.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Интелигентни музиканти

Посочете изпълнители с висше не-музикално образовение... айде да ги видим колко са...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

RQ

Български или чуждестранни ?
    ... k33p w@lkinG ...

Азис - зел е цял 7ми клас!!!!!!!!!!!!!!!!
    На който му се убива време...

хъх
    Guest
    Какво общо има тъпото висше образование с това колко си интелигентен?!?!?!

хъх
    Guest
    Представи си един музикат от "ку-ку" бенд например.Кажи ми ако си луд по музиката от малък и имаш възможността да учиш висше музикално или висше психология(примерно)кое би избрал?!
    И какво общо има какво си завършил...Аз да не казвам какви колеги имам в университета дето не знаят коя година е създадена българдката държава,а учат право?!?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    И българиски, и чуждестранни... и добре, едит-образовани музиканти...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Вокала на Сленг(хм, Дими? )е доктор доколкото си спомням.

Мега фен Аватара на machoka
    Аз мога да направя обратното...

да ти цитрам никому неизвестни имена на хора, завършили висше музикално образование, които са невероятните музиканти но поради субективни или други причини не си ги чувал и никога няма да ги чуеш..

и са многократно по-музиканти от разни метъл боклуци и извратеняци, които само хъркат по сцената.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    и са многократно по-музиканти от разни метъл боклуци и извратеняци, които само хъркат по сцената.
    Вие на хероин ли сте бе?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

да ти цитрам никому неизвестни имена на хора, завършили висше музикално образование, които са невероятните музиканти но поради субективни или други причини не си ги чувал и никога няма да ги чуеш..

Да, естествено, г-н Модератор, с ваша светлост няма да споря, макар да грешите тотално...

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас

хм...ти да не си колега музикант?Подкрепям мнението ти
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    И българиски, и чуждестранни... и добре, едит-образовани музиканти...
    В България, без да си завършил Музикално Висше Училище, не може да почнеш да пееш, освен ако не си мангал и пееш чалга ... пример Светла Иванова, Орлин Горанов, Глория и др. и др. много са, а за чуждестранните важи същото ... страшно много са има google използвай го и за който те интересува провери ...
    ... k33p w@lkinG ...

Между другото,повечето метъл и рок музика е много по-сложна както солово така и ансамблово-композиционно от останалата най-вече комерсиална музика.Всичките тия House-чета техномузиката докараха един изключително елементарен вид на съвременната поп музика(имам впредвид популярната музика,към която спадат много от стиловете в момента),електронната музика замести повечето инструменти,много повече се залага на ефектите,отколкото на истинската музика,и общо взето за да станеш известен музикант(звезда) не ти трябва кой знае какъв талант Това е много жалко... музиката затъва.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe

Той ти е колега гей. Мачока педерас але але.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    аз мога само да седя и да се смея
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe

Mачок, тва от тебе най-малко го очаквах.. В по-тежкия метъл има музика колкото има в класическата... визирам симфо-блек метъла..
    В НИКОЯ друга музика няма толкова мисъл и проникновеност, колкото има в класическата.. но това е дълга тема, в която не искам да задълбавам. Просто ми повярвай - достатъчно наясно съм и не говоря наизуст.

Muse_of_Madness,
    кажи де, кажи.. 'що па да не спориш точно с мен?!

недей да се засягаш ама тва беше тъпо изказване .... ваша светлост( видях че така ти казват вече)

Музиката със смисъл е ъндърграунд

Guest
    Съгласен съм с мачока.

Кой - ти знаеш
    Guest
    Ясно е,че повечето ще сте против мнението на Мачока,защото тук всички сте метъли(ха-ха!).Веднага се засегнахте,а той каза истината.Изцяло го подкрепям.Мога да се съглася,че в някои метъл песни има мисъл,но повечето са едно ръмжене.

Как пък не.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Това, само по себе си е грешно. Не можеш да правиш такива обобщения за нищо. Звучи като "Жените са тъпи.".

Мачок - Въпросните музиканти може и да са много добри, но в повечето случаи сами са си виновни,че не са използвали шанса си или не са работили здраво. Относно метъл боклуците и извратеняци погледни - може и доста да са по-слаби, но са използвали шанса си, а и има доста велики изпълнители в този стил. Пример Кристофър Йонсън (Китариста на Терион). Самият факт, че пише хубава музика за цял оркестър с по 100-200 музиканта говори дали тази "маймуна" не може да прави музика.

Иначе сега се сещам за Gza. Ако го броим за музикант (все пак е рапър), той е един доста интелигентен музикант.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Кой - ти знаеш
    Ясно е,че повечето ще сте против мнението на Мачока,защото тук всички сте метъли(ха-ха!).Веднага се засегнахте,а той каза истината.Изцяло го подкрепям.Мога да се съглася,че в някои метъл песни има мисъл,но повечето са едно ръмжене.

Как пък не.
    е зависи...ако говориш за гор грайнд
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Провокирането винаги действа , но замислете се... класическата музика е underground днешно време... аз самия понаслушвам от време на време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си