.

Виж резултатите на анкетата: Въпрос до Момичетата и той е Лесно ли си хващате гадже???

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Прекалено лесно

12 14,81%
  • Лесно ми е

36 44,44%
  • Бавно

10 12,35%
  • Много ми е трудно

13 16,05%
  • Не си хващам

10 12,35%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Което означава, че нямаш високо мнение за себе си.

Не съм много съгласна.Аз прекалено лесно си хващам,но също съм много претенциозна.Знам какво търся и по него ходя.Друг е в-са,че вече съм намерила идеалния в лицето на брат ти
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    на мен ми е много интересно как един човек може да твърди, че е много Ентелигентен, умен и амбициозен, а да не може да се противопостави на собствения си татко и се крие от него какво прави с гаджето ?
    Purvo nikoi ne e kazal 4e se kria ot tatko si ili puk ot niakoi dryg,a i tva ne smiatam,4e e ot niakakvo zna4enie.Vtoro moga da kaja,4e sum inteligentna,ymna i ambiciozna po prostata pri4ina,4e sum yspiala da se dokaja v 3 durjavi i da nay4a po4ti idealno 2 absoliytno nepoznati za men ezika za broeni meseci i da stana otli4ni4ka na klasa.Mislia,4e dori samo tova,koeto dale4 ne e vsi4ko e napulno dostatu4no i mi dava pravoto da se mislia za ymna. Treto spored men ne e nyjno da se hva6ta6 s vseki koito iska da e s teb,a e po-dobre da si s 4ovek koito te razbira,yvajava i obi4a za tova koeto si.Za men broikata prosto ne e vajna.

P.S.: Pi6e se "Intelekt",a ne "Entelekt" taka,4e e "Inteligenten"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не ми е трудно, но аз не търся просто някой пореден, защото се уморих от такива, аз го намерих - и не ми трябва друг!

еми аз лично доста лесно си намирам гаджета

malkoto_sladur4e написа:
    Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче! Wink Wink Wink

Офффф таз пък и тя!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче!
    хаха И що Си Толкова Сигорна ?! много сте оверени...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    на мен ми е много интересно как един човек може да твърди, че е много Ентелигентен, умен и амбициозен, а да не може да се противопостави на собствения си татко и се крие от него какво прави с гаджето ?
    Purvo nikoi ne e kazal 4e se kria ot tatko si ili puk ot niakoi dryg,a i tva ne smiatam,4e e ot niakakvo zna4enie.Vtoro moga da kaja,4e sum inteligentna,ymna i ambiciozna po prostata pri4ina,4e sum yspiala da se dokaja v 3 durjavi i da nay4a po4ti idealno 2 absoliytno nepoznati za men ezika za broeni meseci i da stana otli4ni4ka na klasa.Mislia,4e dori samo tova,koeto dale4 ne e vsi4ko e napulno dostatu4no i mi dava pravoto da se mislia za ymna. Treto spored men ne e nyjno da se hva6ta6 s vseki koito iska da e s teb,a e po-dobre da si s 4ovek koito te razbira,yvajava i obi4a za tova koeto si.Za men broikata prosto ne e vajna.

P.S.: Pi6e se "Intelekt",a ne "Entelekt" taka,4e e "Inteligenten"
    Гузен негонен бяга. А и сама се опровергаваш колко си умна с този коментар. Да не говорим, че OtherDimension бе саркастичен с това "ентелегнентен" и фактът, че не го схвана е повече от абсурден. Едно от нещата, които тепърва ще научиш е, че колкото и да си добър в нещо, винаги има по-добри от теб. Затова най-умното нещо е да не се опитваш да се изтъкнеш. Хубавият кон и под скъсан чул се познава.

А към OtherDimension - няма какво да им го натриваш в носа, че се хвалят. Има много по-големи грешници по тези форуми.

А сега е време за математика! *отива да учи*
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от lo_flo

Не съм много съгласна.Аз прекалено лесно си хващам,но също съм много претенциозна.Знам какво търся и по него ходя.Друг е в-са,че вече съм намерила идеалния в лицето на брат ти
    Имах предвид девойката, която каза, че няма големи изисквания. Ти все пак имаш. Може би аз съм ненормалната, защото хората ме впечатляват трудно и рядко...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Страшно рядко аз мога да харесам някого.
    И дори и да харесам, не е гаранция, че той ще хареса мен.

Трябва ми време, за да мога да опозная дадения човек, да си изградя определено мнение за него, да започна да изпитвам нещо повече от 'приятелски чувства'.
    Поради тази причина, не мога да тръгна с някого, когото познавам от седмица...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    Зависи...тъпите момчета ми се лепят...Но ако искам да сваля някой,който не е толкова загорял и който не ходи по момичета "всичко що е путка и е слабо"това го покривам...както и повечето момичета Т'ва е лесно.Но обикновенно търся момче,което да е сравнително красиво,умно...по възможност богато.Да е интелигентен да не путка и да имам свободна неангажираща връзка с него.Ето такова момче трудно мога да си хвана

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Гузен негонен бяга. А и сама се опровергаваш колко си умна с този коментар. Да не говорим, че OtherDimension бе саркастичен с това "ентелегнентен" и фактът, че не го схвана е повече от абсурден. Едно от нещата, които тепърва ще научиш е, че колкото и да си добър в нещо, винаги има по-добри от теб. Затова най-умното нещо е да не се опитваш да се изтъкнеш. Хубавият кон и под скъсан чул се познава.
    Ami prosto pomislih,4e komentara e za men(ili krem4et0,koiato biah citirala),za6toto ima6e strelki4ka ^ Sujaliavam,ako sum sgre6ila.Kolkoto do "entelegenten" ne biah sigyrna dali e naro4no ili ne,za6toto vijdam hora koito pi6at "zbirka","sigoren","ovolacia"... Osven tova ne znam Other Dimension na kolko e godini i dali gre6kata e dopysnata naro4no ili ne. Az ne sum kazala,4e sum nai-dobrata ,za6toto sum vidiala dostatu4no ne6ta v kratkia si jivot i sum se zapoznala s dostatu4no xora,za da znam,4e vinagi ima niakoi,koito e po-dobur ot men i to v dosta otno6enia.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Зависи...тъпите момчета ми се лепят...Но ако искам да сваля някой,който не е толкова загорял и който не ходи по момичета "всичко що е путка и е слабо"това го покривам...както и повечето момичета Т'ва е лесно.Но обикновенно търся момче,което да е сравнително красиво,умно...по възможност богато.Да е интелигентен да не путка и да имам свободна неангажираща връзка с него.Ето такова момче трудно мога да си хвана
    Така си е, всички сме заети вече! LOLOLOLOL Скромността красяла човека, ама аз вече съм си достатъчно готин!

Добре, добре, извинявам се. Не ме приемайте насериозно, ще се разочаровате

slun4ice, ае мир!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм доста хубава и не е трудно да хвана мъжки поглед. Обаче никой не иска да ми е гадже, защото ги е страх от мен. Прекалено умна съм за повечето мъже, прекалено силна като личност и прекалено амбициозна. За 1 мъж това е добре, ама за жена не е! Винаги ми е било трудно с мъжете, защото винаги съм попадала на комплексари, които искат кукла, която да въртят на пръста си. За щастие не всички са такива и си намерих момче, желаещо до себе си личност, а не кукла Барби!
    Пфффффф ахАахХА Ебаси самочувствието! Вземи се приземи, докато е още рано По-темата: 1 отговор
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от lo_flo

Имах предвид девойката, която каза, че няма големи изисквания. Ти все пак имаш. Може би аз съм ненормалната, защото хората ме впечатляват трудно и рядко...

Това някъде съм го пропуснала!Не си ненормална,просто имаш изисквания,което е хубаво
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

trudno li si namiram gadjeeta...ami da, mnogo trudno! towa gadje trudno go namerih, no si struva6e. ve4e 3 godini sme zaedno
    zavisimost koi kakvo t1rsi. vseki moje da si nameri leesno gadje, no dali si struva da otdli6 celi 2 4asa ot li4noto si vreme za da go nameri6?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Da si hwanesh gadje e lesno,da namerish chowek do sebe si na koito da mojesh da razchitash-trudno.

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Da si hwanesh gadje e lesno,da namerish chowek do sebe si na koito da mojesh da razchitash-trudno.
    Е аз от кога те търся,ти се ме избягваш СЪДБА !

Супер фен
    хахах глупав въпрос.. ако си търсиш просто някой да те лашка е суууупер лесно, мн ясно, че ще има доста желаещи.. но ако търсиш човек, когото да обичаш и на когото да дадеш не само тялото, но и душата си.. е това вече дори ми изглежда невъзможно.. е айде чак невъзможно може би не, но изключително трудно.. поне аз такъв не съм намерила до сега..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^ е друго си е ...=D>

в тази тема се повдига отново въпроса : проявата на много високо самочувствие - проява на увереност в себе си ли е .. или е символ на простотията у човека?

Не се крия-премълчавам. не е нужно да знае. не познаваш родителя ми, ама е по-върл комунист и от тодор Живков сигурно и по-консервативен от английската кралица. И да, това не ми пречи да имам високо самочувствие-има си покритие, а и не е мое мнение. Това, че съм силна личност, амбициозна и уверена в себе си и собствените си възможности не означава, че съм самостоятелна. не и на този етап от живота си. нямам 1 нещо-парички, защото аз не искам да работя кавото и да е. не карам 2 специалности, не уча трудни предмети, за да съм сервитьорка. а и така бих доста подкопала авторитета на семейството си-баща ми е директор, майка ми главен счетоводител, а сестра ми преподавател в ВУЗ. Аз си зная цената и тя не е да се бъхтя 12 часа и да слугувам на пяници.
    Точно това поведение на родителското тяло ме тласка към все по-големи и големи върхове. Ама не съм длъжна да се обяснявам повече. не ме познаваш, не си ме виждал и не си общувал с мене, за да прецениш. След като всички мъже край мен смятат, че не могат да са ми на нивото има защо. само, че те не знаят, че на мен това не ми пука. Аз искам обич, нежност и разбиране както всяка жена!

Женски вирус
    Guest
    Много ни е трудно на момичетата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това, че съм силна личност
    Не се намесвам в спора, само искам да те попитам - знаеш ли какво значи "силна личност" ?

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Izbiite se jeni
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Това, че съм силна личност
    Не се намесвам в спора, само искам да те попитам - знаеш ли какво значи "силна личност" ?
    Вдига 100 от лежанка с нос и като ми прасне една вежда и ме простира на паважа?

Не мисля, че е добра идея да започвате тази дискусия. Наистина, сърби ме дланта и то не за лъскане. Това е лош знак

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    shizzle, не питах теб.

Голям фен
    Еми лесно ми, може и прекалено лесно да е, ама не подхващам всяка срещната...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Еми лесно ми, може и прекалено лесно да е, ама не подхващам всяка срещната...
    А WaKo е най-голямото момиче от всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си