- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета лесно ли Ви е ?
Момичета имам един кратък и лесен въпрос към вас...![]()
We all die ...some day
prekaleno lesno
hmm.. interesen vapros .. no spored men tova ne e tolkova vajno po -dobre da tarsi6, da 4aka6 po- dalgo vreme ,no da nameri6 podhodq6tiq 4ovek , ot kolkoto vseki den da si s novo gadje ....
Ina4e ne moga da opredelq dali barzo, bavno , lesno ili trudno si hva6tam gadje... prosto idva nqkoi prekrasen den v koito se zapoznava6 s edno mom4e, to po4va da ti haresva vse pove4e i pove4e i estestveno pravi6 vsi4ko vazmojno i toi da zapo4ne da si privarzva kam tebNali znae6 lubovta idva to4no kogato nai -malko o4akvame taka 4e tova si e prosto sadba
![]()
Вече не мисля за такива нещо. Но иначе не е трудно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi zavisi,ama ne e mi e mn trydno
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Аи са сетете се защо ви е толкова лесно![]()
![]()
![]()
Аз съм доста хубава и не е трудно да хвана мъжки поглед. Обаче никой не иска да ми е гадже, защото ги е страх от мен. Прекалено умна съм за повечето мъже, прекалено силна като личност и прекалено амбициозна. За 1 мъж това е добре, ама за жена не е! Винаги ми е било трудно с мъжете, защото винаги съм попадала на комплексари, които искат кукла, която да въртят на пръста си. За щастие не всички са такива и си намерих момче, желаещо до себе си личност, а не кукла Барби!
Какъвто и да е се хваща лесно. Но съм капризна и относно външния вид, и относно характера, и относно интелекта.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На мен ми е много лесно да си хвана...защото не съм чак толкова претенциозна към момчетата![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Което означава, че нямаш високо мнение за себе си.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
brao be... =D>Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Просто да си хвана някакво си там гадже - достатъчно лесно. Но да намеря човек, с когото да мога да бъда себе си и в когото аз да виждам достатъчно качества, които да го правят по-различен от останалите - това ми се е случвало за сега само веднъж.![]()
Еми, общо взето ДА, всъщност трудно ми е да съм без гадже. Понякога ми е трудно и да съм само с едно![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Лесно е да си хванеш кой да е.Трудно е да намериш тоя който си представяш,а пък точно към него се стремиш....![]()
Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче!![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. *шепне си затихващо, седнал в ъгъла, прегърнал коленете си с ръце и леко поклащаш се*Първоначално написано от malkoto_sladur4e
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
напоследък нещо не ми е лесно![]()
от има-няма половин година никой не ми хваща окото, да кажеш че мъжете по света се свършили![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не е много трудно . Аз нямам проблеми не обичам да съм сама но много рядко се намира някой който да си заслужава![]()
Свършиха, съжалявам, промоцията изтече. Ето ме, и аз на нищо съм се превърнал, чак ме е срам да се погледна в огледалото. (дето вика една румънка тук - "егати, 2 милиона японци край мен, как не мога ЕДИН да си харесам, а все по вас се заглеждам". ама ние тука сме камък - не се даваме на някоя фуста да ни разваля ергенското запиване през вечер!)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
I pri men e su6toto,ama ne mi e gadno,za6toto puk taka razbira6 dali 4oveka s koito si si zaslyjava,tui kato ne vseki muj bi iskal da ima do sebe si silna i nezavisima jena kamo li da e po-silna ot nego.Първоначално написано от krem4et0
Niakakvo si tam gadje s koeto da sedim i da si mul4im,za da ne si proli4i,4e sum inteligentna i samo da se pravia na povurhnostna kifla ne bih imala zatrydnenia da si hvana,no nikoga ne sum iskala takiva bezmisleni vruzki![]()
^ е друго си е ...=D>
в тази тема се повдига отново въпроса : проявата на много високо самочувствие - проява на увереност в себе си ли е .. или е символ на простотията у човека?
на мен ми е много интересно как един човек може да твърди, че е много Ентелигентен, умен и амбициозен, а да не може да се противопостави на собствения си татко и се крие от него какво прави с гаджето ?