- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
не пуша ..
Точно.Първоначално написано от Rounder
Един пример с баща ми.
От 20 годишен, когато е бил 2ри или 3ти курс, когато баба и дядо са ходили да го видят в квартирата му е имало купа с вода вътре пълна с фасове (тва те ми го разправяха) като говорим, че това е било пред 54-55та година някъде. Досега татко продължава да пуши и боледува супер рядко. Никакви признаци, че е пушач.
По темата:
И аз пуша.
Пуша Бял Давидов.
Доставя ми спокойствие. А и ми харесва. Определена причина няма.
Пропуших преди 1 година някъде 2 месеца преди да навърша 18. Просто реших, че искам да пробвам и пробвах и ми хареса.. преди това не бях запалвал никога цигара..![]()
Мейт, баща ти да не е на 70 бе, да го еба?Първоначално написано от myNameIsImmortal
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
добре де, объркал съм малко годинитеПървоначално написано от Pwnmaster
на 54 е
![]()
Ко значение има,пича даде пример просто...Първоначално написано от Pwnmaster
Не не пуша, и ми е болно, че хората около мен пушат, и не мога да ги откажа от тази отрова...![]()
да даПървоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
![]()
По темата-ако черпят, никога не отказвам, но по принцип не пуша...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
пуша , когато пия .. иначе съм пасивен пушач от както съм се родил, което е още по-лошо ;д
I am what I am !!!
Не, Не пуша...
Не пуша, няма да пуша и мразя да се пуши около мен. Дразни ми на очите -.-
n00bs
Не.И то не защото убива,нездравословно е и т.н.Ям боклуци,пия боклуци,защо и да не пуша боклуциПросто не ме привлича идеята и не искам.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не пуша вече! Благодарна съм на приятеля ми! .. и на др хора също..но най вече той ми помогнаа!![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Не пуша вече! Благодарна съм на приятеля ми! .. и на др хора също..но най вече той ми помогнаа!![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
с цигари не се тровя![]()
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Или Кинг или Карелия 100.. вече съм намалила цигарите има няма по 7-8 най мн до 10 на ден![]()
Пуша.
Пуша, когато съм в компания, като ходех на даскало със сутрешното кафе....
Не се крия от известно време. Не ми липсват цигарите, когато се случва със седмици да не паля, което е добре.
Принципно пуша Виктори делукс (бели/черни).
не ми пречат цигарите, не мисля да ги спирам, защото не пуша по 1 кутия на ден все още![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
не пушим!
Пуша.Пуша главно Кинг, шот са чат-пат свестни и имат малки кутии.Иначе кат има пара си взимам Виктори ултра или силвър.Лекичките взеха да влизат по-добре и затва ултра по-често..Ама избягвам да си взимам големи кутии, че мноо се усирам с цигарите.С малка кутия мога да пуша и по 3-4 на ден, а като съм с голяма и знам, че имам..До 10.
Първоначално написано от eliyiy
Олее... тва е много хубаво !Първоначално написано от fanincety
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.