- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
ограничавам се с 1 кутия на седмица. защо - защото ми е кеф![]()
Love to be loved by you.
по 1 кутия шарена карелийка .. и по 7-8 джойнта хахахх
Да. Karelia Ultima и зависи къде съм и с какво ми е запълнен деня...пуша по половин кутия на ден, понякога цяла, когато съм по заведения/дискотеки.
че как.. и кутия и половина съм стигалама то само като съм по цял ден навънка и кат съм на някъв купон до сутринта..
Пуша. Много обичам да пуша... Някъде около кутия пуша на ден. Виктори Силвър предимно. Просто ме кефи
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Пуша по 1 кутия ......давидоф... бях ги спрял за 1 година,но реших пак да си пафкам защото ме кефи и така иначе максимум по 10 цигари на ден ...достигал съм и до кутия и половина но са били редки случай![]()
Love! And may God bless you all !!
не пуша, но за тези, които пушат в моето даскало ще кажа само че пушат тъй като искат да са готини![]()
Не пуша
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Първоначално написано от CBETO3APA
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Не пуша, мразя цигарите и въобще не разбирам хората, които пушат...
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Аз не пуша. Но повечето от моето училище които пушат, го правят само за да се "мотаят" с "готините" и да се правят на такива. И не, не им завиждам.
I'm beautiful in my way....
Всъщност сега се зачетох в коментарите. И съм сигурна на 100% че от всички които са писали, че пушат защото им харесва, поне една малка част го правят за да се правят на интересни. Нищо лично.
I'm beautiful in my way....
Не пуша ...
Аз също...
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Дам.![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Не и не искам. Пушенето по никакъв начин не ме привлича и не ми е интересно....
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Паля само когато съм на дискотека или някакъв купон, иначе не.
Пуша. По 15-20 цигари на ден.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
не пуша .. Пушех преди ,но ме хванаха и от тогава ме е бъз да пробвам пак пък и не ми се дават излишни парии ..
не пуша .. Пушех , но ме хванаха и оттогава малко ме е бъз да пробвам пакПък и не ми се дават излишни пари пушех merylin и още някви не си спомням кви
![]()
не, подяволите.... waste of money, waste of time...за к'во ми е да се тровя с боклуци... като ще се тровя, поне да е с нещо хубаво... всъщност съм пасивен пушач... това брои ли се? ;д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free