- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
не пушим!
Пуша.Пуша главно Кинг, шот са чат-пат свестни и имат малки кутии.Иначе кат има пара си взимам Виктори ултра или силвър.Лекичките взеха да влизат по-добре и затва ултра по-често..Ама избягвам да си взимам големи кутии, че мноо се усирам с цигарите.С малка кутия мога да пуша и по 3-4 на ден, а като съм с голяма и знам, че имам..До 10.
Първоначално написано от eliyiy
Олее... тва е много хубаво !Първоначално написано от fanincety
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
С увеличението на цените на цигарите ги намалям. сега пуша по 2-3 кутии на седмица. Бяло Виктори.
Let the psycho plays with you...
Не пуша. И ненавиждам млади момчета и момичета, които се тровят с по няколко кутии на ден.
пуша когато съм сред приятели, компания, има някакъв повод.
искам си по 1-2 цигари, или си разделяме парите за 1-2-3 кутии.
иначе сам да си купя цигари - не. не съм пристрастен и гледам да си остане така.
Не.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
заклет фен на горна джумаяедна кутия горе долу за 2-3 дена , но тряааа са спират вечи
![]()
Не ! И много се кефя с това !Първоначално написано от quickJO_mod
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
В месеца ако запаля 1-2 цигари евентуално. Непушач съм и не мисля да го променям, но понякога просто ми идва ей така да запаляИначе наргиле никога не бих отказал
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
пуша САМО И ЕДИНСТВЕНО наргиле -.-
Не пуша, както по нагоре казаха ^^ - пуша само Наргиле.
пушаа .. отт 3та година вече ии преди бях на Еваа Мурати сега съм на Давидоф ;дд пуша защото съм свикнала и не мога да ги откажа![]()
не не пуша... бях се зарибила преди, но бързо ми мина мерака...
времет0 тu uztuча
Не![]()
Да (:
Най-обичам синия Кент, но трудно си го намирам, а и рядко имам пари за него, затова принципно карам на Виктори, бяло, или на Уест Айс, червен.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
пуша! ...много, и си вадя хляба.. незаконни растения в двора на баба![]()
пуша ама и ги правя аз.
то густо, то пусто
Първоначално написано от cherinka
първото е базик,второто-има предвит,че си купува тютюн,филтър,хартия и т.н. и си ги прави сам. (ако съм разбрал правилно)
точно така.
излиза по-евтино и е по приятно да пушиш такава цигара ( ако е добре свита )
то густо, то пусто
че е по-евтино да... въпросът е тютюна ви да е качествен и като запалите да не се размирише на един километър в радиус от вас...