- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
ааааааа аааааа Аz sym primerno dobro i milo dete![]()
![]()
![]()
i ne pu6a dr ne6ta go pompensiran :P :P :P
Пуша!
FUCK-тически не ме интересувате..
Пуша,харесва ми и ще продължа да си пуша.
А,това с умирането по-рано за мен са глупости,какво да живееш след 60-70 год. по-скоро се мъчиш...както и да е.Не искам да ми вадите ся разни факти от не знам си къде.Вредно е,спор няма.Нека си е вредно,аз искам да пуша.
не пуша ..
Точно.Първоначално написано от Rounder
Един пример с баща ми.
От 20 годишен, когато е бил 2ри или 3ти курс, когато баба и дядо са ходили да го видят в квартирата му е имало купа с вода вътре пълна с фасове (тва те ми го разправяха) като говорим, че това е било пред 54-55та година някъде. Досега татко продължава да пуши и боледува супер рядко. Никакви признаци, че е пушач.
По темата:
И аз пуша.
Пуша Бял Давидов.
Доставя ми спокойствие. А и ми харесва. Определена причина няма.
Пропуших преди 1 година някъде 2 месеца преди да навърша 18. Просто реших, че искам да пробвам и пробвах и ми хареса.. преди това не бях запалвал никога цигара..![]()
Мейт, баща ти да не е на 70 бе, да го еба?Първоначално написано от myNameIsImmortal
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
добре де, объркал съм малко годинитеПървоначално написано от Pwnmaster
на 54 е
![]()
Ко значение има,пича даде пример просто...Първоначално написано от Pwnmaster
Не не пуша, и ми е болно, че хората около мен пушат, и не мога да ги откажа от тази отрова...![]()
да даПървоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
![]()
По темата-ако черпят, никога не отказвам, но по принцип не пуша...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
пуша , когато пия .. иначе съм пасивен пушач от както съм се родил, което е още по-лошо ;д
I am what I am !!!
Не, Не пуша...
Не пуша, няма да пуша и мразя да се пуши около мен. Дразни ми на очите -.-
n00bs
Не.И то не защото убива,нездравословно е и т.н.Ям боклуци,пия боклуци,защо и да не пуша боклуциПросто не ме привлича идеята и не искам.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не пуша вече! Благодарна съм на приятеля ми! .. и на др хора също..но най вече той ми помогнаа!![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Не пуша вече! Благодарна съм на приятеля ми! .. и на др хора също..но най вече той ми помогнаа!![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
с цигари не се тровя![]()
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Или Кинг или Карелия 100.. вече съм намалила цигарите има няма по 7-8 най мн до 10 на ден![]()
Пуша.
Пуша, когато съм в компания, като ходех на даскало със сутрешното кафе....
Не се крия от известно време. Не ми липсват цигарите, когато се случва със седмици да не паля, което е добре.
Принципно пуша Виктори делукс (бели/черни).
не ми пречат цигарите, не мисля да ги спирам, защото не пуша по 1 кутия на ден все още![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...