- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Не
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
От време на време![]()
..ма ебаси..5лв. за кутия цигари си е доста за тея дето пушат по 2 кутии на ден![]()
Пуша Karelia Blue , 1 кутия на ден .. ; )
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
ограничавам се с 1 кутия на седмица. защо - защото ми е кеф![]()
Love to be loved by you.
по 1 кутия шарена карелийка .. и по 7-8 джойнта хахахх
Да. Karelia Ultima и зависи къде съм и с какво ми е запълнен деня...пуша по половин кутия на ден, понякога цяла, когато съм по заведения/дискотеки.
че как.. и кутия и половина съм стигалама то само като съм по цял ден навънка и кат съм на някъв купон до сутринта..
Пуша. Много обичам да пуша... Някъде около кутия пуша на ден. Виктори Силвър предимно. Просто ме кефи
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Пуша по 1 кутия ......давидоф... бях ги спрял за 1 година,но реших пак да си пафкам защото ме кефи и така иначе максимум по 10 цигари на ден ...достигал съм и до кутия и половина но са били редки случай![]()
Love! And may God bless you all !!
не пуша, но за тези, които пушат в моето даскало ще кажа само че пушат тъй като искат да са готини![]()
Не пуша
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Първоначално написано от CBETO3APA
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Не пуша, мразя цигарите и въобще не разбирам хората, които пушат...
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Аз не пуша. Но повечето от моето училище които пушат, го правят само за да се "мотаят" с "готините" и да се правят на такива. И не, не им завиждам.
I'm beautiful in my way....
Всъщност сега се зачетох в коментарите. И съм сигурна на 100% че от всички които са писали, че пушат защото им харесва, поне една малка част го правят за да се правят на интересни. Нищо лично.
I'm beautiful in my way....
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не пуша ...
Аз също...
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Дам.![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Паля само когато съм на дискотека или някакъв купон, иначе не.
Пуша. По 15-20 цигари на ден.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'