- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или Против ?
За или Против сте розавите тениски да се носят от момчета ?! гейско ли е или е готино ?
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
За мен е все едно дали носи зелено, розово, жълто или оранжево. Все е цвят. Друг е въпроса, че на някои не им отива този цвят. Пък и много зависи от самия модел на тениската/блузата.
ХмхМХмх.... Миии то гейско може да не е ... Ама е чалгарско , фешънско ... Имам един познат, който излезе с розова тениска в компанията на моя милост и две смъкнати момета.. е не мога да кажа че не се отличаваше...![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Еми говоря за нормална розова тениска .... ъЪъ И пише на нея ФЪк ОФф така поне решихПървоначално написано от CooL^GirL^^^
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Е кфо пречи да си смакнат и да си с розова тениска ? и аз съм смъкнат но просто ми харесва....Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
ми то по тая логика, айде да носим и рокли и поли по улицата
като Бой Джордж
но той си признава,че е педерас
Щом ти харесва носи си го... Само не прави такива изпълнения...
====> http://i107.piczo.com/view/3/3/h/b/6/7/5/r/w/r/4/9/img/i268431157_81319_5.jpg
![]()
![]()
![]()
Е тва е смех...![]()
![]()
И кво излиза.. Че тва как се обличаш не те прави някакъв,... Зависи от държанието ти..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
При положение, че си си я харесал и купил защо ти е чуждо мнение? Аз примерно не питам дори гаджето си, когато си купя нещо ново. Стига с тези предразсъдъци какво ще кажат хората!!!Първоначално написано от Levane
мне, това е пиянство и лигавщина..Е тва е смех..
на мен някой ако ми види пиянски снимки, не знам кФо ше си помисли![]()
след 1-2 години ако стане модерно да се носят скафандри всички ще носят такива...може пък да стане модерно да имаш лайно на главата...и тва ще последват...fashion victims...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
според мен розовото много отива на момчета,особено на леко мургавички или почернели от плажа,стига обаче да не им е прилепнала тениската...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
На мен лично не ми харесва...
Изглеждате 'нежни' ...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе що направо не кажеш че отива на загорели...Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
тя имаше предвит цигани или попекли се на плаж ...Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Точно!Първоначално написано от v!k!tYyY
хах.
Абе, мене ме кефят всички нюанси на розовото и лилавото, само на бледо розовото нещо не се кефя и на пепелта от рози.![]()
Иначе иам страст към мъже в розово![]()
Не определям дали е гейско, или не, просто не ми допада. Но това е въпрос на личен избор.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Преди година и половина исках да си купя, 1 месец след това всички гадни лютаци си бяха взели и се носеха с розово... те го направиха гейско![]()
Против съм.Никога не бих носил розова тениска.Изглежда наистина педерастко.Просто имам чувството,че дамската и мъжката мода си сменят местата все повече и повече
.
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Определено не ми допадаЗа мен не е гейско, но просто досега не ми е харесало момче с розова тениска /говоря като цялостен изглед/. Е вариантът е по-добър от "яке с пухче", де
![]()
Не гласувах в анкетата, но клоня към първото.
Честно казано цвета на блузката е последното нещо което гледам в едно момче.
Ако е истински мъж и в розово с пайетки и перца пак ще си е мъж.
Зависи адски мнгоо с какво е съчетано, каква е самата тениска или риза. Понякога е чисто позьорство, друг път е доста стилно и добро.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не мисля, че е гейско.Розовото си е цвят като цвят, а и освен това на някои им отива.Защо да не носят това, което им отива?
Розовите ризи са готини![]()
Против съм, защото 90% от "мъжете в розово" носят розово само защото така е модерно...
100Първоначално написано от zloto
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни