- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
absolutno sushtata sumПървоначално написано от rad_ina_90
![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
pu6a bqlo boro to e nai dobroto a inasche ako nema boro pu6im belo viktori
NE!!!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Не пуша и никога не бих опитала.
<3 ^^
Първоначално написано от IrReSiStIblE
Аз пушех бели виктори по 3 4 цигари но ги спрях понеже тренирам![]()
Пуша,да.Обикновено пуша карелия слимс(синя,понякога и шарена).Ами,ако цял ден съм си удома най-много 3 цигари(когато издебна наще да ги няма).А като ходя по кафета насам-натам горе-долу по 1 кутия за 2-3 дена.Когато съм на дискотека или купон пушенето е "без ограничение на тарифата"(по 1-2 кутии,за сега 3 не съм стигала за 1 вечер)
.
П.С.Пуша и спортувам![]()
Пуша Aqua Blue Parliament...Когато нямам пуша бяло боро
da,pu6a ot skoro.zasega samo 2 cigarki na den,i to ot slabite-,,eva".2,za6toto gi pu6a sas sutre6noto i sledobednoto kafe.e dobre de,ponqkoga kogato na6te gi nqma,si palvam i na terasata po ednazasega sam na ,,eva",no kato svar6i taq kutiq,6e zema da opitam,,kareliq slims".xexexe,i az predi se kalnqx 4e nqma da propu6a nikoga,no...ami propu6ix za gazariq,no posle mi xaresa,pak i trqa6e da se izfukam pred patity mii
,kolkoto i tapo da zvu4i.mi pu6a,6toto mi xaresva,i az mislq,4e seki umira nqkoga,ne samo pu6a4ite,taka 4e da si jiveq gazarski jivota iskam
puka mi 4e 6e umra se nqkoga.dokato sam jiva 6si praa kefaaaa,aree,tva e moita filosofiq.pak i za ko mi e da jiveq nqkva na 80-90 godini,po-huboo kato mlada da si praa kefa.
![]()
пуша около кутия и нещо на ден купувам си две и втората ми стига до към обяд на другия ден . . Pall Mall пуша . . А пуша защото по някъкъф начин се успокоявам нз как но е така . . .
ами пуша от половин-една година ... незнам кога точно му беше началото .... преди пушех ева после минах на цветна карелиа сега съм на на виктори делукс или давидоф голд слимс .... зависи как съм с парите ... а защо пуша ли .... почнах го от гъзария и от нерви наи вече .... продължих .... щото ми стана навик ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Az puk ne pusha![]()
не, не пуша, но много се дразня, че почти всички около мен пафкат... и трябва да им дишам лайната!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
az ve4e ne pu6a.i sam dovolna 4e otkazah cigarite.no kogato pu6eh, po 4-5 cigari na den ne mi mardaha
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
Не пуша , защото според мене това си е доста противноустата мирише , зъбките пожълтяват и се вмирисваш бляк ...
хаха пробвах го с 13 броя west и нищоПървоначално написано от Анонимко
Та Пуша от 11-12 годишен! На скоро започнах ВайсРой да пуша (син), иначе преди това бях на West! Не мога без да запаля, на ден пуша по 1 кутия ако съм на даскало съответно по-малко но всяко междучасие съм на къшето! Пуша защотоМи става приятно като пуша не съм напрегнат не се грижа за нищо!
///GEGEN NAZIS\\\
След като си "ПОР" няма да им усещаш "лайната" а ще се миришеш себесиПървоначално написано от пор
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
НЕ! Пробвал съм и не е нищо особено. Нямам идея защо толкова младежи пушат в днешно време .. Може би с това искат да покажат колко са големи и да се "изгазарят". За мен това е смешно и безполезно.
[ Това е първото ми сериозно мнение! Честито!]
не съм супер зарибена,но да-понякога пуша и цигари,и наргиле![]()
харесва ми![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Не пуша опитвала съм 1 път и не ми хареса
da py6a
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Пуша но не съм пушил от 2 дена защото съм болен ...![]()