до скоро нямаха и представа.. но.. онзи ден, понеже с едни приятели си бяхме цепили една кесия и следователно имах доста трева в мен и я каширах по джобовете на дрехите (тъпо, нали?) хаха та майка ми взела един панталон да го пере и кфо да намери в джоба хаха едно пакетче ганжа и.. ставам аз сутринта и ще влизам в банята обаче гледам на леглото едно пакетче и "ааааа кфо става тука?!?", "оле ся кфо ще прая?!!", "малииии мама ще ме застреля.. сигурно ме дебне ся пред вратата!" а у и така.. като се изкъпах, отивам при нея и и викам "май тряа да си поговорим" и седнахме да пием сутрешното кафе и аз и обясних най-подробно какво мисля за тревата и всичко около наркотиците и така.. тя ми каза само "ами щом ти харесва - прави го, но само гледай да не минеш на хероин", при което ест аз доста и се изсмях.. хахаха а сега, след като знае, ми мн по-спокойно и хубаво.. даже ми вика оня ден кога съм щяла да и покажа кфо е да се напушиш.. хах да не очакваш.. аз си мислех, че ще ме изселят ако разберат.. хахаха е никога не знаеш какво ще стане.. аз се радвам, че тя разбра.. и ест най се радвам за реакцията и.. беше мн неочаквано.. даже още не мога да го осмисля напълно.. хаха