.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: STRAH LI GO E????

STRAH LI GO E????

kogato kazah na gadjeto si 4e s1m devstvena i toi mi kaza 4e toi e 90% siguren 4e ne s1m.i az mu kazah 4e 6te mu kaja dr sedmica dali sam ili ne sam.i toi mn se nadqva(pone taka mi e struva)da ne sam devstvena.i ne moga da razbera za6to toi ne iska da mi e parviq.strah li go e nz.toi mi kaza 4e do sega ne e bil s devstvena samo s edna na koqto i e bilo za 2-ri pat.i se 4udq dal;i prez tazi sedmica (prez koqto nqma da se vijdame)da go napravq s nqkoi dr(imam edin v predvid)i ako go napravq toi nqma kak da razbere 6toto e ot dr grad.no nz dali da go napravq s drugiq ili da iz4akam do lqtnata i da mu kaja 4e sam devstvena.no toi 6te e mn razo4arovn.predlojete kak da mu kaja 4e sam devstvena.daite nqkakav savet pls
    ЕдНа ЖеНа Се НуЖдАе оТ 4 ЖиВоТнИ-
    ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!

Killy
    Guest
    Бих казал, че си ебаси курвата...

Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилника!

Тhe Beast
    Guest
    Ок деее , откъде ги намирате такива гаджета Аз пък искам АЗ да съм първия на мойта, аз и никой друг.Пък тя си е девствена така че съм мноо happy Не мога да ти кажа, за мен не е нормално и къв ще му е проблема да ти е първия

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: STRAH LI GO E????

Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto9
    kogato kazah na gadjeto si 4e s1m devstvena i toi mi kaza 4e toi e 90% siguren 4e ne s1m.i az mu kazah 4e 6te mu kaja dr sedmica dali sam ili ne sam.i toi mn se nadqva(pone taka mi e struva)da ne sam devstvena.i ne moga da razbera za6to toi ne iska da mi e parviq.strah li go e nz.toi mi kaza 4e do sega ne e bil s devstvena samo s edna na koqto i e bilo za 2-ri pat.i se 4udq dal;i prez tazi sedmica (prez koqto nqma da se vijdame)da go napravq s nqkoi dr(imam edin v predvid)i ako go napravq toi nqma kak da razbere 6toto e ot dr grad.no nz dali da go napravq s drugiq ili da iz4akam do lqtnata i da mu kaja 4e sam devstvena.no toi 6te e mn razo4arovn.predlojete kak da mu kaja 4e sam devstvena.daite nqkakav savet pls
    Ти си срам за българското общество,как може да си имаш гадже и само защото го е страх да не ти направи нещо(човека явно те обича)ти първо ще се ебеш с някой дръг и после с него,само защото го е стах,леле ще умра,накъде отива този сват.ти на колко ди години?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Sofia

Намери си достоен мъж за теб.
    Под мъж разбирай човек който не се страхува от нещата, които ще му се случат, защото ако гаджето ти е готово да те пожертва, да спиш с друг, понеже го е страх от девствеността ти, представи си какво би направил за теб ако забременееш от него или почнете да живеете заедно
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не се обиждай мила, ама гаджето ти е идиот. ти за твое съжаление не си по-добре от него. Той не иска отговорност, не иска да се обвързва с тебе, а ти ще направиш огромна простотия, ако си легнеш с друг само заради това. 1 нормален мъж би се радвал, че е първи в живота н 1 момиче. За него това би значело нещо. А и да ти кажа дали си павила секс 1 път или 0 пъти няма кой знае каква разлика. Теб пак ще те боли, може да има кръв, няма да ти се иска акт с часове........

Guest
    той ти е гадже и ти искаш да го направиш с друг ? това е ужасно нормално и правилно , просто кво се чудиш още (надявам се усети сарказма)

Цитирай Първоначално написано от Тhe Beast
    Ок деее , откъде ги намирате такива гаджета Аз пък искам АЗ да съм първия на мойта, аз и никой друг.Пък тя си е девствена така че съм мноо happy Не мога да ти кажа, за мен не е нормално и къв ще му е проблема да ти е първия
    абе да ти кажа не е много за хвалене, че си и гадже а тя е още девствена

по темата...моме ела ще ти оправя проблема....

K*I*F*L*I*4*K*A
    Guest
    не по-добре не го прави с другото мом4е 4е може да стане по-ло6о
    така де настоящия ти приятел може да го разбере като изневяра и...оправданието ти може и да не мине
    така 4е по-добре не го прави
    а по 2рия ти въпрос-ако те оби4а ще те разбере и ще го направи с теб..но не знам

kjokokokok
    Guest
    ne pravi gluposti kvi sa teq neshta shte spish s nqkoi dr samo i samo onq da ne te ostavi, spoks te vsichki momcheta ne vqrvat che destveni moje bi shtoto im se iska , a tvoq pr moje da si misli che taka po-trudnio shte mu pusnesh moq savet e da si mu kajish che si destvena i da ne pravish gluposti ai umnata

Killy
    Guest
    Е то щото е мн сложно да се разбере...ако наистина толкова му пука като почнат...ми се ще разбере, ако не му хареса тва дето ще види(или по-скоро това което няма да види ако не е девствена) става си и си тръгва

na 16 godini sam.no naistina sega ve4e mn ne iskam s drug da go napravq.i gadjeto mi kaza 4e ako sam devstvena nali 6te me otvori,no go kaza nqkaksi no gadno vse edno iska da ne s1m devstvena i az se po4uvstvamh mn gadno.a naistina iskam mn da go napravq s nego i iskam toi da mi e 1-viq.
    ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!

Killy
    Guest
    Еми кажи му го бе

emi az mu kazah 4e iskam toi da mi 1-viq i toi mi kaza 4e e bilo po dobre da sam go napravila s biv6iq mi.znaete li kvo e da 4ue6 takova ne6to ot gadjeto si. vse edno ti kazva "hodi se iz4ukai s nqkoi i togava s mene"i to az znam 4e moje bi go e strah da ne me boli i posle da ne bi da si spomnqm 4e 1-viq pat e bilo gadno.zn ve4e kvo da mislq za nego-lo6o ili dobro.do sega toi be6e idealen ,no ve4e nz....

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Вибратор в гъзо и по нанадолнището да се търкаля със смъкнати гащи, ако питаш мен.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Свищов
    Уф, тоя е..........много зле направо. Ама и ти не си хим добре. Защо никой не иска да спи с девствена-защото поема някаква отговорност пред нея. Твоя не може да поема тези отговорност. А ти си наивна да вярваш!

Az go poznavam dosta dobre i dosega se e darjal ama naistina prekrasno s mene i ne mislq 4e s1m naivna.znam 4e ne e edinstven,no v momenta s1m s nego i tolkova mn go obi4am i toi mene i mislq 4e moje bi 6toto me obi4a tolkova mn go e strah.dali ne e ot tova?

Град
    Свищов
    Ако те обича за него ще е чест и удоволствие да му отдадеш девсвеността си, да те научи на нещата в секса, да знае, че е пръв в твоя живот! Ако те обича като те боли ще спре. Ако те обича няма да се притеснява от това как ще "отвори девственица", а от това дали ще може да ти даде нужната любов, загриженост и нежност в този момент. Замисли се дали те обича!

emi toi mi e kazval 4e s1m p1rvata i poslednata na koqto tolkova 6te ugajda i na koqto da se izvinqva za kvoto i da bilo.oba4e tova 4e mi ugajda malko e v negova vreda 6toto ponqkoga go use6tam 4e me l1je samo za da me "predpazi".i kato mu kaja 4e znam 4e mne e izl1gal i mi kazva 4e e bilo za da me predpazi.dali tova ne e nqkoi nomer?kvo mislite?i m/y drugoto nie hodime ot 3-4 meseca i 4ak prez tozi mesec zapo4nahme da govorime za sex.

Е кво му пречи на него да си девствена??? Не мисля, че трябва да вървиш да се оправяш с някъф си там само щото гаджето ти не знае кво иска...
    На който му се убива време...

Град
    Свищов
    Прочетох голяма част от мненията ти изобщо и виждам, че дилемата не е от днес. По повод на тази и на друга твоя тема-да си с човек, на който държиш първия път е нещо страхотно, а не гадно. да, не е най-великот нещо на света първия път на момичетата, но това, че го споделяш с любим човек го прави вълшебен. И още нещо-ще го помниш винаги. После може 10000 пъти секс да правиш, но този ще си спомняш. Ако е било с точния човек ще си спомняш мига, в който си сляла тяло с неговото, а ако не е било както трябва-болката и кръвта!

Супер фен
    Ти ок ли си ве?!КУрва ли ше ставаш?!От сега ше ми спи с 2ма мъже!Омг! На 35 сигурно ще си спала с целия китайски народ а??!?!??!Не го прави с оня ма тъпачкО!
    Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилника!

П.С. Сладурче, мери си приказките!!!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

sram,sram,sram,sram

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ти ок ли си ве?!КУрва ли ше ставаш?!От сега ше ми спи с 2ма мъже!Омг! На 35 сигурно ще си спала с целия китайски народ а??!?!??!Не го прави с оня ма тъпачкО!
    tuka ti si edinstvenata kurva koqto vijdam....

bez obidi molq vi se.az ve4e re6ih 4e 6te kaja na priqtelq mi 4e sum devstvena i nqma da go pravq s oniq.tova mislq 4e e nai-pravilnoto re6enie koeto moga da vzema v momenta.a ako priqtelq mi ne mu e "izgodno" da si gleda rabotata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си