- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
не знам.. приятелите ми не се оплакват, а има 1 непушач, който все си завира пакета с тютюна в муцуната, защото му харесва аромата.Първоначално написано от cherinka
![]()
то густо, то пусто
Не, не пуша...
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
На една приятелка баща й имал машинка няква.Първоначално написано от Rounder
И тя му ги прави. :P
пуша..Мурати сини или бяло Боро.Ако е учебен ден пуша по 3-4,5 макс ,в почивните като излязааааа стигат и до 10..пуша,защото ми харесва..ЗНАМ,ЧЕ Е ВРЕДНО,МА ТО МИ УБАВО БЕ![]()
инжектирай ми любов..
Пуша.10-15 циггари на ден и така от 7-ми клас...
Аз не пия и не пуша, не знам кво толкова ви харесва това, но никога няма да ги започна. Мога през 2-3 месеца да изпуша 1, ако някой приятел ми даде, но иначе НЕ ..
НЕ пуша ..
I love you
you beautiful
our hearts become one
and we would love
is to end world ...![]()
![]()
Да, бЕл Дънхил.
В специални случаи може и Собрание, или някой и друг Камел.
Не съм пушил,не пуша и никога няма да пуша!Калявам си волята така!![]()
не пуша
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Не
Пуша .Никаква идея по колко на ден защото си свивам ,но предполагам ,че са повече от 20 на ден .Пуша заради ... дълга историяно да кажем ,че беше от емоция и беше тъпо от моя страна ...
Качеството винаги бие количеството !
Не пуша, за което се радвам.
awerw♥
То с тея цени на цигарите за пушене ли еЗатва всички приятели дето пушат искат пари
![]()
Не
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
От време на време![]()
..ма ебаси..5лв. за кутия цигари си е доста за тея дето пушат по 2 кутии на ден![]()
Пуша Karelia Blue , 1 кутия на ден .. ; )
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s