.
Отговор в тема
Страница 3 от 14 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 348

Тема: Пушите ли?

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    виктори делукс ... една кутия-два дена
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

E, признавам пушила съм, но никой не е идеален, нали? Всичко съм опитвала..от цигари до най-силния наркотик... Обаче като се замислих...въпреки че ми харесваше реших да ги спра...защото на никого няма да му е приятно един младеж като се усмихне и да лъснат жълти зъби и дъх на цигари..пфуу, противно, нали?! Или да знаеш, че органите ти са увредени още от млади години...Да, и на мен като ми ги казваха тези неща си казвах "глупости, харесва ми и не ми пука"...но като се замисля от какво се лишавам...знаете ли, че в следствие от цигарите след време се получава липса на жизненост и много умора...което води до затлъстяване... а това е отвратително. Вместо да се пораздвижиш преди сън, седиш и пушиш някакъв никотин, който само е една отрова, която ни харесва...нездравословно и безотговорно е да се пренебрегваш физически...но това е друга тема. Тъмм трудно ми беше да ги спра, но успях...признавам, напълнях както се очакваше, но с повечко спорт се възстанових и сега ми е много по-леко без цигарите...трудно е в началото без този навик, но след това се чувстваш по-жизнен...

Hip-Hop & RNB Rulzzz!! G3t th3 fuck N1gg@@ :P

Guest
    Pusha ot 2 godini - predimno ViceRoy ili Marlboro Lights

epa az pushim po 4-5 cigari na 3-4 meseca ia ima ia nema. KOgato sam pian toigava pusha

на ден не пове4е от 4 но зависи ако съм с компания и ще прекарам ноща по заведения обикновенно една кутия ми е достачна пуша най-вече карелия бяло виктори и бяло боро ...

Град
    Sliven
    Az ne pusha i mislq 4e nqma da propusha,no ne se znae

Re: Пушите ли?

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Пуша. По 5-6 цигари на ден. Най-често ВайсРой и Ева. Защо го правя? - Защото ми харесва.
    Същата работа
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

ne pu6a probvala sam i ne mi haresa

аз лично не пуша и никога никога не бих пробвала!!! заклевам се аз съм добро човече

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Никога с цигара в ръка

Пуша Пал Мал и пуша околу котия на ден,пушач съм от 7 години и мисля това обяснява защо го правя

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Пуша от 3 години,Виктори Ултра в момента.Около половин кутия на ден заминава,понякога и повече..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    mAinA cItY...
    Mi az pu6a da... i kato poe4eto pikli po4nah za gazariq uj s edni priqtelki no sled tfa se zaribih....a kolkoto do tfa kolko pu6a...mi po 4-5 cigari na den no zavisi i kakfi sa de...
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не пуша, нямам и желание, но като съм с компания... веднъж в месеца, че и по-малко.. може да изпуша една-две..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

да пуша.наи 4есто бяло виктори син ваисрои и бяло боро абе попринцип пуша кфото ми падне дори и средец ама не пуша тънки цигари мразя ги!еми по 10-12 цигари на ден и го правя защото така съм решил

Guest
    От време на време

Град
    Sofiq :P
    Пуша,харесва ми да пуша,може да прозвучи банално и изтъркано , но ме успокоява.Принципно пуша '' Victory Silver'',''Victory White'',''Karelia Slims''...
    Love Life,Respect Death...!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

По около 1 кутия на ден. Най-често Карелия Слимс, Мурати или Пал Мал Слимс.Свикнах да държа нещо в ръката си

Град
    ми у нас бе :D
    Пуша...предимно каквото има иначе MURATTI Slims Rulz
    половин кутия горе-долу ... по навик ...
    от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла

mi viktori delux po kotiq na den ..6oto mi haresfa i ako ne pu6a po4vat da mi treperat rucete i mi stava mn nervno
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Голям фен Аватара на Ice
    Пуша син Viceroy, по половин кутия (преди пушеш по една), успокоявам си нервите, и ако не запаля почвам да теперя, пък и защото ми се пуши
    Everything happens for a reason..

sega sam na 15 kato bqh 13 na 13 pysheh po 10 tina cigari obiknovenno bqlo victory oba4e mi mina meraka i sq ne sam py6ila ot po4ti 2 godini.4yvstvam se prekrasno

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Пуша. По 5-6 цигари на ден. Най-често ВайсРой и Ева. Защо го правя? - Защото ми харесва.
    И аз така.

Guest
    До февруари пушех.Бях редовна.После от февруари до преди месец някаде пуших по цигара на 4-5 дни и то за компания просто и от месец насам не пуша и честно казано ми е много по добре сега от колкото преди да ги спра =D>

Град
    Враца city
    Не повече от 10-12 цигари на ден.Виктори Силвър най ми допада.Пуша защото ми харесва и като съм нервен се успокоявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си