.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: za6to pak sex

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЕВАЛА МНОГО БИСИРИ ПРОЧЕТОХ МНОГО ЩЕ РАЗКАЗВАМ МНОГО ПОЗДРОВИ НА THENIGHTRIDER ЩОТ ТОИ СИ КАЗА ТАКА ДАЖЕ ПЪРВОБИТНИТЕ СА ПРАВЕЛИ СЕКС!АКО МОГА САМО ДА СЕ ИЗКАЖА МАЛКО ПО ТОЧНО АБЕ ХОРА НЯКОИ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ЧУВСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ ТОВО Е ИНСТИНК КОИТО ТИ Е ВРОДИН НИКОИ НЕ ГО Е ИЗМИСЛИЛ ААААЛЛЛЛОООО НАПРАВИ СИ ТЕМА КОИ Е ИЗМИСЛИЛ ХРАНЕНЕТО!!! СЪЩАТА РАБОТА НО КАРАИ НАЛИ ТРЯЯ ИМА И МАИТАПИ
    Супир бисири вкарват,нали,мумче?Ааах,нап омни ми за дядо Вродин,добра ракийка вареше,мир на джибрите му...

Чумата да го тръшне този лог.
    I'm good at everything...except stomatology.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от д-р Шизов
    Това кратко историческо разяснение беше напълно ненужно, защото в Западната (Христианска) цивилизация никога не са рязали клиторите, за да не изпитва жената удоволствие и въобще твърде преувеличавате господинчо! Така че твърдението, че жените не изпитвали удоволствие от секса преди 19-ти век е меко казано смешно! Вие ли издавате официалните разрешения? оо тук имало и такива? бахахахаххаха
    С риск още един път да си ударя главата в стената на вашето душевно плоскостъпие, докторе, ще ви поясня, че изразът е саркастичен, и при това е "на жените в някои страни е било позволено да изпитват удоволствие".

Липсата на елементарно чувство за хумор у този човек е по-остра от най-тежките случаи, които съм забелязвал. Та ти си по-зле от канадец! Бих обявил час на смъртта, ама не знам как се прави при мъртвородени.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    При все това, д-р Шизофренизов, смятам, че въпросната дума ви отива много!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност аз нямам нужда от адвокат. Така съм чула, така съм чела. И в 21 век има доста хора, които не приемт жената за равна на мъжа. Има си цяла религия с доста масово разпространение, която насажда тази теза. Основах се на статия, която четох миналата седмица по сходен проблем. В крайна сметка аз не съм се родила научена и е нормално да чета, за да науча нещо, нали. Аз съм на мнение, че хилядолетия наред жената е била подтискана, че са били подтискани всичките и чувства и емоции. Тя е била 1 машина за правене на деца. Истинска любов е можело да има само между мъже. в Елада любовта ъм жена е била странна и налудничева. О времена, о нрави! 1 е, че тя от целия акт е изпитвала удоволствие, а друго е дали е трябвало да изпитва. дали целта на сексуалния акт е да носи удоволствие на жената. не мисля, че е било така, не и преди 150 години да речем.

Супер фен
    Град
    Така, един по един, че много станахте.

Шизов! Миирно! В армията бил ли сте, Шизов?

Не ти обяснявам мнение, а готин лаф, който ти отказваш да възприемеш като майтап, а се опитваш да набиеш чуканчето си (и нямам предвид главата или някой от основните 4 крайници) дълбоко между задните си бузи. Готиното на лафовете е, че звучат смешно и правят генерализации. Все едно да ти разкажа виц за габровци и ти да ми разправяш, че не всички габровци са такива. Имало е предпоставки за възникването на този израз, иначе нямаше да спорим за него сега.

Идеята, която пък кремчето разви за Елада важи главно за атиняни. Нито пък жената е била подтискана хилядолетия наред. Матриархатът преди е бил също толкова често явление като патриархата. Жената е била боготворена, тъй като в нея е била заключена мистерията на раждането, а мъжете са служели като кучета-пазачи.

Религията, за която говориш, предполагам, е ислямът, нали? Мога да ти кажа, че в Корана и ортодоксалния ислям жената е равна на мъжа, с права над имуществото, право на развод, водене на търговска дейност и т.н. Дори фереджето е поначало символ на това равенство. Жените са го носели, за да не бъдат оценявани от мъжете по красотата им, а по интелекта. Просто нещата са се изродили, тъй като ислямът сега е във фазата, в която е било християнството по времето на Инквизицията.

Така че не говорим за хилядолетия световна опресия на земята. И никога не обвинявайте другите за собствените си нещастия. Аз не го правя - ако ме тъпчат, това е само, защото им позволявам в собственото си безсилие да ме тъпчат. Мое и само мое е решението дали ще се опитам да постигна нещо повече. Хем твърдите, че не сте "слабия пол", хем сте позволили на мъжа да ви впрегне.

А, да, и знам какво е плоскостъпие, защото сам страдам в слаба форма от него. Думата изразява една неоформеност, изкривеност на тялото и неспособност за преодоляване на големи разстояния. И, да, стоя зад фразата "душевно плоскостъпие", насочена към д-р Шизов. (а който смята да ми се подиграва, че съм дюстабан - много му здраве, отдавна нямам проблеми, а и хайде вие минете 100 км за 24 часа поход да ви видим. защото аз го направих с песен на уста.)

Д-р Шизълов (хаайде на лекарската камара!)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Ето, сега аз не обвинявам Шизов, че не е ходил на преглед в скоро време. (то обущарят все бос ходи) Обвинявам себе си, че изобщо се захванах да човъркам темата.

А, забравих да спомена. Аз кремчето си я бъзикам достатъчно в други теми, когато си заслужава. Нал' тъй?

Е,е,какви са тези плоскоизразни обиди,моля не се карайте.Приемете,че всички сме равни,а жените малко по-равни от кръста. Целувки на всички.
    I'm good at everything...except stomatology.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пак казвам-това съм го чела и преразказах. какво да направя, че съм учила преразказ с елементи на разсъждение преди 100-тина години
    shizzle това, че съм модератор не означава, че знам всичко и съм винаги права. И аз съм човек и искам честни и искренни отношения с хората .
    В крайна сметка основното в първия ми пост не беше сексът и жената,а сексът и човечеството. Просто тук хората не правят разлика между секс и възпроизводство на вида!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: za6to pak sex

mn mi e stranno koi koga i za6to i e izmislil sexa
    ti si nqkoi typak,koito go e zasyrbql mozyka i pita
    zasti pyks sex?
    haha, az pitam pyk
    zasto pyk 4ekiq?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    fire_magic, predpolagam 4e kogato si puber s mnogo svobodno vreme, ti se iska da se izkazva6 kompetentno i koloritno po vsqka tema zapo4nata ot golemite, no ne prekalqvai s kvalitetnite i zabavni mneniq ako obi4a6.

Guest
    Яката работа!

abe sexa e nujd,sexa e na4in pokolenieto da se produlji! BEZ SEX SME ZA NIKADE!!!!!HAhA...
    Badi sebe si!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    kolkoto i da E SME6no prav si '' BEZ SEX SME ZA NIKADE :d '' 4e nali tva krepi evoluciqta....
    p.p : kvi sa tiq doktori i med sestri det se navadiha we teen bolnica li 6e praime
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми