- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Пушите ли? ако да колко цигари на ден и какви? Защо го правите? и тн.
пуша бяло виктори по 4-5 цигари на ден не съм някв заклет пушач ама си признавам немога без да запалят.е. НЕМОЖЕХ хванах му цаката на отказването за целта изпуших 7 цигарки виктори синьо една след друга и буквално незнаех къде се намирах и повръщах 2-3 часа
кво ли не повърнах
е последния час се бях изпразнил дотолкова че само се "козех" ама важното е че те хваща такъв страх от цигарите че не ти се пуши същото направих и с водката
![]()
Повръщал от цигари?....... Дори синиото ми е леко вече бахти тъпата работа а преди се напушвах от некви женски лайна. Ехх минало минало
И аз така,кат бях на 10 се напушвах от карелията на майка ми,омгПървоначално написано от w0sh
.Иначе пуша синъо виктори и оранжев пал-мал по кутия на ден,на 14 съм,правя го защото ми харесва и не ми пуа въобще кога ше умра.
Пуша. По 5-6 цигари на ден. Най-често ВайсРой и Ева. Защо го правя? - Защото ми харесва.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
1 кутия синьо виктори и средно 5-6 конуса на ден..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не пуша
Пуша Femina White.Попринцип по 1 кутия на ден.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ами пуша от около половин година.Карелия Ултима-1 кутия ми стига за около 4-5 дни.Пуша като съм на вън или преди да заспя.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Карелия УЛТИМА...и 4-5 дни...как изобщо можеш да кажеш,че пушишПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Пуша кфито ми падне, предимно Карелия(НОРМАЛНА) и ми стига за около 2 нааай-много 3 дни...май тряа да и спра ама още не съм се решила. Ако няма карелия-Виктори Силвър![]()
Първоначално написано от sWeEt_SeEd
Абе и ти не си глям пушач,на мене кутия синшо виктори ми стига за ден,максс
Не пуша,защото мразя всичко свързано с пушенето!Не казвам на никой да не пуши,пушете си като ви харесва!
Не пуша.Пробвала съм много пъти,но просто не ми харесва а и миризмата е ужасна и ме дразни супер мноу
ot 4 godini pu6a.Muratti,sin viceroy ili bqlo victory.za6toto sam sviknala i ne moga ve4e bez cigari,
Пуша GD, силвър виктори или марлборо.Правя го, защото ми харесва.
абе синьо виктори не ви ли е силно ? гледам само 1 се е оплакал от него аз май ще съм вторияаз от една цигара синьо се омайвам а от 2 нз кво ще ми стане
май си зависи от колко време пушиш ...
иначе син вайсрой .. евтина работа![]()
а си позволявам и марлборо от време на време![]()
Не е силно синъото кво говорите,трая си на 5 годинки та да се замайваш,борото е по-силно.Пуша пал-мал(оранжев предимно) и синъо и бяло виктори.
po 1-2 kutii boro na den zavisi ot nastroenieto i ot tova dali 6te dam na nqkoi ili ne.a za6to go pravq haresva mi
Ние ни пушамаминка ми каза че туй лошо уе
вирно ли майна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,пуша Карелия Слимс,но по 4-5 цигари на ден.Защо пуша-ами харесва ми
hah e ko kat va zamaiva we nali tfa e celta1 kutiq i karate po 1 sedmica kat va zacepi ti staa qko i otka4a66
![]()