.
Отговор в тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 348

Тема: Пушите ли?

Град
    Nqkude...tam
    Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    Da,pu6a ot godina i polovina ve4e ... nai-4esto EVE 120 ili bqlo viktori ... za6to li?xaresva mi prosto
    absolutno sushtata sum
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

pu6a bqlo boro to e nai dobroto a inasche ako nema boro pu6im belo viktori

Град
    Градът на скучаещите милионери
    NE!!!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Цигарите му смучат муя...

Не пуша и никога не бих опитала.
    <3 ^^

Цитирай Първоначално написано от IrReSiStIblE
    Не пуша и никога не бих опитала.

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Не пуша
    [b][i]Je t'aime au-del

Голям фен Аватара на beb4yy
    Аз пушех бели виктори по 3 4 цигари но ги спрях понеже тренирам

Guest

Повече от фен
    Пуша,да.Обикновено пуша карелия слимс(синя,понякога и шарена).Ами,ако цял ден съм си удома най-много 3 цигари(когато издебна наще да ги няма).А като ходя по кафета насам-натам горе-долу по 1 кутия за 2-3 дена.Когато съм на дискотека или купон пушенето е "без ограничение на тарифата" (по 1-2 кутии,за сега 3 не съм стигала за 1 вечер) .

П.С.Пуша и спортувам

Пуша Aqua Blue Parliament...Когато нямам пуша бяло боро

divanetyyyy
    Guest
    da,pu6a ot skoro.zasega samo 2 cigarki na den,i to ot slabite-,,eva".2,za6toto gi pu6a sas sutre6noto i sledobednoto kafe.e dobre de,ponqkoga kogato na6te gi nqma,si palvam i na terasata po edna zasega sam na ,,eva",no kato svar6i taq kutiq,6e zema da opitam,,kareliq slims".xexexe,i az predi se kalnqx 4e nqma da propu6a nikoga,no...ami propu6ix za gazariq,no posle mi xaresa,pak i trqa6e da se izfukam pred patity mii ,kolkoto i tapo da zvu4i.mi pu6a,6toto mi xaresva,i az mislq,4e seki umira nqkoga,ne samo pu6a4ite,taka 4e da si jiveq gazarski jivota iskam puka mi 4e 6e umra se nqkoga.dokato sam jiva 6si praa kefaaaa,aree,tva e moita filosofiq.pak i za ko mi e da jiveq nqkva na 80-90 godini,po-huboo kato mlada da si praa kefa.

пуша около кутия и нещо на ден купувам си две и втората ми стига до към обяд на другия ден . . Pall Mall пуша . . А пуша защото по някъкъф начин се успокоявам нз как но е така . . .

ами пуша от половин-една година ... незнам кога точно му беше началото .... преди пушех ева после минах на цветна карелиа сега съм на на виктори делукс или давидоф голд слимс .... зависи как съм с парите ... а защо пуша ли .... почнах го от гъзария и от нерви наи вече .... продължих .... щото ми стана навик ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Az puk ne pusha

не, не пуша, но много се дразня, че почти всички около мен пафкат... и трябва да им дишам лайната!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

az ve4e ne pu6a.i sam dovolna 4e otkazah cigarite.no kogato pu6eh, po 4-5 cigari na den ne mi mardaha
    Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...

Град
    софия , младостъ
    Не пуша , защото според мене това си е доста противно устата мирише , зъбките пожълтяват и се вмирисваш бляк ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пуша бяло виктори по 4-5 цигари на ден не съм някв заклет пушач ама си признавам немога без да запаля т.е. НЕМОЖЕХ хванах му цаката на отказването за целта изпуших 7 цигарки виктори синьо една след друга и буквално незнаех къде се намирах и повръщах 2-3 часа кво ли не повърнах е последния час се бях изпразнил дотолкова че само се "козех" ама важното е че те хваща такъв страх от цигарите че не ти се пуши същото направих и с водката
    хаха пробвах го с 13 броя west и нищо
    Та Пуша от 11-12 годишен! На скоро започнах ВайсРой да пуша (син), иначе преди това бях на West! Не мога без да запаля, на ден пуша по 1 кутия ако съм на даскало съответно по-малко но всяко междучасие съм на къшето! Пуша защотоМи става приятно като пуша не съм напрегнат не се грижа за нищо!
    ///GEGEN NAZIS\\\

Цитирай Първоначално написано от пор
    не, не пуша, но много се дразня, че почти всички около мен пафкат... и трябва да им дишам лайната!
    След като си "ПОР" няма да им усещаш "лайната" а ще се миришеш себеси
    ///GEGEN NAZIS\\\

Guest
    НЕ! Пробвал съм и не е нищо особено. Нямам идея защо толкова младежи пушат в днешно време .. Може би с това искат да покажат колко са големи и да се "изгазарят". За мен това е смешно и безполезно.

[ Това е първото ми сериозно мнение! Честито! ]

не съм супер зарибена,но да-понякога пуша и цигари,и наргиле
    харесва ми
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Не пуша опитвала съм 1 път и не ми хареса

da py6a
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Град
    Вкъщи
    Пуша но не съм пушил от 2 дена защото съм болен ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си