.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe ''zlatnata sreda''sa nai dobre-nito prekaleno debeli,nito mn mar6avi
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

1.80 е нормална височина за мъж. Висок е 1.90-2 метра.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Аз пък съм 181 см и съм много слаб - 60 и няколко килограма, а трябва да сам 81!

Пример за нормални килограми при мъж:

170 см - 70 кг
    175 см - 75 кг
    181 см - 81 кг

Еми, такъв си...мъжът ми също трябва да е повече...ама се намират извратенячки като мен, които харесват такива :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az pak ne mislq 4e ''MUSKOLESTITE'' SA THE BEST ILI NE6TO PODOBNO. dale4e sam ot mislata 4e horata trqbva da se ocenqvat 4rez tozi kriterii.moje bi 1 voto vpe4atlenie...ama de a znam. zna4i da poqsnq gadjeto mi ne e hilka ama izob6to daje...v sa6toto vreme ne e i opt oniq 300 kg movite kultoristi
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Там, където е сърцето...
    Мен лично не ми харесват някви напомпани... с големи мусколи... те изглеждат чак грозно. Не ми харесват и прекалено клощавите. Едно момче не с много мусколи, а с добре сложено тяло е много по-привлекателно отколкото един напомпан като животно..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Аз лично предпочитам средното телосложение, нито слаб, нито дебел , да има заформени мускули, но не да изпъкват по цялото му тяло.Мисля че, добре оформеното тяло е златната среда.

Guest
    Айде пак обърнахте темата на "Едно си баба (бебе) знае, едно си бае"... Не ви питах какви мъже харесвате и какво мислите за мускулестите, а защо слабите са пренебрегнати? И защо това е критерий?
    Металягите да си мълчат, там е ясно, че и слаб върви (стига да е с дълга коса и в черно, например). Те са твърде малко обаче.
    Май DeathWhore добре е обобщила, че такива мъже се харесват само от "извратенячки"...

Не знам кои са ти другите държави, но в цял свят себеподдържането е похвално нещо. Не можеш да ме убедиш, че момичетата в чужбина не харесват по-добре сложени момчета. Навсякъде се гледа външния вид. Не казвам, че това е хубаво, а че е така. В крайна сметка, обаче, никой не те кара да бъдеш такъв. Вярно е, че повечето момичета харесват мускулести момчета, но това си е техен избор и не можеш да ги съдиш за това.... по-скоро може да те е яд, защото ти не си такъв
    На който му се убива време...

Супер фен
    За пръв път чувам,че тези които не ходят на фитнес и са по-слаби са пренебрегнати

Guest
    Защо да ме е яд, когато мога да стана такъв, ако пожелая? Задавам въпросите си не от яд, а защото ме интересуват много по-дълбоките психо-емоционални причини и поведенчески реакции... отдавна не съм на вашата възраст.
    Не съм казал, че в чужбина гледат лошо на мускулести, казах само, че за тях това не е критерий и няма да пренебрегнат и слаби. Просто в техните изисквания (ако можем да ги наречем така) за външнен вид това с мускулите не играе роля, поне не толкова значителна.

Ами и тук не биха зарязали някое момче само защото е слабо...малко са момичетата, които го правят.
    На който му се убива време...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз пък съм 181 см и съм много слаб - 60 и няколко килограма, а трябва да сам 81!

170 см - 70 кг
    175 см - 75 кг
    181 см - 81 кг
    dryn dryn 4i plqs

Цитирай Първоначално написано от vvs_go

170 см - 70 кг
    175 см - 75 кг
    181 см - 81 кг
    dryn dryn 4i plqs
    hm.. izwinqwai no shte si dam moito mnenie
    MODELITE ne manekenite zashtoto po princip manekenite sa po slabi ot modelite tursenite mujki modeli pochwat ot 183-5 sm wisochina i se tursqt po slednite kriterii
    za muj rustta-110=kg primer 185-110=75 kg ako ne gresha za jeni e
    rustta-120=kg primer 170-120=50 kg

Re: haresvam vsqkakvi mom4eta

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    Haresvam vsqkukvi mom4eta nqma zna4enie dali 6te sa s muskuli, bez muskuli, s kafqvi, zeleni, sini ili kakvito i da bilo o4i, nqma zna4enie dali sa visoki ili niski!Vsi4ko e vupros na peivli4ane podhod i intelekt!Edinstvenoto koeto ne haresvam na muskulestite "fashion super guzar4eta" e 4e kato4eli fitnesa im izpiva mozuka!Stranno no fakt!E ima razbira se i izkliu4eniq!Abe vuprosa e da ne se durji tupo i e stra6en drugoto nqma zna4enie!
    Ами те всички момчета са тъпи, без значение дали ходят или не на фитнес. Ти умен мъж виждала ли си?
    Kakto ima tupi muje, taka ima i tupi jeni- tova e za lipsata na mozuk, a za nali4ieto mu vaji su6toto, ako me razbira6!Ne e fenomen da sre6tne6 umen 4ovek vse o6te i silno se nadqvam da ne stane!A prez tova vreme se nadqvam tozi koito taka te e razo4aroval 4e da sloji6 etiket na mujete s nadpis "TUPACI" da porasne dostata4no, za da se seti 4e taka ne e interesen!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Мен изобщо не ме впечатляват мускулите,даже са ми противни.Супер грозно ми е някъв с мускул колкото главата ми.Предпочитам некви слаби,кльощави момченца отколкото некъв мускулест питбул.

Цитирай Първоначално написано от johnnyknoxville
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go

170 см - 70 кг
    175 см - 75 кг
    181 см - 81 кг
    dryn dryn 4i plqs
    hm.. izwinqwai no shte si dam moito mnenie
    MODELITE ne manekenite zashtoto po princip manekenite sa po slabi ot modelite tursenite mujki modeli pochwat ot 183-5 sm wisochina i se tursqt po slednite kriterii
    za muj rustta-110=kg primer 185-110=75 kg ako ne gresha za jeni e
    rustta-120=kg primer 170-120=50 kg
    samo da vmetna 4e i za jenite e -110
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Не определям момчето по мускулите,а по отношението му към мен,колко държи на мен и какъв е самия тои.
    Прекалено многото мусколи не са много приятна гледка...

spored men ei toq pich ima mnogo dobro tqlo nito slab nito prekaleno muskolest ne sluchaino e model

Guest
    Защо да ме е яд, когато мога да стана такъв, ако пожелая? Задавам въпросите си не от яд, а защото ме интересуват много по-дълбоките психо-емоционални причини и поведенчески реакции... отдавна не съм на вашата възраст.
    Не съм казал, че в чужбина гледат лошо на мускулести, казах само, че за тях това не е критерий и няма да пренебрегнат и слаби. Просто в техните изисквания (ако можем да ги наречем така) за външнен вид това с мускулите не играе роля, поне не толкова значителна.
    Пич, не виждам що дириш в този форум, след като си толкова запознат с чуждите култури и отдавна "си прехвърлил нашите години". Какво толкова ще научи такъв титан на "дълбоките психоемоционални причини и поведенчески реакции" в български тийн форум, съставен основно от момиченца, които не знаят дали са се напикали или им дошъл мензиса?

И за да не те оставям съвсем без отговор - навсякъде по света поддържаните хора се приемат добре. Не е задължително да ходиш на фитнес и да се зобиш като луд, но Е задължително да спортуваш поне в разумни граници и да поддържаш добрия тонус на тялото си. Това нещо пък не се постига само с лежанка и дъмбели, а и с работи като плуване, тичане, футбол, баскетбол и т.н. и т.н. Това че те мързи да си вдигнеш задника от компа и да се потрудиш, вместо да ми пишеш глупости за онеправданите "слаби момченца" не го оправдавай с "извратените" вкусове на родните жени.

Мисля, че бях достатъчно ясен. Или?

П.П. Лично за мен идеалът за тяло е този на древногръцките атлети. Хармонично, чисто, без анаболни изгъзици или мързелашка отпуснатост.

Guest
    Освен неумение да участваш в дискусия, друго не показа.
    Не се прави с "виж какво, пич", обиди, квалификации и "ясен ли съм?", ама какво да ви обяснявам.... Ще взема да отворя някоя нова тема в друг раздел: "Какъв е смисълът от Интернет форуми, след като не умеем да водим дискусии?"

Guest
    А по принцип само тъпанарите участват в дискусии по тъпи теми и обичат споровете и скандалите. Няма ли вече нормални?

Град
    в мечтите ти
    Ми аз не харесвам муслулести момчета и също такива , които непрекъснато мислят за това как изглеждат и дали са "достатъчно готини" Моят приятел даже е по-слаб от мен
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Guest
    за да направиш нещо в залата се изисква воля и постоянство.
    вия драги дами си правете сметката с какви искате да сте:
    с безхарактерни хора,дето немогат/неискат да направят нещо за себе си от мързел и тн..
    или с хора със силна воля

Предпочитам мъж, който се занимава с работа и там влага волята си, а не във фитнеса. И аз не съм перфектна - не тялото е важното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си