- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Интелигентни музиканти
Посочете изпълнители с висше не-музикално образовение... айде да ги видим колко са...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Български или чуждестранни ?![]()
... k33p w@lkinG ...
Какво общо има тъпото висше образование с това колко си интелигентен?!?!?!![]()
Представи си един музикат от "ку-ку" бенд например.Кажи ми ако си луд по музиката от малък и имаш възможността да учиш висше музикално или висше психология(примерно)кое би избрал?!
И какво общо има какво си завършил...Аз да не казвам какви колеги имам в университета дето не знаят коя година е създадена българдката държава,а учат право?!?
И българиски, и чуждестранни... и добре, едит-образовани музиканти...Първоначално написано от young_rich_famous
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Вокала на Сленг(хм, Дими?)е доктор доколкото си спомням.
Аз мога да направя обратното...
да ти цитрам никому неизвестни имена на хора, завършили висше музикално образование, които са невероятните музиканти но поради субективни или други причини не си ги чувал и никога няма да ги чуеш..
и са многократно по-музиканти от разни метъл боклуци и извратеняци, които само хъркат по сцената.
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Да, естествено, г-н Модератор, с ваша светлост няма да споря, макар да грешите тотално...Първоначално написано от machoka
хм...ти да не си колега музикант?Подкрепям мнението тиПървоначално написано от machoka
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
В България, без да си завършил Музикално Висше Училище, не може да почнеш да пееш, освен ако не си мангал и пееш чалга ... пример Светла Иванова, Орлин Горанов, Глория и др. и др. много са, а за чуждестранните важи същото ... страшно много са има google използвай го и за който те интересува провери ...Първоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
... k33p w@lkinG ...
Между другото,повечето метъл и рок музика е много по-сложна както солово така и ансамблово-композиционно от останалата най-вече комерсиална музика.Всичките тия House-чета техномузиката докараха един изключително елементарен вид на съвременната поп музика(имам впредвид популярната музика,към която спадат много от стиловете в момента),електронната музика замести повечето инструменти,много повече се залага на ефектите,отколкото на истинската музика,и общо взето за да станеш известен музикант(звезда) не ти трябва кой знае какъв талантТова е много жалко... музиката затъва.....
![]()
Той ти е колега гей. Мачока педерас але але.Първоначално написано от SouL^*DiViNe
аз мога само да седя и да се смея![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В НИКОЯ друга музика няма толкова мисъл и проникновеност, колкото има в класическата.. но това е дълга тема, в която не искам да задълбавам. Просто ми повярвай - достатъчно наясно съм и не говоря наизуст.Първоначално написано от TheNightRider
Muse_of_Madness,
кажи де, кажи.. 'що па да не спориш точно с мен?!![]()
недей да се засягаш ама тва беше тъпо изказване .... ваша светлост( видях че така ти казват вече)Първоначално написано от machoka
Музиката със смисъл е ъндърграунд![]()
Съгласен съм с мачока.
Ясно е,че повечето ще сте против мнението на Мачока,защото тук всички сте метъли(ха-ха!).Веднага се засегнахте,а той каза истината.Изцяло го подкрепям.Мога да се съглася,че в някои метъл песни има мисъл,но повечето са едно ръмжене.
Как пък не.Музиката със смисъл е ъндърграунд
Това, само по себе си е грешно. Не можеш да правиш такива обобщения за нищо. Звучи като "Жените са тъпи.".Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Мачок - Въпросните музиканти може и да са много добри, но в повечето случаи сами са си виновни,че не са използвали шанса си или не са работили здраво. Относно метъл боклуците и извратеняци погледни - може и доста да са по-слаби, но са използвали шанса си, а и има доста велики изпълнители в този стил. Пример Кристофър Йонсън (Китариста на Терион). Самият факт, че пише хубава музика за цял оркестър с по 100-200 музиканта говори дали тази "маймуна" не може да прави музика.
Иначе сега се сещам за Gza. Ако го броим за музикант (все пак е рапър), той е един доста интелигентен музикант.
е зависи...ако говориш за гор грайндПървоначално написано от Кой - ти знаеш
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Провокирането винаги действа, но замислете се... класическата музика е underground днешно време...
аз самия понаслушвам от време на време
![]()