- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to pak sex
mn mi e stranno koi koga i za6to i e izmislil sexa
![]()
Адам и Ева са го измислили![]()
Ами възпроизвеждащия вида акт е инстинкт. сексът(възпроизвеждащи вида действия, които обаче не целят само това, а и доставяне на физическо себе си и на партньора) се е появил, когато човек е осъзнал, че обикновенната дейност по правене на деца носи удоволствие. за жената сексът се е появил края на 19 век, когато на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие. и до днес в редица племена режат клиторите на момичетата и те не изпитват удоволствие от секса. Смята се, че само хората и делфините се чифтосват за удоволствие!
Surbql go e mozuka toq MOZUK i e re6il da prokulne 4ove4estvotoПървоначално написано от Анонимко
maliii....da se oburne 3 puti v groba toq neuda4nik !
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Da we....i ti zima6 naserioznoПървоначално написано от krem4et0
pfff...
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Хора, делфини и висшите примати, кремче. Назад си с материала![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Значи,сега,не е важно кой е измислил секса,нито кога.Важното е как се използва,дали е по предназначение и тъй нат.![]()
Впрочем,модовете рулират,но ако са жени,нека не са зад реален волан.
I'm good at everything...except stomatology.
Е, трябваше да напиша едни"". не е моя измислица!Първоначално написано от д-р Шизов
Е, аз не съм сексологПървоначално написано от shizzle
![]()
Нито пък аз. Ама си модераторка в секс-форум ^^ Трябва да си в крак с всичкоПървоначално написано от krem4et0
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Хм, аз съм модераторка и в цигарите и останалите неща, ама никога не съм пушила, никога не съм вземала наркотици, идея си нямам от нещо по въпроса. Добре,че баща ми е директор на местния винпром, че поне от алкохол разбирам малко от малко.
крем4е,как sexa ste e samo ot 19 vek,otkyde go pak izmisli?predi tova horata ne sa li pravili?Първоначално написано от krem4et0
ili iskash da kajesh 4e ottogava oficialno e pozvolen?
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Сексът за първи път се разчу в една ТВ игра -- "Изиграй другарчето". Един вид "Секс Брадър", но за непълнолетни, за да могат децата да се учат.
Вие какво си мислите че е било Едемската градина? -- Резерват за разплод. Аз бях там.
Сестра Ева Гроздова
И висшите примати( орангутани, шимпанзета, горили и разните му там маймуняци) същоПървоначално написано от krem4et0
.
Адам е видял 4е има някаф израстак,а пък Ева е видяла че има няква дупка и са взели ре6ението да вкарат израстака в дупката пак то се оказало 4е им е харесало и то Господ за тва ги е исгонил от рая,оп цел ден са го праили тва с дупката и израстака!![]()
правилно.Първоначално написано от д-р Шизов
![]()
по темата : сексът не е измислен от хората, бе малоумници. чифтосването е процес който се е извършвал от първите организми... първобитните също са го правили за удоволствие...те са имали орган който е възпроизвеждал веществото което кара човек да се възбужда, следователно са се възбуждали.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
<black soul>, <black soul>.. вземи разчети малко, че такива като теб Бухчо най ги обича.
o bojeПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Сексът е възпроизвеждане на вида, което носи удоволствие. След поправката само човекът, делфините и висшите примати изпитват удоволствие от съвокуплението. Правите ли разлика между секс и "правене на деца".
Кавички се използват не само за цитиране, а и за показване на ирония или нарицателни имена. Може да не съм спец по биология, ама поне съм учила малко от малко български език.
Аз измислих секса!
За разтоварване от стреса и за възпроизвеждане на рода!
Не бих казал че удоволствието което се изпитва е греховно, но хората доказаха че се връщат към първоизточника си примат , когато заговорят(респективно замислят) за секс!
Също така повечето го възприемат като скъпо струваща стока!!! Което изобщо не е идеята на секса !
За всички праведни които го употребяват по предназначение ви поздравявам![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
За доктор Шизов, който още няма официално разрешение да практикува из този форум.. И за всички останали.
Лафът за 19 век е свързан със западната християнска цивилизация от времето на Инквизицията насам. Както би трябвало да знаете, християнството възприема жената като по-долно същество от мъжа, инструмент на дявола, лесно изкушима и извор на всички човешки мъки след като тя става причината да изгонят Адам от Рая. Поради тази причина е имало много опресии срещу нежния пол, в социално, политическо и, естествено, сексуално отношение. Мъжете винаги сме били свини (извинявай, Death Whore), но тогава сме били изключителни свини. Чак 19ти век почват да се разчупват тези догми и жената да бъде приемана наравно с мъжа, процес криворазбран и от двете страни, изроден и деформиран.
Но! Идеята е, че горе-долу по това време (поне като идея) жената се превръща в 100% човек и има същите права на щастие и удоволствие както мъжете.
Някакви въпроси?
ЕВАЛА МНОГО БИСИРИ ПРОЧЕТОХ МНОГО ЩЕ РАЗКАЗВАМ МНОГО ПОЗДРОВИ НА THENIGHTRIDER ЩОТ ТОИ СИ КАЗА ТАКА ДАЖЕ ПЪРВОБИТНИТЕ СА ПРАВЕЛИ СЕКС!АКО МОГА САМО ДА СЕ ИЗКАЖА МАЛКО ПО ТОЧНО АБЕ ХОРА НЯКОИ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ЧУВСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ ТОВО Е ИНСТИНК КОИТО ТИ Е ВРОДИН НИКОИ НЕ ГО Е ИЗМИСЛИЛ ААААЛЛЛЛООООПървоначално написано от TheNightRider
НАПРАВИ СИ ТЕМА КОИ Е ИЗМИСЛИЛ ХРАНЕНЕТО!!! СЪЩАТА РАБОТА НО КАРАИ НАЛИ ТРЯЯ ИМА И МАИТАПИ
![]()
Супир бисири вкарват,нали,мумче?Ааах,нап омни ми за дядо Вродин,добра ракийка вареше,мир на джибрите му...Първоначално написано от Анонимко