam mu kazvala nali are da..... ama toi si misli 4e se bazikam i kak daite nqkakav savet.a poprincip ne sam duhala na nikoi do sega.i ako moje bez podigravki![]()
'фащаш го за м/украчието...притискаш го някъде... 'почваш да го разкопчаваш... и не вярвам да не се усети накъде вървят работите![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако правите секс е много лесно. По време на любовната игра както му целуваш коремчето /и двамата да сте легнали/ така се спускаш по-надолу, погледни го когато стигнеш до целта, той ще ти подскаже или с думи или с поглед дали да продължиш или не, ако не се почувстваш достатъчно уверена, просто изчакай до другия път![]()
еми не му казвай-просто действай!И освен това тук има хиляди такива теми!
По-добре е да действаш направо, сама ще разбереш дали му е приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Колко трябва да е тъп или малък човек, за да помисли, че гаджето му се шегува за нещо в сексуално отношение?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не мисля,че ще има нещо против.Дори пък може да се зарадва,че си се решила на тази крачка-да го задоволяваш орално.Хубаво е че приятелят ти знае,че ще ти е за първи път.Това само по себе си означава да не очаква чудеса,още в самото начало.Успех,миличка и не се тревожи ,с времето всичко ще е подреди.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
съгласна съмПървоначално написано от Aleandra
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ми не е нужно да му казваш,че ще му духаш.Просто следващия път преди да правите секс почваш и тфа е![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
PdkrepiamПървоначално написано от shadow4e
! Moia priatel mi kazva6e 4e ne iska i 4e ako niakoe momi4e my napravi takova ne6to 6te my padne v o4ite i razni takiva i az dosta vreme ne smeeh daje i da si pomislia da go zadovoliavam po tozi na4in,no vednuj deistvah to4no kakto opisa shadow4e i my haresa i se okaza 4e e govorel taka prosto za6toto ne e iskal da me pritiska ...
![]()
mi az sam na 16 a toi na 19.zaedno sme ot 1godina i 8 meseca.a nz za6to go priema na bazik az mu kazvam a toi ne mi vqrva.zna4i v na4akoto kato tragnahme az mu bqh kazala 4e sam protiv tova i 4e nqma da mu duham.iiiii tamka ama si promenih mnenieto .i ot nqkade 2 meseca mu pravq nameciiii a me e strah napravo da deistvam a ako ne iskaa???![]()
точнно точнооо =D>Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Abe ti trugni natam,a puk ako naistina ne iska(za6toto ima mom4eta na koito prosto ne im haresva) toi 6te si ti go pokaje ili 6te ti kaje. Ne mislia 4e ako te vidi da sliza6 nadoly i my pokaje6,4e naistina go pravi6,za6toto TI go iska6 6te te spreПървоначално написано от Анонимко
![]()
И аз подкрепям действието пред приказките в случая. Мъжете много от немеци не разбират. За това действай смело. 100% няма да има нищо против!
mi kaji mu 4e ne se bazikash i 4e nqma da mu go othapesh i gotovo... \Първоначално написано от Анонимко
/
![]()
smelo.
![]()
Първоначално написано от mrKiss
mi stom ste ot po4ti 2 godini zaedno,moje da misli 4e ste ti e gadno i za tva ne iska...koi go znae tvoq 4ovek,ako tolkova iskash da mu duhash,slojo mu edno prespivatelno predi da pravite sex i kakto si pravite,toi kato zaspi mu go lapni....da ti e vkusno......Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss