.
Отговор в тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 348

Тема: Пушите ли?

Не пуша по собствено желание. А и все пак съм на 13

Аз не пуша,ама ми е все тая дали ще пуша или няма,в смисъл дима не ми прави впечатление,защото съмпасивна пушачка от малка

emi pu6a bqlo victory..ot okolo..5-6 godini..emi za6to..i`m fucking addicted
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Не пуша.Прекалено е вредно и глупаво за моя начин на живот

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

миии моита история е такава преди около год и
    Nickelback rokXx ( :

Повече от фен
    [b]Аз не пуша.Не виждам нищо интересно в това да се тровиш.Според мен не е нормално един тийнейджър да пуши, така си съсипва здравето.Вместо да пуша като комин и да се гордея с това, ходя на тренировки, те са много по-полезни и след тях се чувствам страхотно.Както ума така и тялото ми сияе и се чуватвам много добре.Препоръчвам ви го и на вас.Колкото и странно да ви звучи след една скапваща тренировка ще се чувствата много по добре и зареден от колкото след няколко цигари.[/b]
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    [b]Аз не пуша.Не виждам нищо интересно в това да се тровиш.Според мен не е нормално един тийнейджър да пуши, така си съсипва здравето.Вместо да пуша като комин и да се гордея с това, ходя на тренировки, те са много по-полезни и след тях се чувствам страхотно.Както ума така и тялото ми сияе и се чуватвам много добре.Препоръчвам ви го и на вас.Колкото и странно да ви звучи след една скапваща тренировка ще се чувствата много по добре и зареден от колкото след няколко цигари.[/b]
    Девойко, не можеш да ни го натякнеш тва на нас пушачите, защото ако не съм пушил 30 мин и запаля, се чувствам върховно.Ся ше ми кажете то е до психика, бла-бла, внушаваш си...Да,ама не.Шот ми е кеф и не ми пука вреди ли ми,не ми ли вреди.Пийс!

pu6a seriozno ot godina i ne6to kato predi tva sam palila na kafe i sam praila nqkvi pauzi ot okolo 2-3 meseca bez da se setq da zapalq...sq pu6a 6tot iskam, 6tot me kefi i kakto kazva edin fr "samo kat te gleam da pali6 cigara ot sladkoto rusokos4e stava6 ne6to det... " ne dovar6va ma az razbiram... znam 4e mi vredi ma ne iskam da spra, haresva mi pak i ve4e e 4ast ot imija mi peace
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

дааамммм,от четири год.

Град
    kadeto iskam
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    pu6a.predi pu6eh bqlo viktory(koeto mi be6e slabo),no minah na po-leki cigari.pu6a ot 4 godini.za6to pu6a li??...6toto taka iskam
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

> Не пушим..
    > Който пуши е идиот.
    > Хях хях хях хях
    > Хях хях хях хях хях хях хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от zmey
    > Не пушим..
    > Който пуши е идиот.
    > Хях хях хях хях
    > Хях хях хях хях хях хях хях
    Евалата... Въпреки че без поне 1 кутия бяло виктори на ден не мога, споделям Верно е глупаво... Хах за през деня мога да си дам зор и да не пуша, но с пиене или тупане пуша като комин на Аушвиц...

Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    добре.разбрахме че много пушите.и всички пушите''защото ви харесва''.Искам да ви питам какво по-точно харесвате в пушенето-дали е начинът,по който никотина полепва по зъбите ви и създава неповторим жълтеникав ефект,или,може би коктейла от токсини,които бавно и сигурно се натрупва в белите ви дробове,не знам.а пък може би е приятният аромат на никотин,който привлича околните с очарованието си.жълтеникавата кожа е още един бонус.като още едно изумително допълнение е и бързата умора.И всичко това за 2.50 на ден!невероятно.ще пропуша.
    Мхм,много си права...
    И аз пушех.Пушех не защото ми харесва,а защото "така модерно"...Пушех по 4-5 цигари на ден (Синьо Виктори или Ева,квото имаше в магазина и квото ми даваха приятелите)Поне се осъзнах навреме и спрях цигарите...Две-три седмици бях нервна,но после свикнах без цигарите!

П.П.Предполагам,че повечето от вас пушат,защото това се счита за "готино" и защото другите ви приятели пушат...Това е тъпо!!!

da broi - neopredelen t.e. moga i 1 na den moga i kutiq na den a moga i ni6to da ne py6a

Просто поредната слабоумна тема! Ама от 12-13 годишни кво друго да се очаква...
    лИз-бЛиЗ

5-6 cigari (victory white,kareliq,eva)

Бяло Боро , не малко ( не съм засичал , честно казано ако никой не спомене за пушене не ми се пуши толко , ма ся кат погледнах темата ... )

Цитирай Първоначално написано от etnies
    Просто поредната слабоумна тема! Ама от 12-13 годишни кво друго да се очаква...
    И кое и е слабоумното..?
    Не пуша и се дразня когато някой седне до мен и почне да ме ''обгазява''

Da pusha Parlament po MAX-2 kotii na den.zashto mi zaashtoto ne moga da gi spra.Trudno e
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Пуша Бяло Виктори. Една кутия ми стига горе долу за един ден... Правя го защото вече се пристрастих

мииииииии попринцип не пуша. Но от време на време ми се допушва и паля по някоя цигарка не съм пристрастена. Иначе на купони няма как да има цигари и аз да не съм изпушила поне 1

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi pusha ot 6 klaS sa sUm 11 ... po kutiq kutiq i neshtu na den zapochnah s femina i sa pusha eva ili kareliq

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си