.

Виж резултатите на анкетата: Въпрос до Момичетата и той е Лесно ли си хващате гадже???

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Прекалено лесно

12 14,81%
  • Лесно ми е

36 44,44%
  • Бавно

10 12,35%
  • Много ми е трудно

13 16,05%
  • Не си хващам

10 12,35%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Град
    България/Пловдив

Момичета лесно ли Ви е ?

Момичета имам един кратък и лесен въпрос към вас...
    We all die ...some day

STEISI0606
    Guest
    prekaleno lesno

Guest
    hmm.. interesen vapros .. no spored men tova ne e tolkova vajno po -dobre da tarsi6, da 4aka6 po- dalgo vreme ,no da nameri6 podhodq6tiq 4ovek , ot kolkoto vseki den da si s novo gadje ....
    Ina4e ne moga da opredelq dali barzo, bavno , lesno ili trudno si hva6tam gadje... prosto idva nqkoi prekrasen den v koito se zapoznava6 s edno mom4e, to po4va da ti haresva vse pove4e i pove4e i estestveno pravi6 vsi4ko vazmojno i toi da zapo4ne da si privarzva kam teb Nali znae6 lubovta idva to4no kogato nai -malko o4akvame taka 4e tova si e prosto sadba

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hmm.. interesen vapros .. no spored men tova ne e tolkova vajno po -dobre da tarsi6, da 4aka6 po- dalgo vreme ,no da nameri6 podhodq6tiq 4ovek , ot kolkoto vseki den da si s novo gadje ....
    Ina4e ne moga da opredelq dali barzo, bavno , lesno ili trudno si hva6tam gadje... prosto idva nqkoi prekrasen den v koito se zapoznava6 s edno mom4e, to po4va da ti haresva vse pove4e i pove4e i estestveno pravi6 vsi4ko vazmojno i toi da zapo4ne da si privarzva kam teb Nali znae6 lubovta idva to4no kogato nai -malko o4akvame taka 4e tova si e prosto sadba
    tova bqh az =)

Прекалено лесно

Вече не мисля за такива нещо. Но иначе не е трудно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

emi zavisi,ama ne e mi e mn trydno
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Guest
    Аи са сетете се защо ви е толкова лесно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм доста хубава и не е трудно да хвана мъжки поглед. Обаче никой не иска да ми е гадже, защото ги е страх от мен. Прекалено умна съм за повечето мъже, прекалено силна като личност и прекалено амбициозна. За 1 мъж това е добре, ама за жена не е! Винаги ми е било трудно с мъжете, защото винаги съм попадала на комплексари, които искат кукла, която да въртят на пръста си. За щастие не всички са такива и си намерих момче, желаещо до себе си личност, а не кукла Барби!

Какъвто и да е се хваща лесно. Но съм капризна и относно външния вид, и относно характера, и относно интелекта.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

На мен ми е много лесно да си хвана...защото не съм чак толкова претенциозна към момчетата
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Което означава, че нямаш високо мнение за себе си.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм доста хубава и не е трудно да хвана мъжки поглед. Обаче никой не иска да ми е гадже, защото ги е страх от мен. Прекалено умна съм за повечето мъже, прекалено силна като личност и прекалено амбициозна. За 1 мъж това е добре, ама за жена не е! Винаги ми е било трудно с мъжете, защото винаги съм попадала на комплексари, които искат кукла, която да въртят на пръста си. За щастие не всички са такива и си намерих момче, желаещо до себе си личност, а не кукла Барби!
    brao be... =D>
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    За сега не съм се затруднявала особено...

Супер фен Аватара на Barbie
    Просто да си хвана някакво си там гадже - достатъчно лесно. Но да намеря човек, с когото да мога да бъда себе си и в когото аз да виждам достатъчно качества, които да го правят по-различен от останалите - това ми се е случвало за сега само веднъж.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Еми, общо взето ДА, всъщност трудно ми е да съм без гадже. Понякога ми е трудно и да съм само с едно
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Лесно е да си хванеш кой да е.Трудно е да намериш тоя който си представяш,а пък точно към него се стремиш....

Супер фен
    Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче!
    Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. Добре, че не съм админ.. *шепне си затихващо, седнал в ъгъла, прегърнал коленете си с ръце и леко поклащаш се*
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    напоследък нещо не ми е лесно

от има-няма половин година никой не ми хваща окото, да кажеш че мъжете по света се свършили
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Не е много трудно . Аз нямам проблеми не обичам да съм сама но много рядко се намира някой който да си заслужава

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Свършиха, съжалявам, промоцията изтече. Ето ме, и аз на нищо съм се превърнал, чак ме е срам да се погледна в огледалото. (дето вика една румънка тук - "егати, 2 милиона японци край мен, как не мога ЕДИН да си харесам, а все по вас се заглеждам". ама ние тука сме камък - не се даваме на някоя фуста да ни разваля ергенското запиване през вечер!)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

mnogo lesno.....nz za6to....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    I pri men e su6toto,ama ne mi e gadno,za6toto puk taka razbira6 dali 4oveka s koito si si zaslyjava,tui kato ne vseki muj bi iskal da ima do sebe si silna i nezavisima jena kamo li da e po-silna ot nego.
    Niakakvo si tam gadje s koeto da sedim i da si mul4im,za da ne si proli4i,4e sum inteligentna i samo da se pravia na povurhnostna kifla ne bih imala zatrydnenia da si hvana,no nikoga ne sum iskala takiva bezmisleni vruzki

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^ е друго си е ...=D>

в тази тема се повдига отново въпроса : проявата на много високо самочувствие - проява на увереност в себе си ли е .. или е символ на простотията у човека?

на мен ми е много интересно как един човек може да твърди, че е много Ентелигентен, умен и амбициозен, а да не може да се противопостави на собствения си татко и се крие от него какво прави с гаджето ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си