.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: SGaFiiiHHH qko!!

Фен
    Град
    Na zEmQta

SGaFiiiHHH qko!!

Hora imam nujda ot va6 savet za6toto trqbva da opravq edna ka6a,koqto zabarkah ,do 1 sedmisa((((((((((UJASNA SAM
    i taka po4vam zna4i minalata sedmisa moqta nai-dobra priqtelka me vikna da otida s neq u mom4eto koeto haresva(makar 4e toi e ujasen prostak i si igrae s neq ,no kolkoto i da i go povtarqm ,tq ne me slu6a),za6toto ne iskala da e sama,iii az otidoh,za6toto sta6no darja na neq!Oba4e za da ne sam sama tam pak i da ne e kofti popitah i gadjeto dali 6te doide s men,oba4e toi kaza 4e ne iska!Pak vsa6nost az ne sam obesnila 4e 6e hodim u mom4eto, i toi pomislil 4e sme nqkade na kafe
    okaza se 4e vsi4ki tam sa po 2,a samo az i 1 mom4e ne po dvoiki....iii taka toi si pomisli 4e sam mu izneverqvala i naro4no ne sam mu kazala 4e 6e hodim u tqh za6toto ne sam iskala da doide s men!NO tva ne e vqrno za66toto az sta6no mnogo go obi4am,daje go razplakah kato sporehme,za6toto toi vinagi e kazval 4e za nego az sam neobiknovena i nikoga ne e obi4al taka.Sa6to biv6eto mu gadje mu e izneveriloi za tva se strahuva da ne se povtori.No tay kato toi e adski dobar mi prosti vednaga i daje kaza"DAno ne e prozvu4alo kato konsko"SLed tva 1 sed mu e bilo stra6no kofti!
    Problema e 4e se sardi stra6no mnogo na priqtelkata mi a tva e ujasno za6toto te se razbiraha mnogo dobre,daje super,pak i e super tapo da sa skarani.
    tq govori s nego no toi ne iska i da 4ue ,az mu kazah 4e az sam nai-glavno vinovna,no toi pak ...
    PLS PLS PLS kajete kak da gi sdobrq,molq vi trqbva da opravq ne6tata
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Според мен приятелката ти няма нищо общо....тъпо е някак да й се сърди без причина...

Град
    Sofia
    Emi ako me pitash mene, greshkata e v samata teb, zashtoto ne si obqsnila na prqtelqt ti kade to4no shte hodite Mislq 4e s vremeto prqtelqt ti i prqtelkata ti shte izgladqt otnosheniqta si, a ti mojesh da se probvash da obqsnish na prqtelqt ti kakva e situaciqta. I da ne zgavish pak
    Freedom To Change !

Фен
    Град
    Na zEmQta
    znam znam ,az sam VINOVNA ,daje si mu go kazah 4e az sam vinovnata i tq nqma vina,no toi vse pak,ne 6te golqm inat e
    kogato mu kazah 4e nqma smisal da se sardi na neq a trqbva na men,toi mi vika sq iska6 da ti se sardq taka li?i az mu kazah ne ,ama toi ne me razbira i i se sardi QKO na neq.
    Ot 2 sedmisi se opitvam da opravq ne6tata,i minaliq den mi vika sq samo za neq li 6te govorim vsqka sedmica,tolkova li e vajna.off mnogo sam ot4aqna i nz kakvo da pravq nqma da se povtori oba4e iskam da gi sdobrqqqq
    pls kajete na4in iskam da opravq taq ka6a
    Molq vi za savettttt!!pls pls Hora pomagaite!
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Град
    In The Nothing...
    А зашо да си виновна ? така де ти си го поканила .. хмм .. да кажем помолила да дойде с тебе .. а той е казал , че не иска .. предполагам , че не те е питал къде ще ходиш и ти за това не си му казала .. ама хайде да приемем , че сивиновна ..
    Опитай се да му обясниш пак .. кажи му , че за тебе е наистина важно да се разбират и много държиш на добрите им отношения .. сигурна съм , че ще разбере , щом толкова много те обича
    All I know-time is a valuable thing..Watch it fly by as the pendulum swings..Watch it count down to the end of the day..The clock ticks life away..It’s so unreal!!!
    Linkin Park - In The End

Фен
    Град
    Na zEmQta
    ami VINOVNA sam ...mnogo i to,
    oo neznam dali 6te me poslu6a ,a naprotiv pak 6e se skarame,bez tui se vijdame samo sabota i nedelq 6ot sme ot razli4ni gradove.... ama mai nqmam drug izbor,a?pak 6e govorq,no se samnqvam 4e 6te stane ne6to,nz za6to ne se polu4ava,gre6na taktika li imam kvo? edin negov priqtel e oti6al pri priatelkata mi i i e kazal 4e nqma v skoro vreme da i go prosti....off nz
    MOje Bi 6te prozvu4i nahalno,no ako imate i nqkakvi drugi po-nadejdni predlojeniiq
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Град
    Където поискаш коте :)
    Bahhh da se karate za takiva prostotiii. Nikoga! Kade e doverieto ve? Ako si napraila ne6to s nqkogo , zbogom , shtom kazva6 4e ne si , ne si. Golqo revnuvane. Ne vi razbiram ve hora...

Фен
    Град
    Na zEmQta
    ee toi na men ne mi se sardi,moje da e obiden,ama ne se sardi,toi NIKOGA ne moje da mi se razsardi
    Tova koeto me tormozi e 4e ne moga da gi sdobrq s proqtelkata mi hot_kiss_m!!!pls pomognete mi
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

1-во интересни са връзките от различни градове; Все едно.

2-ро и аз съм такава натура, адски ревнива и го разбирам напълно, макар че се обзалагам че и той самия не може да си обясни отношението, но ревността ми е присъща и ако трябваше да успокояват МЕН, ще се опитам да говоря от негово име:

Опитай се да го докараш в някаква приятна обстановка (по възможност насаме у вас или у тях или не знам някъде в апартамент/къща насаме) и така просто се усамотете и направи всичко, което се сещаш, за да му доставиш удоволствие (в зависимост в каква степен е достигнала връзката ви) и се стреми да го разсееш и зарадваш и накрая меко и заобиколно му кажи, че много ти е липсвал онази вечер и си се натъжила че той не е дошъл... такива и се надявай да се смекчи обстановката и да се осъзнае....пожелавам ти късмет!!
    http://SaPH.Sitebg.Net - форума на компютърния специалист
    http://download.start.bg

COgito, Ergo Sum!
    I cod3, therefore I am!

Фен
    Град
    Na zEmQta
    2-ро и аз съм такава натура, адски ревнива и го разбирам напълно, макар че се обзалагам че и той самия не може да си обясни отношението, но ревността ми е присъща и ако трябваше да успокояват МЕН, ще се опитам да говоря от негово име:

Опитай се да го докараш в някаква приятна обстановка (по възможност насаме у вас или у тях или не знам някъде в апартамент/къща насаме) и така просто се усамотете и направи всичко, което се сещаш, за да му доставиш удоволствие (в зависимост в каква степен е достигнала връзката ви) и се стреми да го разсееш и зарадваш и накрая меко и заобиколно му кажи, че много ти е липсвал онази вечер и си се натъжила че той не е дошъл... такива и се надявай да се смекчи обстановката и да се осъзнае....пожелавам ти късмет!![/quote]

ami thanks dobra ideq da ti kaja 4esno,makar 4e tva za osamotenoto mqsto,sigurno 6te e nqkade navan,v toq stud ,6ot nqma kak u nas ili u tqh za sajalenie,mi hodim 4 meseca i ne6to.
    Aha i 6e mu kaja ne i se sardi milo,tay li dali 6ew podeistva?
    Vse pak mersi mnogo
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Цитирай Първоначално написано от bad_baby_girl

Опитай се да го докараш в някаква приятна обстановка (по възможност насаме у вас или у тях или не знам някъде в апартамент/къща насаме) и така просто се усамотете и направи всичко, което се сещаш, за да му доставиш удоволствие (в зависимост в каква степен е достигнала връзката ви) и се стреми да го разсееш и зарадваш и накрая меко и заобиколно му кажи, че много ти е липсвал онази вечер и си се натъжила че той не е дошъл... такива и се надявай да се смекчи обстановката и да се осъзнае....пожелавам ти късмет!!
    ami thanks dobra ideq da ti kaja 4esno,makar 4e tva za osamotenoto mqsto,sigurno 6te e nqkade navan,v toq stud ,6ot nqma kak u nas ili u tqh za sajalenie,mi hodim 4 meseca i ne6to.
    Aha i 6e mu kaja ne i se sardi milo,tay li dali 6ew podeistva?
    Vse pak mersi mnogo [/quote]

Ами нещо такова имах предвид, иначе трябва да го изненадаш с нещо приятно: любима напитка (освен "физическите" неща, с които ще го омайваш), някое твое сексапилно облекло, и така "помеждудругото" с мили думи да му кажеш че искаш да забрави и че ще му се реваншираш както той пожелае......Успех!

COgito, Ergo Sum!
    I cod3, therefore I am!

Фен
    Град
    Na zEmQta
    aha fizi4ekeskoto ,ama da ti kaja 4esno do sq mejdu nas ne sa se slu4vali takiva ne6ta,toest ne sme go pravili o6te
    nqkakvi drugi ideiki?
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Guest
    играй Half Life 2 и ше се опраиш другото са лайна

Цитирай Първоначално написано от bad_baby_girl
    aha fizi4ekeskoto ,ama da ti kaja 4esno do sq mejdu nas ne sa se slu4vali takiva ne6ta,toest ne sme go pravili o6te
    nqkakvi drugi ideiki?
    НЕ съм говорил за секс, имам предвид някоя смучка, после да го галкаш да му направиш едно...хмм... "еротично" насажче, абе да го предразположиш и после да го убедиш че всичко е наред и няма проблем, дрън-дрън там ти си знаеш.

COgito, Ergo Sum!
    I cod3, therefore I am!

mai toq tyrsi samo na koi da si izkara qda....priqtelkata ti voob6te ne e vinovna spored men.
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

rosu
    Guest
    Напиши й извинително писмо, в което й казваш всичко, което каза на нас:че много искаш да се сдобрите и т.н.

Ми просто ги събираш и казваш "Вие сте ми най-важните хора и ми е много гадно като сте скарани,ако държите на мен ще се сдобрите." И т'ва е..

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!Гледайте датите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си