- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета лесно ли Ви е ?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Не съм много съгласна.Аз прекалено лесно си хващам,но също съм много претенциозна.Знам какво търся и по него ходя.Друг е в-са,че вече съм намерила идеалния в лицето на брат ти
Purvo nikoi ne e kazal 4e se kria ot tatko si ili puk ot niakoi dryg,a i tva ne smiatam,4e e ot niakakvo zna4enie.Vtoro moga da kaja,4e sum inteligentna,ymna i ambiciozna po prostata pri4ina,4e sum yspiala da se dokaja v 3 durjavi i da nay4a po4ti idealno 2 absoliytno nepoznati za men ezika za broeni meseci i da stana otli4ni4ka na klasa.Mislia,4e dori samo tova,koeto dale4 ne e vsi4ko e napulno dostatu4no i mi dava pravoto da se mislia za ymna. Treto spored men ne e nyjno da se hva6ta6 s vseki koito iska da e s teb,a e po-dobre da si s 4ovek koito te razbira,yvajava i obi4a za tova koeto si.Za men broikata prosto ne e vajna.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
P.S.: Pi6e se "Intelekt",a ne "Entelekt" taka,4e e "Inteligenten"
Ами не ми е трудно, но аз не търся просто някой пореден, защото се уморих от такива, аз го намерих - и не ми трябва друг!![]()
еми аз лично доста лесно си намирам гаджета
malkoto_sladur4e написа:
Аз мога да имам всеки един който си поискам!П.С. Само че аз си искам само моето момче! Wink Wink Wink
Офффф таз пък и тя!
хаха И що Си Толкова Сигорна ?! много сте оверени...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Гузен негонен бяга. А и сама се опровергаваш колко си умна с този коментар. Да не говорим, че OtherDimension бе саркастичен с това "ентелегнентен" и фактът, че не го схвана е повече от абсурден. Едно от нещата, които тепърва ще научиш е, че колкото и да си добър в нещо, винаги има по-добри от теб. Затова най-умното нещо е да не се опитваш да се изтъкнеш. Хубавият кон и под скъсан чул се познава.Първоначално написано от slun4ice
А към OtherDimension - няма какво да им го натриваш в носа, че се хвалят. Има много по-големи грешници по тези форуми.
А сега е време за математика! *отива да учи*
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Имах предвид девойката, която каза, че няма големи изисквания. Ти все пак имаш. Може би аз съм ненормалната, защото хората ме впечатляват трудно и рядко...Първоначално написано от lo_flo
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Страшно рядко аз мога да харесам някого.
И дори и да харесам, не е гаранция, че той ще хареса мен.
Трябва ми време, за да мога да опозная дадения човек, да си изградя определено мнение за него, да започна да изпитвам нещо повече от 'приятелски чувства'.
Поради тази причина, не мога да тръгна с някого, когото познавам от седмица...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Зависи...тъпите момчета ми се лепят...Но ако искам да сваля някой,който не е толкова загорял и който не ходи по момичета "всичко що е путка и е слабо"това го покривам...както и повечето момичета![]()
Т'ва е лесно.Но обикновенно търся момче,което да е сравнително красиво,умно...по възможност богато.Да е интелигентен да не путка и да имам свободна неангажираща връзка с него.Ето такова момче трудно мога да си хвана
![]()
![]()
Ami prosto pomislih,4e komentara e za men(ili krem4et0,koiato biah citirala),za6toto ima6e strelki4ka ^Първоначално написано от shizzle
Sujaliavam,ako sum sgre6ila.Kolkoto do "entelegenten" ne biah sigyrna dali e naro4no ili ne,za6toto vijdam hora koito pi6at "zbirka","sigoren","ovolacia"...
Osven tova ne znam Other Dimension na kolko e godini i dali gre6kata e dopysnata naro4no ili ne. Az ne sum kazala,4e sum nai-dobrata ,za6toto sum vidiala dostatu4no ne6ta v kratkia si jivot i sum se zapoznala s dostatu4no xora,za da znam,4e vinagi ima niakoi,koito e po-dobur ot men i to v dosta otno6enia.
Така си е, всички сме заети вече! LOLOLOLOL Скромността красяла човека, ама аз вече съм си достатъчно готин!Първоначално написано от Анонимко
Добре, добре, извинявам се. Не ме приемайте насериозно, ще се разочаровате
slun4ice, ае мир!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Пфффффф ахАахХАПървоначално написано от krem4et0
Ебаси самочувствието! Вземи се приземи, докато е още рано
По-темата: 1 отговор
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от `Death`Whore``
Това някъде съм го пропуснала!Не си ненормална,просто имаш изисквания,което е хубаво![]()
trudno li si namiram gadjeeta...ami da, mnogo trudno! towa gadje trudno go namerih, no si struva6e. ve4e 3 godini sme zaedno
zavisimost koi kakvo t1rsi. vseki moje da si nameri leesno gadje, no dali si struva da otdli6 celi 2 4asa ot li4noto si vreme za da go nameri6?![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Da si hwanesh gadje e lesno,da namerish chowek do sebe si na koito da mojesh da razchitash-trudno.
Е аз от кога те търся,ти се ме избягваш СЪДБА !Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
![]()
хахах глупав въпрос.. ако си търсиш просто някой да те лашка е суууупер лесно, мн ясно, че ще има доста желаещи.. но ако търсиш човек, когото да обичаш и на когото да дадеш не само тялото, но и душата си.. е това вече дори ми изглежда невъзможно.. е айде чак невъзможно може би не, но изключително трудно.. поне аз такъв не съм намерила до сега..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не се крия-премълчавам. не е нужно да знае. не познаваш родителя ми, ама е по-върл комунист и от тодор Живков сигурно и по-консервативен от английската кралица. И да, това не ми пречи да имам високо самочувствие-има си покритие, а и не е мое мнение. Това, че съм силна личност, амбициозна и уверена в себе си и собствените си възможности не означава, че съм самостоятелна. не и на този етап от живота си. нямам 1 нещо-парички, защото аз не искам да работя кавото и да е. не карам 2 специалности, не уча трудни предмети, за да съм сервитьорка. а и така бих доста подкопала авторитета на семейството си-баща ми е директор, майка ми главен счетоводител, а сестра ми преподавател в ВУЗ. Аз си зная цената и тя не е да се бъхтя 12 часа и да слугувам на пяници.Първоначално написано от OtherDimension
Точно това поведение на родителското тяло ме тласка към все по-големи и големи върхове. Ама не съм длъжна да се обяснявам повече. не ме познаваш, не си ме виждал и не си общувал с мене, за да прецениш. След като всички мъже край мен смятат, че не могат да са ми на нивото има защо. само, че те не знаят, че на мен това не ми пука. Аз искам обич, нежност и разбиране както всяка жена!
Много ни е трудно на момичетата.![]()
Не се намесвам в спора, само искам да те попитам - знаеш ли какво значи "силна личност" ?Първоначално написано от krem4et0
Izbiite se jeni![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Вдига 100 от лежанка с нос и като ми прасне една вежда и ме простира на паважа?Първоначално написано от Lady Death
Не мисля, че е добра идея да започвате тази дискусия. Наистина, сърби ме дланта и то не за лъскане. Това е лош знак![]()
shizzle, не питах теб.![]()
Еми лесно ми, може и прекалено лесно да е, ама не подхващам всяка срещната...
А WaKo е най-голямото момиче от всичкиПървоначално написано от WaKo
![]()