- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
От 5 до 10 на ден,Viceroy син или сив.Правя го защото ми харесва и се успокоявам
az ne pu6a, no ey taka na kuponi ala bala sum palila cigara i za mene ne e ni6ty osobeno![]()
Пуша от 2 години и нещо. Напоследък пуша по една кутия на ден. Agenda Slims Vanilla или жълта Eva. Защо?Защото ми харесва.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
мм пуша.. обаче не съм заклет фен на един вид цигари..
пуша VICEROY, Karelia,бяло VICTORY... и така
а ден пуша по половин (до една) кутия цигари.
Пуша от 3-4 години вече. Пуша защото не мога да ги откажа, харесват ми просто![]()
music pulls me in a big black hole. I would like to tell you more but there are no more words to say!
I have to leave you now, the music takes me away
преди пушех просто ей така ... от гъзария, но от миналата година пропуших по-сериозно.случи ми се неприятна случка и може да се каже, че цигарите ме успокояват до някаква степен.на ден пуша по 5-6 цигари, случвало се е и до кутия, когато съм на работата или ми е скапан деня.пафкам червен LM пакет![]()
Аз съм мом4е на 14 години ... Не пуша ... Не съм и опитвал , но пове4ето ми приятели го правят .... От една страна предполагам ги успокоява , когато са нервни , но от друга е доста вредно за тях ... Все пак не ги опреквам нали съм им приятел ... Пък и никога не се знае дали самият ти няма да запо4неш да пишиш ...![]()
Out of control
Не пуша.
И имам доста лошо мнение за пушачите![]()
ne pu6a.
не пуша ,пробвах ,но не ми хареса,пробвах втори път пак не ми хареса,и третия ,оттогава не съм пробвала защото просто не ми харесва.
Не не пуша.Мисля това за една голяма глупост.Нямам намерение да ставам роб на цигарите.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Пуша средно около половин кутия на ден. Почнах от тъпотия и засега не искам да ги спирам, защото ми е едно от удоволствията.
не пуша мн. 4есто![]()
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Ne![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Emi az pu6a po okolo 2 kutii na den 4erveno Marlboro.
Pu6a ve4e 5-ta godina i vi kazvam vuob6te ne e hubavo no nemoga da gi otkaja ;(
много бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пуша. Вида на цигарите варира от настроението (тия дни Pall Mall, защото не зная какви други марки има в Унгария). Инак любимите ми са Victory Deluxe u Eva . Тук пуша по кутия на ден(изключение). Инак като съм си в България имам ограничение от 12 цигари на ден.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
бяло виктори -по една кутия на ден
не пуша! Просто не виждам смисъл. :P
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Да пуша![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не,аз не пуша!
Пуша от 2-3 години. По около 1 кутия на ден. Най-често Карелия Слимс или Мурати.
вече кара 2ра година от както пуша
защо- еми защото ми е кеф и имам нужда
пуша и аз преди да заспя иначе става старшно трудно да си легна и да си затворя очите от раз
еми от 7 месеца на син вайсрой и си ме кефи![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
Днес,в 6 сутринта тръгнах за цигари..
и бях много енергична и ококорена - тоест изглеждах доста странна и подозрителна
и първо казах "Ева жъъълти..а не,не исках да кажа лилави"
продавача-гаден чичко
замисли се и каза..
"А ти пълнолетна ли си?"
"Да!На 20 съм!"
"Сигурна ли си" (и ми ги подава неуверено)
"Да!Не ме глдайте така!"
а аз съм нистина съм пълнолетна!
мразя да ме питат за това![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower