- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- STRAH LI GO E????
Aз пък мисля по следният начин: Според мен това, че приятелят ти предпочита да не си девствена, може би се дължи на това, че го е страх от родителите ти ( лично мое мнение) , т.е. ако родителите разберат, че сте правили секс ...![]()
може би тава му минава през главатанезнам
![]()
може би иска да има оправдание пред тях, че не ти е 1-вия![]()
![]()
бе ти най-добре си знаеш![]()
И умната !!!
Изключителна тъпотия.....вие,секса вече за нищо го нямате бе.Има си гадже,ама той не иска да я отвори и тя ще си търси друг. Пълни простотиииииПървоначално написано от mi6lenceto9
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Зле си.
Защо не прочетеш подписа ми и не помислиш малко. Ей така, за разнообразие само.
Днес точно това коментирах с една приятелка - обсъждахме една к*рва. И знаеш ли, най-интересното беше, че тя е девствена. А самото й поведение - отврат!
Съответно има жени, които са има повече сексуални партньори, а са адски точни и готини.
Не можеш просто така да лепваш разни епитети, както на теб ти харесва. Глупаво е, разбери!
Имаш повърхностно и посредствено мислене.
Собственост на Canis_Dirus
kaji si mu istinata puk kvoto iska da pran nz dali go e stra.....ne si obqsnqvam reakciqta mu![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от _Cuddly_
Мноо ме накефи как я сложи на място!![]()
Ненужни обиди и глупости спокойно малко бре момичетаПървоначално написано от MaLkA_SlAdUrANkA^14
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
da,to4no taka e,vzela si pravilnoto re6enie...Първоначално написано от mi6lenceto9
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
С това считам, че темата е приключена. Заключвам!Първоначално написано от mi6lenceto9