- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Слаби момчета
Пич, не виждам що дириш в този форум, след като си толкова запознат с чуждите култури и отдавна "си прехвърлил нашите години". Какво толкова ще научи такъв титан на "дълбоките психоемоционални причини и поведенчески реакции" в български тийн форум, съставен основно от момиченца, които не знаят дали са се напикали или им дошъл мензиса?Първоначално написано от Анонимко
И за да не те оставям съвсем без отговор - навсякъде по света поддържаните хора се приемат добре. Не е задължително да ходиш на фитнес и да се зобиш като луд, но Е задължително да спортуваш поне в разумни граници и да поддържаш добрия тонус на тялото си. Това нещо пък не се постига само с лежанка и дъмбели, а и с работи като плуване, тичане, футбол, баскетбол и т.н. и т.н. Това че те мързи да си вдигнеш задника от компа и да се потрудиш, вместо да ми пишеш глупости за онеправданите "слаби момченца" не го оправдавай с "извратените" вкусове на родните жени.
Мисля, че бях достатъчно ясен. Или?
П.П. Лично за мен идеалът за тяло е този на древногръцките атлети. Хармонично, чисто, без анаболни изгъзици или мързелашка отпуснатост.