.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Guest

mmm prez pantalonaa

da pitam zna4i primerno sedime ili sme pravi celuvki pregrutki kak to4no da go hvana prez pantalona mu....nekvi savet4ta imate li

Guest
    откопаваш го и баркаш ако не напрао го хващеш колкото сила имаш :twiste \/ d:

Re: mmm prez pantalonaa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da pitam zna4i primerno sedime ili sme pravi celuvki pregrutki kak to4no da go hvana prez pantalona mu....nekvi savet4ta imate li

Тая тема сериозна ли е?
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest
    e ne bazikam se...of omruzna mi dve temi pusnah i gi zaklu4ihte of kfo si mislite 4e tuka pi6a za ebavka li...ako mi be6e do 6egi4ki 6tqh da izlqza navun da si igraq s decata...no ne mi e zatfa iskamd a vi pitam vas..amaa to i vie tolko znaete ama nali ste otvoreni...are ako moe nqkoi da dade otg na vaprosa mii

e ne bazikam se...of omruzna mi dve temi pusnah i gi zaklu4ihte of kfo si mislite 4e tuka pi6a za ebavka li...ako mi be6e do 6egi4ki 6tqh da izlqza navun da si igraq s decata...no ne mi e zatfa iskamd a vi pitam vas..amaa to i vie tolko znaete ama nali ste otvoreni...are ako moe nqkoi da dade otg na vaprosa mii
    Какъв отговор очакваш на такъв смотан въпрос?
    Да.. най-добре ходи си играй с децата, без да се обиждаш..

Guest
    oxx verno otivam..to s smotani hora moje li 4ovek da govori

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ръката с дланта надолу на голо върху корема му и после върха на пръстите се спускат под колана, под ластика на бельото и си в целта. Поне на мен това ми е любимото
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Ръката с дланта надолу на голо върху корема му и после върха на пръстите се спускат под колана, под ластика на бельото и си в целта. Поне на мен това ми е любимото
    Не си прави труда. Очевидно детето и грам не разбира от ирония.

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    ахахаха,да ама после и да махне колана и бельото нали ; )
    аз си мисля че тя иска просто да го възбуди през панталона , без да бърка..надълбоко
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    mm shizzle naistina mersi

Guest
    Ice_Queen_ haha boje o6te edin koito me razbra pravilno...mi ob6to vzeto neiskah da go pipam naistina na golo

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    zasto ti e pak prez pantalona?
    na kolko si godini?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ti kato go vazbudish....posle bqgai da ne........
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    na 17..no neiskam da sgre6a otnovo kato zapo4nem burzo..iskam da go vubudq po tozi na4in i samo tova hah da go ostavq da iska o6te no da ne polu4i...

еми на мен ми е много възбуждащо като се целувам с момичето и тя леко ме гали долу и лекичко се притиска към него

Craig David-Walking Away

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Обикновено така не можеш да го обхванеш, но върха на пръстчетата гали главичката му, което си е достатъчно. Иначе както и да го триеш през панаталона, по един начин ще се възбуди момчето, но, естествено, с цялата длан да покриеш ствола централно си е най-хубаво. Или изненадващо да хванеш тестисите му изотзад, да видиш как ще подскочи ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

na 17..no neiskam da sgre6a otnovo kato zapo4nem burzo..iskam da go vubudq po tozi na4in i samo tova hah da go ostavq da iska o6te no da ne polu4i...

17 ??????????????

Вярваш ли си наистина?
    О неее, ще се пукна...

Guest
    vij Luciferian ve4e si izli6en tuk...horata nqkoi naistina mi pomognaha pone razbrah kakvo im e priqtno i to4no kak i ve4e 6te znam naistina....

Виж, детенце, дали съм излишен или не, решават каките и батковците - Модератори, а не ти. Ако ти си на 17, то аз съм динозавър... пишеш като типично 13 годишно дете, никого няма да заблудиш...

Ти нали беше тръгнала да си играеш с децата, какво правиш още тук?

Guest
    na 17 sam naistina..ako 6te6 vqrvai..men ne me gree za tebe..razbrah nqkolko vajni ne6ta ot tazi tema sega otivam da gi priloja..a ti si stoi pred kompa..zaqjdai se na horata i si ostani samo s hyi v raka... \/

vikinka
    Guest
    na 17 sam naistina..ako 6te6 vqrvai..men ne me gree za tebe..razbrah nqkolko vajni ne6ta ot tazi tema sega otivam da gi priloja..a ti si stoi pred kompa..zaqjdai se na horata i si ostani samo s hyi v raka... \/

hahahah dobre mu go kazaa =D> =D> =D>

Ако беше на 17, щеше отдавна да ги знаеш тези неща. Ясно ми е колко си научила и колко ще "приложиш"

А,... и не е хубаво да си отговаряш сама на постингите. Предразполага към шизофрения.

Хах тука стават истински междузвездни войни обаче...
    DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!

значи първо:щом не ти харесваме не влизай тука второ ти не можеш да се заяждаш със хората без причина
    трето-темата ти е много тъпа и 100% е ебавка

модовете трябва да я сложат под ключ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си