- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mmm prez pantalonaa
da pitam zna4i primerno sedime ili sme pravi celuvki pregrutki kak to4no da go hvana prez pantalona mu....nekvi savet4ta imate li![]()
откопаваш го и баркаш ако не напрао го хващеш колкото сила имаш:twiste \
/ d:
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая тема сериозна ли е?![]()
e ne bazikam se...of omruzna mi dve temi pusnah i gi zaklu4ihte of kfo si mislite 4e tuka pi6a za ebavka li...ako mi be6e do 6egi4ki 6tqh da izlqza navun da si igraq s decata...no ne mi e zatfa iskamd a vi pitam vas..amaa to i vie tolko znaete ama nali ste otvoreni...are ako moe nqkoi da dade otg na vaprosa mii
Какъв отговор очакваш на такъв смотан въпрос?Първоначално написано от Анонимко
Да.. най-добре ходи си играй с децата, без да се обиждаш..
oxx verno otivam..to s smotani hora moje li 4ovek da govori![]()
Ръката с дланта надолу на голо върху корема му и после върха на пръстите се спускат под колана, под ластика на бельото и си в целта. Поне на мен това ми е любимото![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не си прави труда. Очевидно детето и грам не разбира от ирония.Първоначално написано от shizzle
![]()
ахахаха,да ама после и да махне колана и бельото нали ; )Първоначално написано от shizzle
аз си мисля че тя иска просто да го възбуди през панталона , без да бърка..надълбоко![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
mm shizzle naistina mersi![]()
Ice_Queen_ haha boje o6te edin koito me razbra pravilno...mi ob6to vzeto neiskah da go pipam naistina na golo
zasto ti e pak prez pantalona?Първоначално написано от Анонимко
na kolko si godini?![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ti kato go vazbudish....posle bqgai da ne........![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
na 17..no neiskam da sgre6a otnovo kato zapo4nem burzo..iskam da go vubudq po tozi na4in i samo tova hah da go ostavq da iska o6te no da ne polu4i...
еми на мен ми е много възбуждащо като се целувам с момичето и тя леко ме гали долу и лекичко се притиска към него
Craig David-Walking Away
Обикновено така не можеш да го обхванеш, но върха на пръстчетата гали главичката му, което си е достатъчно. Иначе както и да го триеш през панаталона, по един начин ще се възбуди момчето, но, естествено, с цялата длан да покриеш ствола централно си е най-хубаво. Или изненадващо да хванеш тестисите му изотзад, да видиш как ще подскочи ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
17 ??????????????
Вярваш ли си наистина?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
О неее, ще се пукна...![]()
vij Luciferian ve4e si izli6en tuk...horata nqkoi naistina mi pomognaha pone razbrah kakvo im e priqtno i to4no kak i ve4e 6te znam naistina....
Виж, детенце, дали съм излишен или не, решават каките и батковците - Модератори, а не ти. Ако ти си на 17, то аз съм динозавър... пишеш като типично 13 годишно дете, никого няма да заблудиш...![]()
Ти нали беше тръгнала да си играеш с децата, какво правиш още тук?![]()
na 17 sam naistina..ako 6te6 vqrvai..men ne me gree za tebe..razbrah nqkolko vajni ne6ta ot tazi tema sega otivam da gi priloja..a ti si stoi pred kompa..zaqjdai se na horata i si ostani samo s hyi v raka... \/
hahahah dobre mu go kazaa =D> =D> =D>![]()
Ако беше на 17, щеше отдавна да ги знаеш тези неща.Първоначално написано от Анонимко
Ясно ми е колко си научила и колко ще "приложиш"
А,... и не е хубаво да си отговаряш сама на постингите. Предразполага към шизофрения.![]()
Хах тука стават истински междузвездни войни обаче...
DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!
значи първо:щом не ти харесваме не влизай тукаПървоначално написано от Анонимко
второ ти не можеш да се заяждаш със хората без причина
![]()
трето-темата ти е много тъпаи 100% е ебавка
![]()