.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: za6to pak sex

Guest

za6to pak sex

mn mi e stranno koi koga i za6to i e izmislil sexa

Само това ли те тормози

хахахаха еми секса е преди всичко начинът да се продължи поколението. А дори според първобитните хора, това е най-важното. Тъй че....както "Прометей ни е дал огъня" така и някой ни е дал секса..... може би Афродита-тя изглежда палава
    На който му се убива време...

Guest
    Адам и Ева са го измислили

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами възпроизвеждащия вида акт е инстинкт. сексът(възпроизвеждащи вида действия, които обаче не целят само това, а и доставяне на физическо себе си и на партньора) се е появил, когато човек е осъзнал, че обикновенната дейност по правене на деца носи удоволствие. за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие. и до днес в редица племена режат клиторите на момичетата и те не изпитват удоволствие от секса. Смята се, че само хората и делфините се чифтосват за удоволствие!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia

Re: za6to pak sex

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Surbql go e mozuka toq MOZUK i e re6il da prokulne 4ove4estvoto maliii....da se oburne 3 puti v groba toq neuda4nik !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ами възпроизвеждащия вида акт е инстинкт. сексът(възпроизвеждащи вида действия, които обаче не целят само това, а и доставяне на физическо себе си и на партньора) се е появил, когато човек е осъзнал, че обикновенната дейност по правене на деца носи удоволствие. за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие. и до днес в редица племена режат клиторите на момичетата и те не изпитват удоволствие от секса. Смята се, че само хората и делфините се чифтосват за удоволствие!
    Da we....i ti zima6 naseriozno pfff...
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хора, делфини и висшите примати, кремче. Назад си с материала
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Значи,сега,не е важно кой е измислил секса,нито кога.Важното е как се използва,дали е по предназначение и тъй нат.
    Впрочем,модовете рулират,но ако са жени,нека не са зад реален волан.
    I'm good at everything...except stomatology.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от д-р Шизов
    на мен пък ми е много странно, защо някой си прави труда да отговаря на този въпрос, пациентът очевидно страда от репресия на главната нервна система, психиката е травмирана, той просто е на стадий "австралопитек" който не може да си обясни случващото се в съседната пещера (двойка бъхтещи се горили)
    за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие.
    а това пък драга модераторке, е бисера на бисерите!
    Е, трябваше да напиша едни"". не е моя измислица!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Е, аз не съм сексолог

Супер фен
    Град
    Е, аз не съм сексолог
    Нито пък аз. Ама си модераторка в секс-форум ^^ Трябва да си в крак с всичко
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Свищов
    Хм, аз съм модераторка и в цигарите и останалите неща, ама никога не съм пушила, никога не съм вземала наркотици, идея си нямам от нещо по въпроса. Добре,че баща ми е директор на местния винпром, че поне от алкохол разбирам малко от малко.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Е, аз не съм сексолог
    крем4е,как sexa ste e samo ot 19 vek,otkyde go pak izmisli?predi tova horata ne sa li pravili?
    ili iskash da kajesh 4e ottogava oficialno e pozvolen?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Сексът за първи път се разчу в една ТВ игра -- "Изиграй другарчето". Един вид "Секс Брадър", но за непълнолетни, за да могат децата да се учат.
    Вие какво си мислите че е било Едемската градина? -- Резерват за разплод. Аз бях там.

Сестра Ева Гроздова

И висшите примати( орангутани, шимпанзета, горили и разните му там маймуняци) също .

Адам е видял 4е има някаф израстак,а пък Ева е видяла че има няква дупка и са взели ре6ението да вкарат израстака в дупката пак то се оказало 4е им е харесало и то Господ за тва ги е исгонил от рая,оп цел ден са го праили тва с дупката и израстака!

Град
    Пловдив
    на мен пък ми е много странно, защо някой си прави труда да отговаря на този въпрос, пациентът очевидно страда от репресия на главната нервна система, психиката е травмирана, той просто е на стадий "австралопитек" който не може да си обясни случващото се в съседната пещера (двойка бъхтещи се горили)
    за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие.
    правилно.
    по темата : сексът не е измислен от хората, бе малоумници. чифтосването е процес който се е извършвал от първите организми... първобитните също са го правили за удоволствие...те са имали орган който е възпроизвеждал веществото което кара човек да се възбужда, следователно са се възбуждали.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    Град
    <black soul>, <black soul>.. вземи разчети малко, че такива като теб Бухчо най ги обича.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: za6to pak sex

o boje
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Свищов
    Сексът е възпроизвеждане на вида, което носи удоволствие. След поправката само човекът, делфините и висшите примати изпитват удоволствие от съвокуплението. Правите ли разлика между секс и "правене на деца".
    Кавички се използват не само за цитиране, а и за показване на ирония или нарицателни имена. Може да не съм спец по биология, ама поне съм учила малко от малко български език.

Град
    Sofia
    Аз измислих секса!
    За разтоварване от стреса и за възпроизвеждане на рода!
    Не бих казал че удоволствието което се изпитва е греховно, но хората доказаха че се връщат към първоизточника си примат , когато заговорят(респективно замислят) за секс!
    Също така повечето го възприемат като скъпо струваща стока!!! Което изобщо не е идеята на секса !
    За всички праведни които го употребяват по предназначение ви поздравявам
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    За доктор Шизов, който още няма официално разрешение да практикува из този форум.. И за всички останали.

Лафът за 19 век е свързан със западната християнска цивилизация от времето на Инквизицията насам. Както би трябвало да знаете, християнството възприема жената като по-долно същество от мъжа, инструмент на дявола, лесно изкушима и извор на всички човешки мъки след като тя става причината да изгонят Адам от Рая. Поради тази причина е имало много опресии срещу нежния пол, в социално, политическо и, естествено, сексуално отношение. Мъжете винаги сме били свини (извинявай, Death Whore), но тогава сме били изключителни свини. Чак 19ти век почват да се разчупват тези догми и жената да бъде приемана наравно с мъжа, процес криворазбран и от двете страни, изроден и деформиран.

Но! Идеята е, че горе-долу по това време (поне като идея) жената се превръща в 100% човек и има същите права на щастие и удоволствие както мъжете.

Някакви въпроси?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    правилно.
    по темата : сексът не е измислен от хората, бе малоумници. чифтосването е процес който се е извършвал от първите организми... първобитните също са го правили за удоволствие...те са имали орган който е възпроизвеждал веществото което кара човек да се възбужда, следователно са се възбуждали.
    Всъщност двуполовото размножаване се появява доста след "първите огранизми" ...
    ЕВАЛА МНОГО БИСИРИ ПРОЧЕТОХ МНОГО ЩЕ РАЗКАЗВАМ МНОГО ПОЗДРОВИ НА THENIGHTRIDER ЩОТ ТОИ СИ КАЗА ТАКА ДАЖЕ ПЪРВОБИТНИТЕ СА ПРАВЕЛИ СЕКС!АКО МОГА САМО ДА СЕ ИЗКАЖА МАЛКО ПО ТОЧНО АБЕ ХОРА НЯКОИ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ЧУВСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ ТОВО Е ИНСТИНК КОИТО ТИ Е ВРОДИН НИКОИ НЕ ГО Е ИЗМИСЛИЛ ААААЛЛЛЛОООО НАПРАВИ СИ ТЕМА КОИ Е ИЗМИСЛИЛ ХРАНЕНЕТО!!! СЪЩАТА РАБОТА НО КАРАИ НАЛИ ТРЯЯ ИМА И МАИТАПИ

Guest
    ЕВАЛА МНОГО БИСИРИ ПРОЧЕТОХ МНОГО ЩЕ РАЗКАЗВАМ МНОГО ПОЗДРОВИ НА THENIGHTRIDER ЩОТ ТОИ СИ КАЗА ТАКА ДАЖЕ ПЪРВОБИТНИТЕ СА ПРАВЕЛИ СЕКС!АКО МОГА САМО ДА СЕ ИЗКАЖА МАЛКО ПО ТОЧНО АБЕ ХОРА НЯКОИ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ЧУВСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ ТОВО Е ИНСТИНК КОИТО ТИ Е ВРОДИН НИКОИ НЕ ГО Е ИЗМИСЛИЛ ААААЛЛЛЛОООО НАПРАВИ СИ ТЕМА КОИ Е ИЗМИСЛИЛ ХРАНЕНЕТО!!! СЪЩАТА РАБОТА НО КАРАИ НАЛИ ТРЯЯ ИМА И МАИТАПИ
    Супир бисири вкарват,нали,мумче?Ааах,нап омни ми за дядо Вродин,добра ракийка вареше,мир на джибрите му...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си