.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    MaRiTyYy
    Guest

Moderated: Майка ми никъде не ме пуска. Какво да правя?

Моля ви помогнете ми:
    Значи аз съм на 13 и там некви месеци,имам си гадже и майка ми знае за него.Обаче не в това е проблема,ами в това че не ме пуска да ходя никаде с приятели,само пред блока или до даскало дет е на 20 крачки от нас.Не ме пуска на центъра,не ме пуска на басейн,какво да правя как да я убедя да ме пусне.Много ми е гадно защото всичките ми приятелки постоянно се уговарят да ходат насам натам а аз си седа в къщи Мноооооооооооооого ви моля помогнете ми [-o< [-o< [-o<

Moderatred by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

ми помолия поговори с майка ти

Guest
    избягай..
    ама първо си купи/намери
    1.раница
    2.спален 4увал
    3. сигурен съу4астник за компания в бягството

ако си намерите и палатка ще е още по добре,
    а после хващаш автобуса до края на града, от там на стоп, ако Балкана/Рила /Родопите са ти дале4е.

майка ти ще полудее, ще те издирва с полиция по моргите , болниците и арестите, ще се от4ае от живота..

като след 1 или 2 седмици парите за хляб и лютеница ти свършат и се прибереш, ще пита "къде беше" а ти ще кажеш "на разходка в планината" и така..
    ако после пак не те пуска , пак ще и спретнеш този номер..
    НО си пази спалния 4увал и раницата някъде другаде, а не у вас.

хаха предложението за бягството е добро , но няма да ти реши проблема .Наистина поговори с нея , мисля си че тя няма нищо против да те пусне обаче се притеснява за теб ! Но ако и обясниш по един добър начин че си достатъчно голяма и можеш да поемеш отговорноста сигорно ще те пусне .

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей,миличка.Сега като се замисля,когота бях на твоите години и мен не ме пускаха да ходя на много места,още повече ако живееш в столицата или в по-голям град.Щом това,те притиснява,поговори с родителите си ими кажи,твоите виждания и мение по въпроса.Спечели доверието им,нека те виждат в твое лице отговорно и порастнало момиче,което може да отговаря за постъпките си.Не закъснявай,спазвай някаки границици,които ваще изискват от теб.Дръж се добре с тях и им помагай,когато имат нужда.Дано,за вбъдеще да се пооправят нещата.Успех
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ами кажи на майка си, че може да ти има доверие, и че нищо няма да се случи с теб.Обикновено родителите се притесняват и мислят децата си за малки дори когато те вече могат да се справят сами с повечето неща.Поговори с майка си, а ако не те разбера покажи й, че може да ти има доверие, и че няма да ти стане нищо ако излезнеш.Успех! \/ \/

ооо кофти ми нз трябва да спе4ели6 доверието на родителите ти .но за мн тва да не те пускат никъде е тъпо но нз мен ме пускат навсякъде и пак искам и6те така 4е нз кое е правилно дали да те пускат ннавсякъде или да има някви граници(не 4ак като теб да не ме пускат навсякъде) но за мен е по-добре както съм в момента
    XOXO...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от CaRaMel_lipS
    Ами кажи на майка си, че може да ти има доверие, и че нищо няма да се случи с теб.Обикновено родителите се притесняват и мислят децата си за малки дори когато те вече могат да се справят сами с повечето неща.Поговори с майка си, а ако не те разбера покажи й, че може да ти има доверие, и че няма да ти стане нищо ако излезнеш.Успех! \/ \/
    -Не е точно така.Всмсъл такъв,че са и родители и е напълно оправдано да се тревожат за детето си в рамките на нормалното разбира се.Авторката,както и всички ние сме изложени на ежедневни рискове,които понякога дори не усъзнаваме.Пази се миличка,подбирайа си хората и поговори с ваще.Сигурна съм,че ако подходиш умело към състадалата се ситуация,нещата ще се променят,към по-добро.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си