.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: STRAH LI GO E????

Град
    Разград
    Aз пък мисля по следният начин: Според мен това, че приятелят ти предпочита да не си девствена, може би се дължи на това, че го е страх от родителите ти ( лично мое мнение) , т.е. ако родителите разберат, че сте правили секс ...

може би тава му минава през главата незнам
    може би иска да има оправдание пред тях, че не ти е 1-вия
    бе ти най-добре си знаеш

И умната !!!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

Re: STRAH LI GO E????

Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto9
    kogato kazah na gadjeto si 4e s1m devstvena i toi mi kaza 4e toi e 90% siguren 4e ne s1m.i az mu kazah 4e 6te mu kaja dr sedmica dali sam ili ne sam.i toi mn se nadqva(pone taka mi e struva)da ne sam devstvena.i ne moga da razbera za6to toi ne iska da mi e parviq.strah li go e nz.toi mi kaza 4e do sega ne e bil s devstvena samo s edna na koqto i e bilo za 2-ri pat.i se 4udq dal;i prez tazi sedmica (prez koqto nqma da se vijdame)da go napravq s nqkoi dr(imam edin v predvid)i ako go napravq toi nqma kak da razbere 6toto e ot dr grad.no nz dali da go napravq s drugiq ili da iz4akam do lqtnata i da mu kaja 4e sam devstvena.no toi 6te e mn razo4arovn.predlojete kak da mu kaja 4e sam devstvena.daite nqkakav savet pls
    Изключителна тъпотия.....вие,секса вече за нищо го нямате бе.Има си гадже,ама той не иска да я отвори и тя ще си търси друг. Пълни простотиииии

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ти ок ли си ве?!КУрва ли ше ставаш?!От сега ше ми спи с 2ма мъже!Омг! На 35 сигурно ще си спала с целия китайски народ а??!?!??!Не го прави с оня ма тъпачкО!

Зле си.

Защо не прочетеш подписа ми и не помислиш малко. Ей така, за разнообразие само.

Днес точно това коментирах с една приятелка - обсъждахме една к*рва. И знаеш ли, най-интересното беше, че тя е девствена. А самото й поведение - отврат!

Съответно има жени, които са има повече сексуални партньори, а са адски точни и готини.

Не можеш просто така да лепваш разни епитети, както на теб ти харесва. Глупаво е, разбери!

Имаш повърхностно и посредствено мислене.
    Собственост на Canis_Dirus

kaji si mu istinata puk kvoto iska da pran nz dali go e stra.....ne si obqsnqvam reakciqta mu
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ти ок ли си ве?!КУрва ли ше ставаш?!От сега ше ми спи с 2ма мъже!Омг! На 35 сигурно ще си спала с целия китайски народ а??!?!??!Не го прави с оня ма тъпачкО!

Зле си.

Днес точно това коментирах с една приятелка - обсъждахме една к*рва. И знаеш ли, най-интересното беше, че тя е девствена. А самото й поведение - отврат!

Съответно има жени, които са има повече сексуални партньори, а са адски точни и готини.

Не можеш просто така да лепваш разни епитети, както на теб ти харесва. Глупаво е, разбери!

Мноо ме накефи как я сложи на място!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkA_SlAdUrANkA^14
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Зле си.

Мноо ме накефи как я сложи на място!
    Ненужни обиди и глупости спокойно малко бре момичета
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    bez obidi molq vi se.az ve4e re6ih 4e 6te kaja na priqtelq mi 4e sum devstvena i nqma da go pravq s oniq.tova mislq 4e e nai-pravilnoto re6enie koeto moga da vzema v momenta.a ako priqtelq mi ne mu e "izgodno" da si gleda rabotata.
    da,to4no taka e,vzela si pravilnoto re6enie...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    bez obidi molq vi se.az ve4e re6ih 4e 6te kaja na priqtelq mi 4e sum devstvena i nqma da go pravq s oniq.tova mislq 4e e nai-pravilnoto re6enie koeto moga da vzema v momenta.a ako priqtelq mi ne mu e "izgodno" da si gleda rabotata.
    С това считам, че темата е приключена. Заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си