- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета лесно ли Ви е ?
Ми лесничко ми е,но в последно време не ми се занимва с никакви хора от мъжки пол. Почивка![]()
![]()
![]()
АААААААААа ей тфа е отговора!Първоначално написано от shizzle
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
krem4et0, по-скоро до названието "силна личност" може да се приближи човек, който няма особено добър старт, носи на пияниците и ги търпи по цели нощи за да си плати образованието и тн, отколкото на някой надъхан въз основа на постиженията на мама и тати, но не мисля че има особен смисъл да споря с тебе, просто ме уби с изказванията си
Първоначално написано от Aleandra
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
hva6tam si prekaleno lesno stiga da iskamПървоначално написано от Evangelion
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Темата не е ли за момичета бреПървоначално написано от WaKo
![]()
Умната, че така става белята. Бтв, як никhva6tam si prekaleno lesno stiga da iskam![]()
Принципно, ако не подбирам много мога лесно да си намеря гадже... Все ще се намери някой, но не е в това въпроса. Искам човек, който да ме разбира, да се държи добре и още доста неща, които няма да изброявам - малко са тези хора и още по-малко са напоследък тези, които искат сериозна връзка. Май се отклоних от темата, но трябваше да се изкажа.![]()
![]()
Кой ти гледа какво пише в заглавиетоПървоначално написано от shizzle
![]()
А ти имаш ли си идея какъв е бил моя живот до сега? Определено не е бил от най-розовите, напротив. няма да давам отчет, но съм имала ужасни изпитания и съм се преборила с тях. Определено мисля, че знам какво значи силна личност.Първоначално написано от Lady Death
Аз нямам равен старт в живота с другите хора и то по здравословни причини. Имам редица пороци по рождение. Точка по въпроса!Първоначално написано от qze_f
Ако става въпрос за еднодневки и без да подбирам много много, лесно ми е, определено. Но това само може да ме накара да се почувствам харесвана, а не да се метна на първия, който ми обърне внимание. А и по принцип в началото винаги трябва да го опозная и да станем приятели, преди да тръгна с него.
Изобщо не говорех за здраве, не ме разбра.Първоначално написано от krem4et0
По описанието, което ти сама си даде, даже не се и доближаваш до това определение.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да, но именно здравето ми ме е направило борбена.
Морето е пълно с риби,важното е да хванеш Златната![]()