- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- GaDnYy DeA ;{
sujalqvam ako vi se stori tupa temata .. prosty iskah da spodelq kakfo mi e za6toto imam nujda ot tova ...4udq se kakfo da pravq ve4e imam 4ustvoto 4e tova lqto 6te e nai gadnoto
6te trqbva da zamina izvun stranata za 2 sedmici i 6a trqq da ostavq gadjety i mi e super gadny
za6toto katy se vurna toi sig ve4e 6te e zaminal za varna da prekara cqloto lqto tam
i dnes katy si govorihme i toi mi kaza 4e ima 4ustvoto 4e katy zamina ve4e vsi4ko 6te ide mainata si 6ot veroqtnostta da zamina za lqtoto i az v varna e minimalna i ediniq variant e da hodim pak i da ne se vijdame 2 meseca
ama ne mi se vqrva 4e 6te stane ... 100% nqkoi 6a izneveri ... taka de toi ne az ..
nz ...imam 4ustvoto 4e naistina me obi4a i vse pak ne moga da mu imam doverie ...
drugiq variant e da zamina za varna no tova ne mislq 4e 6te stane
a puk az ne moga da izdurja da ne go vijdam nqkolko dena a kamo li meseci
6oty otkakto hodim absolutno vseki den sme zaedno sabira ni se nqkade sedmica prez vsi4kite teq 4 meseca i polovina det da ne sme se vijdali i prosty sum sviknala vseki den da sum s negy a sega nz kakfo 6te pravq
mn mi e gadny i zatova pusnah tazi tema sujalqvam 4e vi zanimavam s problemite si .... prosty mi se iska6e da spodelq
....
Како викаш ?Първоначално написано от SaD ;{
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
Amii kofti situaciq, naistina. Neznam kakvo da te posavetvam...Interesno, za6to kazva6 4e "vse edin ot dvamata 6te izneveri"?Tova zna4i, 4e iti sa6to bi go napravila i ne si sigurna v sebesii, ako go obi4a6 tolkova za6to bi mu izneverila???Първоначално написано от SaD ;{
Mejdudrugoto, istoriqta ti mi e poznata s tazi na 1 priqtel, toi 6te hodi lqtoto za Varna i ne e sigurno dali i priqtelkata mu 6te hodi...Tva da ne si ti i tozi moq priqtel?)) Ot kade si?
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Трябва да си вярвате!И ако наистина се обичате мисля че все ше измислите нещо!![]()
Как така ще имаш чувството, че те обича и ще си мислиш, че ще ти изневери...Бива ли така. Май не е много голяма вашата любов щом се съмнявате за такива неща.
Ако наистина се обичахте толкова много нямаше да мислите за изневяра или прекратяване на връзката. Все пак 2 месеца не са толкова много време. Знам, че ще ви е гадно, още повече че не сте се разделяли, но щом се налага. Ако се обичате наистина се опитайте да издържите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Щом му нямаш голямо доверие и мислиш, че може да ти изневери, защо изобщо сте заедно??? Това означава, че ако ви се налага често да се разделяте, винаги един от двамата ще изневерява, така ли?
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=25961
не мисля, че за едно лято ще е проблем да се виждате по-рядко. все пак ти можеш да отиваш там за по един ден и да се връщаш, зависи от растоянието тъй като не си споменала от къде сте и двамата.
а това "някой 100% ще изневери" ми звучи абсурдно лапешки! това значи включва и теб като вариант! ти това ли искаш?!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
И аз това се чудя.И все пак 2 месеца не чак кой знае колко много.Ако се обичате истински-ще издържите.Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
Mi ako istinski se HARESVATE nqma da svar6i za edno lqto dori i da ne se vijdate 6te se 4uvate !!! Ako te Obi4a nikoga nqma da te zabravi !!! SPOKO
![]()