- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Emo Style
Здравейте....Бих искала да Ви попитам знаете ли къде в София се продават дрехи в стил Емо?......
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Влезни във flirt4e.com и ще видиш какво е облеклото на имо-тата(или както там се пише).като гледам са едни и същи.![]()
абе, по скейт шоповете съм виждала от онея цвички на черни и бели квадратчета.![]()
не ми се вярва да има специализиран магазин... в обикновените все ще се намери нещо.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
В Илиенци има ВСИЧКО!![]()
Жалка си.Първоначално написано от lost_girl
![]()
FUCK OFF, YOU SCENESTER!
100% agreeПървоначално написано от rebel_kid
абе не мога да разбера защо само разваляте името на стила като се наричате емота?!Емо не е просто стил на обличане а душевно състояние! Не можеш да идеш и да си купиш дрешки само заради тва че са от емо магазин! Дрехите за емото, изразяват това което иска да каже и покаже на света! Земи се скрии някъде и стига и ти си петнила името на стила! Защото заради нео емота като теб, истинските емота са ограничени и отхвърлени от обществото, с което стила им се обезмисля, защото просто няма кой да разбере какво искат да кажат, и че всъщост им трябва помощ а не още "последователи" привлечени от интересните дрешки!
![]()
![]()
ЗЕМИ СЕ СКРИИИИИИИИИ!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ОЩЕ ПОВЕЧЕ АВАТЪРА ТИ Е ПОЛЗВАН...![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
хмПървоначално написано от aniezina
готино звучи
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Няма специални магазини за дрехи.
Просто като си вземеш едни обикновени дънки, един черен колан, една блузка на розови точици, като си изправиш косата и си пуснеш бритона да ти скрива лицето, като се накичиш с разни гривнички (може и кожени) и като сложиш една чанта на страни - ей ти имо
в аптеката може да има...иди на плод-зеленчука за ножче за вените![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тихо боте. Винаги ще си останете безмозъчни, тъпи, отхвърлени, незачитани, смешни, позорни за човечеството същества.Първоначално написано от aniezina
До автора - ножчета има навсякъде.
Мале това описание наистина ме изплаши......Първоначално написано от cherinka
Ще си замълча...
Май съм ЕМОО
![]()
Ми май Черинка всичко каза...
Вие на хероин ли сте бе?
И на мен не и харесват имотата,но не се изказвам толкова разко.Първоначално написано от aniezina
Значи първо-никъде не е казала,че е имо.Второ ти откъде й знаеш душевното състояние?Трето-името им е достатъчно опетнено..Тя помоли за един магазин,а ти веднага почна да я обиждаш.![]()
За какво душевно състояние ми говориш? За разглезени лигави пуберчета, които не знаят какво искат и отново търсят внимание ??? Стига глупости!!! Никакви дрехи, никаква музика не може напълно да определи душата на един човек, чувствата му и всичко що се таи дълбоко в него. Емо или Гошо или Пешо... все тая. Това е поредната идиотщина на подрастващото поколение, а вие всички сте се втурнали да бъдете такива. Мислите, че така ще бъдете различни, а в действителност пак ставате еднакви.Първоначално написано от aniezina
Абе, какво е това Емо или Имо или там каквото е? Що за стил и начин на обличане или душевно състояние или миск от двете. Аве, какво е?За к'во е тоя скандал си'я?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
В тоя форум, някой само нещо да каже - ВСИЧКИ му се нахвърлят...На бас, че след моя пост надолу ще се напълни с обиди и упреци...ццццц, егати поколението...много сте дребнави, бе хора!Осъзнайте се малко....![]()
war - destruction
war - destruction
[b]СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ЗА ТРАВЕСТИТИ МАМА ВИ!!!!!!!!!
следващия път, когато видя емо ще му изтръгна ВСЯКА веничка, която има!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
смешник
гхагхагхаПървоначално написано от _SL_
вчера се разхождаме с един приятел и 2-ма имовци некви ни гледат и единия разпраа "защо ме гледаш лошо?"аз му разпраам "виж се на кво приличаш" При което си промърмори нещо и си забърза крачката
![]()
такива са правилата на играта, мис романтичкеПървоначално написано от ~MiSs KaUlItZ~
просто, за да спазим законите на живота - което е за ваше добро - сме ДЛЪЖНИ да се държим като задници
не разбирате ли, трябва да ни пуснете по едно благодарствено ЛС, защото така ви каляваме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахах... комплексар...Първоначално написано от _SL_
![]()
Емотата му виновни... бии се с такива самохвалковци като теб, те определено са повече от емотата.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
=D> Ама верно.... _СЛ_ не ти ли писна да ги обиждаш тия емота в всяка 2-3 тема...Първоначално написано от Lady Death
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
хм...снощи явно съм бил зле...сори за простотията, бях много бесен и бях изпил солодно количество бира...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
е баш пиян не съм бил...писал съм правилно значи съм бил доло-горе добре![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни