Мерси за отговорите...
Ясно, че си зависи от хората и така нататък, в моя случай става дума за един мой доста добър приятел, който си имаше приятелка тип "ултра сериозна", когато се запознахме. Накратко - аз вдлъбнах по него с доста бърза скорост (нещо, което не ми се беше случвало, не съм много-много по бързите впечатления), но с месеци не правех нищо, защото все пак не исках да им се меся. Цялата тази история прерасна в някакви Ужасно Силни Чувства от моя страна, той почна да се закача с мен, но нищо повече. Той взе, че изчезна за 3-4 месеца, не се обаждаше, не излизахме, после пък се оказа, че приятелката му го скъсала, след още 3 месеца се чухме наново и пак почнахме да си излизаме, да си пишем с часове на ден и т.н. - както преди, но държанието му е едно такова особено...Аз (въпреки че не стоях сама през цялото това време) не можех да си го избия от главата, а сега ми е още по-сложно, защото не мога да му разбирам действията. Пък не искам да проваля всичко - и познанството ни, и...другото, което може да е плод на въображението ми.
Благодаря, че ме изслушахте.