- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хмммммммммммм... Давайте мнения и съвети
Като човек, който бая силно се интересуваше по едно време от женска психология точно по темата, ще кажа това - момичетата от край време почват да се образоват мноого преди момчетата да се усетят. Щом не е хванала да духа на кучето, пак добре. Просто за тях е много по-лесно да попаднат в ситуация, която да ги открехне към удоволствието от самозадоволяването - да гушнат с крака някоя възглавница и вече са готови.
А иначе за конкретните мерки трябва да се проведе разговор или да се запази мълчание. Да й се забранява няма смисъл. Забраненият плод е най-сладък. В един евентуален разговор е хубаво да й се обясни, че не трябва да се прекалява с това, че е нещо интимно и трябва да се съобразява и останалите да не я сварват.. Не мога да кажа, като имам дъщеря ще мисля повече. Но ако просто оставите нещата на самотек, пак ще си е напълно нормално. Хайде, бе, хора, не сте ли правели глупости още в детската градина?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!