.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Ako ne me priemat?

Vse taq
    Guest

Ako ne me priemat?

Gadno mi e-move da ne me priemat.Ako towa stane-kakwo?Znam,4e move da se kandidatstwa sled 8-mi klas,ama to w tehnikumi i ......ne iskam tam.Kakwo 6te stane,ako zawyr6a SOU?

Guest
    Nqma da umresh. Daje ponqkoga taka e po-dobre. Men me prieha v ezikova gimnaziq i sega kakvo? Gor4ivo sujalqvam za momenta,v koito poddadoh dokumentite si da se zapi6a tam,samo ako mojeh da vurna tozi den nazad,vsi4ko sega 6te6e da e razli4no. Ponqkoga naistina vsqko zlo za dobro. Moje6 da polu4i6 znaniq ne samo ot taka nare4enite ''elitni'' u4ili6ta!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Еми, не винаги средното оказва някакво влиание на висшето.
    Наистина обикновено СОУ е най-добре да си го зарършиш, защото там хем може да не учиш (когато те мързи), а и като ти дойде музата да учиш - може да си изкараш много добри оценки, защотот ако си се установил в едно училище, то даскалите ще те познават пре-добре и всичко ще ти е 6+

Град
    София
    И аз кандидатствах в езикова и също горчиво съжалявам.Тия хора са много зле мислят си училищата за елитни ама какво ги прави такива?Даскалите е отговора!А мога да ти кажа ,че поне в мойто гола вода нямат си на представа къде се намират.Може би беше по-добре да запиша в техникум....

Не е толкова голям проблем.След 8 клас има няколко добри техникума - ТОХ-а, Механотехникума и още няколко.А иначе ако останеш в СОУ просто няма да поучиш такава подготовка,както се говори за Елитните училища, смисъл език нема да знаеш толкова добре и такива неща.Но не ти пречи да учиш много и пак да станеш студент.

JUST DO IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си