- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Пуша от две години,почнах с бяло виктори-хах колко типично...пробвах да ги спра и успях,но за кратко.Сега продължавам да пуша,защото ми харесва ср мн,но се ограничавам макс до 10 на ден...пък и знам,че не се зарибявам лесно по нищо и когато поискам мога да спра,но защо да го правя?!:]
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
защо ли?защото е вредно например,ама на тебе кво ти пука?аз пу6а от 4 години и искам да ги спра но не мога,а ти като може6 но не намира6 при4ина да го направи6 говори само 4е си 1 глупаво малко дете, което ''пуши''за да изглежда голямо,но не осъзнава 4е всъщност е смешно
добре.разбрахме че много пушите.и всички пушите''защото ви харесва''.Искам да ви питам какво по-точно харесвате в пушенето-дали е начинът,по който никотина полепва по зъбите ви и създава неповторим жълтеникав ефект,или,може би коктейла от токсини,които бавно и сигурно се натрупва в белите ви дробове,не знам.а пък може би е приятният аромат на никотин,който привлича околните с очарованието си.жълтеникавата кожа е още един бонус.като още едно изумително допълнение е и бързата умора.И всичко това за 2.50 на ден!невероятно.ще пропуша.
Пуша ... по една кутия на ден, може и по една и половина, както дойде и зависи колко нерви ще изхабя ... Пуша " West Silver " - цена на кутия 2,50 лв. ...![]()
... k33p w@lkinG ...
Госте,жалко за теб,че искаш,а не можеш да спреш,обаче тва си е твой проблем....както и си е мой проблем тва,че мога и не спирам...ти като си много знаещ,що не ги спря преди две години??Колкото до извода,че съм малко глупаво дете,което пуши,за да се прави-не съм,но от поста ти излиза,че ти си такъв или поне преди 4 години си бил
а и според мен няма такова нещо "искам,но не мога да откажа"винаги можеш...друг въпрос е дали ще имаш нужната воля,за да го постигнеш
![]()
А EMILY the strange щом не ти харесва,напиши едно "не ми харесва,няма да го правя"...не е нужно да философстваш и да виниш хората,на които им харесва![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Рядко, само на авантаИначе аз да си купувам ... да да. Но честно казано не виждам смисъл. Но както и да е. Всеки си решава
![]()
Because you and me are through
You couldn't help me, you couldn't save me
Now I know the end is here
I am done with you
Ми пуша и то по много. Стигал съм до половин кутия на ден та и отгоре, като съм нервен. И цигарите, както и алкохола ги почнах заради момиче.... бях откачил на няколко пъти и избих в тази насока.
Пушех преди и то много ама от 2 месеца ги спрях - трудно, но с мерак и силна воля...![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Не.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Pu6a ot okolo edna godina.Moje da povtorq nqkoi ot u4astnicite v1v temata ama go pravq 6ot me kefi.Na 14 s1m i ne me e sram 4e pu6a okolo edna kutiq na den.MN mi dreme 4e 6e umra po rano,ta nali vsi4ki umirat nqkoga? !
em da ti kaja az sum na 14 pusha ot 2 godini.. otnachalo mnogo ma capvashe v kafata ama posle mi e dobrepusha GD eva kareliq i victory silver
i white po nqkoi put ;] ema nai-chesto GD sinq
ne sa mn tejki nit mn leki dobre sa mi ;]] pravq go shtoto mi haresva , a i mi haresva tova che nashite ne me znaqt i nqkaksi tursq neshto po-razlichno
et davam ti presen primer
vchera sme se subrali v daskalo i nashite idvat s kolata da me vidqt na kude sum i s kogo sum shot tel-a mi padna bateriqta i nqashe kak da me namerqt i gledash samo kak vlizat s kolata v daskaloto i kazvam na sichkite frs puskaite cigarite
bqhme mnoo burzi ;] kefi me tova che kato nqash s kvo da se izmirishesh pochvash se psihirvash nai - nakraq pribirash se kazvash na maika ti awe slushai kofti mi e iskam si legna lqgash si i spish
kvo po-qko;]]] e zatfa me kefi
i ne samo za tfa de
kato sum qdosana po toq nachin se uspokoqvam
rlz qko e ;]
sravnitelno po edna kutiq ili malko poe4e izpu6vam na den.....
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Пуша.Не по много.Най - вече Кареля...Престиж...Фемина...Е а...Палмал...По 5-6 на ден горе - долу, може и по - малко...
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Не пуша и не мисля да започвам скоро време![]()
Things will never be the same again
PallMall Slims кутия за 2 дена. Пуша от 2 години, но сега съм в период на спиране от 3 дена не съм пушила![]()
Be FREE!!! And feel the love...
пуша здраво и не мисля да почвам
?????????????
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
????????????
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
i az sam taka =D>Първоначално написано от lekomislenia
When you are gone,the pieces of my heart are missing you....
Браво, че пробваш ... ако ги спреш кажи какво е лечението ... =D>Първоначално написано от SUNriSe_f
![]()
... k33p w@lkinG ...
ne py6a cigari![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не пуша и не виждам смисъл да почвам... :-![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
mmm.... [redi pu6ex po poluvin kutiq na den no sega gi ograni4ix po 3 na den,ina4e pu6a eva,karelia,mm slim![]()