.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: Emo Style

Повече от фен

Emo Style

Здравейте....Бих искала да Ви попитам знаете ли къде в София се продават дрехи в стил Емо?......
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен Аватара на koalka
    Влезни във flirt4e.com и ще видиш какво е облеклото на имо-тата(или както там се пише).като гледам са едни и същи.

абе, по скейт шоповете съм виждала от онея цвички на черни и бели квадратчета.
    не ми се вярва да има специализиран магазин... в обикновените все ще се намери нещо.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    В Илиенци има ВСИЧКО!

Re: Emo Style

Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    Здравейте....Бих искала да Ви попитам знаете ли къде в София се продават дрехи в стил Емо?......
    Жалка си.
    FUCK OFF, YOU SCENESTER !

Guest

Re: Emo Style

Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    Жалка си.
    FUCK OFF, YOU SCENESTER !
    100% agree

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    абе не мога да разбера защо само разваляте името на стила като се наричате емота?! Емо не е просто стил на обличане а душевно състояние! Не можеш да идеш и да си купиш дрешки само заради тва че са от емо магазин! Дрехите за емото, изразяват това което иска да каже и покаже на света! Земи се скрии някъде и стига и ти си петнила името на стила! Защото заради нео емота като теб, истинските емота са ограничени и отхвърлени от обществото, с което стила им се обезмисля, защото просто няма кой да разбере какво искат да кажат, и че всъщост им трябва помощ а не още "последователи" привлечени от интересните дрешки! ЗЕМИ СЕ СКРИИИИИИИИИ!!!!!!!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    ОЩЕ ПОВЕЧЕ АВАТЪРА ТИ Е ПОЛЗВАН...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    истинските емота са ограничени и отхвърлени от обществото
    хм
    готино звучи
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Няма специални магазини за дрехи.
    Просто като си вземеш едни обикновени дънки, един черен колан, една блузка на розови точици, като си изправиш косата и си пуснеш бритона да ти скрива лицето, като се накичиш с разни гривнички (може и кожени) и като сложиш една чанта на страни - ей ти имо

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    в аптеката може да има...иди на плод-зеленчука за ножче за вените
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    абе не мога да разбера защо само разваляте името на стила като се наричате емота?! Емо не е просто стил на обличане а душевно състояние! Не можеш да идеш и да си купиш дрешки само заради тва че са от емо магазин! Дрехите за емото, изразяват това което иска да каже и покаже на света! Земи се скрии някъде и стига и ти си петнила името на стила! Защото заради нео емота като теб, истинските емота са ограничени и отхвърлени от обществото, с което стила им се обезмисля, защото просто няма кой да разбере какво искат да кажат, и че всъщост им трябва помощ а не още "последователи" привлечени от интересните дрешки! ЗЕМИ СЕ СКРИИИИИИИИИ!!!!!!!
    тихо боте. Винаги ще си останете безмозъчни, тъпи, отхвърлени, незачитани, смешни, позорни за човечеството същества.
    До автора - ножчета има навсякъде.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Няма специални магазини за дрехи.
    Просто като си вземеш едни обикновени дънки, един черен колан, една блузка на розови точици, като си изправиш косата и си пуснеш бритона да ти скрива лицето, като се накичиш с разни гривнички (може и кожени) и като сложиш една чанта на страни - ей ти имо
    Мале това описание наистина ме изплаши...... Ще си замълча... Май съм ЕМОО
    Ми май Черинка всичко каза...
    Вие на хероин ли сте бе?

И на мен не и харесват имотата,но не се изказвам толкова разко.
    Значи първо-никъде не е казала,че е имо.Второ ти откъде й знаеш душевното състояние?Трето-името им е достатъчно опетнено..Тя помоли за един магазин,а ти веднага почна да я обиждаш.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    За какво душевно състояние ми говориш? За разглезени лигави пуберчета, които не знаят какво искат и отново търсят внимание ??? Стига глупости!!! Никакви дрехи, никаква музика не може напълно да определи душата на един човек, чувствата му и всичко що се таи дълбоко в него. Емо или Гошо или Пешо... все тая. Това е поредната идиотщина на подрастващото поколение, а вие всички сте се втурнали да бъдете такива. Мислите, че така ще бъдете различни, а в действителност пак ставате еднакви.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абе, какво е това Емо или Имо или там каквото е? Що за стил и начин на обличане или душевно състояние или миск от двете. Аве, какво е? За к'во е тоя скандал си'я?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Where the Marijuana grows faster ;)
    В тоя форум, някой само нещо да каже - ВСИЧКИ му се нахвърлят...На бас, че след моя пост надолу ще се напълни с обиди и упреци...ццццц, егати поколението...много сте дребнави, бе хора!Осъзнайте се малко....

war - destruction
    war - destruction

Град
    Варна
    [b]СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ЗА ТРАВЕСТИТИ МАМА ВИ!!!!!!!!!

следващия път, когато видя емо ще му изтръгна ВСЯКА веничка, която има!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    смешник

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от _SL_

гхагхагха
    вчера се разхождаме с един приятел и 2-ма имовци некви ни гледат и единия разпраа "защо ме гледаш лошо?" аз му разпраам "виж се на кво приличаш" При което си промърмори нещо и си забърза крачката

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от ~MiSs KaUlItZ~
    В тоя форум, някой само нещо да каже - ВСИЧКИ му се нахвърлят...На бас, че след моя пост надолу ще се напълни с обиди и упреци...ццццц, егати поколението...много сте дребнави, бе хора!Осъзнайте се малко....
    такива са правилата на играта, мис романтичке

просто, за да спазим законите на живота - което е за ваше добро - сме ДЛЪЖНИ да се държим като задници

не разбирате ли, трябва да ни пуснете по едно благодарствено ЛС, защото така ви каляваме

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Хахахах... комплексар...
    Емотата му виновни... бии се с такива самохвалковци като теб, те определено са повече от емотата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death

Хахахах... комплексар...
    Емотата му виновни... бии се с такива самохвалковци като теб, те определено са повече от емотата.
    =D> Ама верно.... _СЛ_ не ти ли писна да ги обиждаш тия емота в всяка 2-3 тема...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Варна
    хм...снощи явно съм бил зле...сори за простотията, бях много бесен и бях изпил солодно количество бира...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    е баш пиян не съм бил...писал съм правилно значи съм бил доло-горе добре
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни