Първоначално написано от
lady_90
Hora, ima 1 mom4e, v koeto sum mn vlubena. Toi e bulgarin, no jivee v Portugaliq. Ot skoro si pi6em v skype.Ili po-skoro toi mi pi6e. Az ne sum go tursila. Postoqnno me pita za mom4etata okolo men. Dali sum vlubena i t.n. Razpitval e na6i ob6ti friends(ot predi, kogato jivee6e v BG) Dali ne sum trugnala s nqkoi ot kompaniqta. Iskal mi e snimki i t.n. No su6tevremenno e i nqkakuv stranen..ne moga da razbera dali se ligavi i svalq li me vuob6te. Ponqkoga e malko grub i nesuobrazitelen. Kogato puk mu spomena za nqkakvo dr mom4e vednaga smenq taktikata i zapo4va da mi govori toi kakuv lubovnik e kolko macki e zavurtql i t.n.kazah mu da bude malko po-mil i t.n. toi kaza 4e nikoga ne e bil(koeto ne e vqrno)i 4e v blizkite godini nqma da bude. Iskam da vi popitam dali e uda4no spored vas da mu razkriq 4uvstvata si ili e po-dobre da iz4akam da se vurne i...4ak togava da deistvam. V 4ata e malko trudno 6tot ne moga da vidq nito reakciqta mu...nito toi moqta..Posuvetvaite me! Mislite li 4e ima 4uvstva...?