.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Като ги отрежеш ти правят гадну...

Защо ВСЯКО ама ВСЯКО момче ,което бъде отрязано почва да ти прави гадно,да те обижда и да се заяжда с теб???
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Не знам, но от моята гледна точка тва е за6тото, мом4етата не искат като раздуха6 4е си го резнала да му се ебават! Се6 се по тоя на4ин като те обижда се праи на дупе пред другите и никой не му се ебава! хах не знам, мъжка им работа! Не обръ6тай никво внимание
    МомИче съм!

Зависи от начина, по който го отрязваш. Мене едно момиче ме мота към един месец, преди почти-да-изнасили някъв друг пред очите ми Не бях много въодошевен

Ми чувстват се наранени и отхвърлени,нормално е..и все пак са момчета,какво друго очакваш?

Защото имаме мъжко съмочуствие

Мега фен Аватара на koalka
    Защото е наранен и си мисли, че ти си виновна.А ти не можеш да го харесваш насила...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защото е наранен и си мисли, че ти си виновна.А ти не можеш да го харесваш насила...
    Ами точно аз не съм длъжна да харесвам всеки който ми се натиска и после като го отрязах..била съм мъжемразка и само се заяжда
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    На мен пък до сега само 1 ми е правил мръсно,с другите и още и още се разбирам...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    На мен пък до сега само 1 ми е правил мръсно,с другите и още и още се разбирам...
    Мани, сичките правят мръсно, те и момичетата правят ама все пак първенството държат момчетата.

Хехе, че ние ако не сме на първо място, кой друг А това си е до човек и до връзка, с моята след като ме заряза, тя ми е правила по-гадни нещата отколкото аз на нея... Шанс... Може би е щото съм загубеняк , а ако някой те ебава, че те е зарязала някоя девойка е голям n00blike

Ами според мен правят гадно,защото се чувстват наранени (тва става въпрос ако още те харесва),а иначе го правят точно затва,както казаха преди мен-да се правят на интересни (всъщност се съмосъжаляват,че не са те скъсали те,ами ти тях ) по принцип тея са причините....май...
    Let the beats control your soul...

Супер фен
    О,нз!Затова не се занимавайте със сулио и пулио ами си хванете по един сериозен приятел и мирясайте!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Как може да се самосъжалявам, че не си скъсал ти първи с някой. По-скоро би било нормално да се самосъжаляваш, че си направил, така че да се стигне до тук, но аз и това не го смятам за нормално. Според мен така става в прекалено повърхностните връзки и при прекалено възгордяли се типажи :P

Цитирай Първоначално написано от Nobody
    Хехе, че ние ако не сме на първо място, кой друг А това си е до човек и до връзка, с моята след като ме заряза, тя ми е правила по-гадни нещата отколкото аз на нея... Шанс... Може би е щото съм загубеняк , а ако някой те ебава, че те е зарязала някоя девойка е голям n00blike
    Твойто не е шанс...лош късмет е! По-точно тя е загубенячката, щото тя те е зарязала и все пак ти прави мръсно.
    МомИче съм!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Тва е въпрос до човек. Може и ти да си виновна може и той. Трябва тоя дето е виновен да си го разбере.

sored men mn zavisi i ot tova kakv e haraktera na mom4eto.az naprimer savsem spokoini mu kazah 4e ve4e ne me kefi i go otrqzah,no sam imala i slu4ai v koito mom4eto mn se raztroi i zapo4na da mi prai mrasno i togava ve4e se qdosah, a na nego i samo tova mu trqbva6e i mu gi nagovorih edni i sega ne me e ezaka4al.prosto trqbva da znae6 koga kakvo da mu kaje6 i po kakv na4in spored men de nz za drugite

Guest
    аз ще си призная,че едно момче,което ме разиграваше 1година,го направих луд...но той сам си беше виновен,не бих казала нещо,което не е вярно.знам,че не беше хубаво да кажа на хората,които го уважават,че той се ебава с тях,само че го направих,щото честно казано исках да си докажа,че е тъпак и да докажа и на другите,че е такъв.
    иначе при мен не се е случвало някое момче да говори някви неща за мен,по-скоро тях ги е страх от мен май,мнгоо съм опасна,за това. \/

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    spored men tova si e 4ista proba izbivane na kompleksi i zloba 4e ve4e ne si ''tqhna'',ne im obra6tai vnimanie,zavijdat na novoto mom4e koeto 6te bade s teb!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    6toto sa oligofreni pove4eto. i sa s mnogo ama mn decko mislene. nedorazvitlqci....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    айде и тука пак само феминистски отговори....Я се замилсете малко ле! Да речем си го отрязла и какво следва? Еми да кажеш на всичките си приятелки и те на техните и така нататък това! Сега кой прави гаднУ? Я пак се замислете не момчетата са комплексари, а сте вие, защото имате нужда да се вдигне шум около вас! Еми кат сте толкова интересни ходете после се оплаквайте по форумите, че ви правят гаднУ ! Деба и курвите гадни недодялани !

awe gledai si rabotata!!sega mn rqdko se sre6tat mom4eta,s koito da ostanete priqteli i sled kraq na vrazkata.i e mn tapo kato ne se primirqvat i zapo4vat da se praqt na oligofreni i kakvo pe4elqt ot tova???samo prezrenieto ni abe mahai se s tiq prikazki

Супер фен
    Mene do sega nikoi ot bivshite ne mi e pravil mrysno.Dori s povecheto ot tqh sega sme si priqteli i mnogo dobre se razbirame.Taka,che ne vsichki go pravqt,kakto ti kazvash.Pyk pri tebe moje bi se poluchava taka,zaradi nachina po koito gi zarqzvash ... znam li.
    Обичам те <3 !!!

Bourgas_bilder
    Guest
    Искам да кажа нещо на човека който пусна тази тема.Не всяко момче е така.Преди 1-на година една ме отряза и ко нищо,въпреки това си останахме колкото и тъпо да звучи приятели.Преди 5 дена отрязах аз една и тя не ми прави мръсно,както и аз не съм правил.Просто зависи от човека,явно си попаднала на шматка.Аре успех занапред

Re: Като ги отрежеш ти правят гадну...

Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    Защо ВСЯКО ама ВСЯКО момче ,което бъде отрязано почва да ти прави гадно,да те обижда и да се заяжда с теб???
    Spored men pravqt taka za da se pravqt 4e sa bili s nas samo e taka za ebavka i da ni stane gadno 4e sme gi otrqzali, no ne sqko mom4e e taka ima i nqkoi koito si mul4ut i si ostavqt fr s dadenoto momi4e
    аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.

Щото ги е яд на тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си