- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Не, и не смятам!
Преди имаше един период и пушех, сега се случва по-рядко![]()
Ми пуша от 2 годиниНаи - често Карелия Слимс .. По някой път Ева или Бяло Виктори .. Пуша , защото вече ми стана навик
![]()
Любовта няма граници .. :>
Не само билков чай![]()
Аз съм момче на 14 години!Пуша от около 2 г.Пуша всякакви цигари,но най-много ми харесват цигарите с жълт фас като например Бяло виктори!!!Незнам някакси аромата на тютюн ми харесва супер много!Това е харесва ми,но не сам пушил от около 2 месеца!Понякога искам да ги откажа понякога не!Луд съм си!!!
puha ot 4 godini poprincip puha sqkvi cigari i tva ne mi pre4i tova4e nqkoi kazva 4e sled vreme nqma da ti stigat silite i nqma da mojeh da gi otkajeh tova ne e vqrno spiralsam cigarite no otnovo go po4nax 6toto tva me kefi da puha po 1-2 kotii dnevno
pu6a po kutiq,kutiq i poluvina na den-VICEROY ili EVE(ne eva).pu6a ot 4-5 godini.pu6a 6tot mi haresva :P
не![]()
От време на време припалвам, преди пушех GD сега лилава Ева![]()
![]()
So free
Да,пуша!От 2 години и половина!На ден някаде по 7 цигари!Праяр го ,защото от както пропуших изпитвам нужда...
Не съм надута,а просто съм разглезена
НЕ!И нямам намерение да правя това за в бъдеще![]()
MM slims ili Victory slims..
Да.От 2 години пуша. Средно по кутия Бяло Виктори на ден!
Не пуша, мразя хора които пушат и най-често ги бия.
ЛОЛ.Биеш ли ги бе, диктаторе? Бий ги, бий ги, така трябва!
![]()
По темата - пуша от 3 години. Не смятам още да ги спирам.![]()
Бия тея дето познавам, някой спряха, за другите няама да ме заболят ръцете.
Гледам има много кандидати за суровакане, ае се запознаем.
Ми айде. Данчо се казвам.![]()
Пиши кога си свободен, че да ме биеш.![]()
Сега не,но преди пуших от време на време![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
НЕ !!! Не пуша и не мисля да почвам. Тва би било наи-голямата глупост дето мога да направя.
Не пуша и никога няма да пропуша.Всяка цигара намалява живота с 8 минути, а катрана който полепва по белите ти добове и намалява капацитета им е просто ужасен. Щом ви е кеф да се тровите- тровете се, аз предпочитам да си израсна здрав и бодър.
SMOKING KILLS
Подкрепям!Първоначално написано от Sladka_kiss
Не, не пуша![]()
ВСЯКА ЦИГАРА - ПИРОН В КОВЧЕГА!!!
не,но преди пушех за около месец....тогава 1 кутия си я разделяхме 3 човека и за един ден се опразваше
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Пуша по 6-7 цигари на ден..Карелия слим /от шарената/ или Ева..Правя го защтото ми харесва..!!!на 13 сам..
Мечтите са безкрайни..