.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    nareneniq
    Guest

F*CK all kifliiiiii

kajete si mnenieto za taka nare4enite "ku4ki" ili nadufki ili nz kakto iskate gi nare4ete koito naranqvat vse pove4e mom4eta i nakraq se 4udqt 6to stavat jenkari ? az primerno predi bqh mn svqsno mom4e no sq nz kvo e obi4 kvo e lubov prevarnah se v absolutniq jenkar zaradi takiva ku4ki....

Супер фен
    Аз много мразя тези момичета и знам,че точно заради тях повечето момчета са и стават курвари!Много е жалко,но е така !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    nenavijdam takiva momicheta.I zaradi tqh i malkoto svestni koito sa ostanali - stavat jenkari.
    Обичам те <3 !!!

Ми мацките нямат с кво да се занимават (или нямат достатъчно мозък за друго) и за тва ходят от момче на момче, ама за тва че момчетата стават курвари само заради тези издънки от женски пол, не съм мн съгласна
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kato si bil svqsno mom4e si ostani takova,napuk na ku4kite i rano ili kasno 6te te spoleti lubovta..
    gre6kata na jenkarite e 4e ponqkoga ot ''jenkarstvoto'' si izpuskat dosta svesni momi4eta..
    struva si da se zamisli6
    po temata-i az ne gi odobrqvam,ama znam 4e i te 6te si namrerqt maistora
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Аз много мразя тези момичета и знам,че точно заради тях повечето момчета са и стават курвари!Много е жалко,но е така !

rosu
    Guest
    Аз познавам една такава и смятам, че не е нужно изобщо да си казваме мнението, защото всички момичета мислят едно и също по тази тема.На повечето момичета се е случвало някоя "кучка" да отнеме гаджето им...
    за съжаление А момчетата многоооо си падат по тях...

Guest

naraneniq

srina mi se jivota zaradi tiq pa4i

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Трябва да покажете че сте по добри от тях за да ви забележим Те се показват натискат се и ние ги забелязваме. А на тех само това им е целта. Пък като ни прецакат 2-3 и после почваме да прецакваме и ние и накрая кво става?

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    kato si bil svqsno mom4e si ostani takova,napuk na ku4kite i rano ili kasno 6te te spoleti lubovta..
    gre6kata na jenkarite e 4e ponqkoga ot ''jenkarstvoto'' si izpuskat dosta svesni momi4eta..
    struva si da se zamisli6
    po temata-i az ne gi odobrqvam,ama znam 4e i te 6te si namrerqt maistora
    podkrepqm

Guest
    mi nqma kvo da se lujeme mom4etata to4no takiva haresvat-naduti,gadni i gotini...i posle momi4etata bili vinovni!!!!mi kato mom4etata haresvat samo takiva estestveno e,4e momi4etata 6e siakt da stanat takiva

И аз немога да ги трая...Аз примерно ако неискам да става нищо с момчето му казвам на момента за да не го задълбавам в некви любовни мъки!А не го залъгвам после да ми викат тая кучка го залъгваше а сега го зареза...абе кво да ви кажа секви ги има!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi nqma kvo da se lujeme mom4etata to4no takiva haresvat-naduti,gadni i gotini...i posle momi4etata bili vinovni!!!!mi kato mom4etata haresvat samo takiva estestveno e,4e momi4etata 6e siakt da stanat takiva
    Но и тука има нещо вярно!Съгласна съм!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Супер фен
    Ама не е вяррно!Много момчета не могат да понасят надути ф (както например моя приятел.)
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Хаха Наранения а не си ли се замислял за обратния вариант-че кучките се превръщат в такива заради курварите Щото аз преди като давах сичко за тях не бях кучка и кво праеха си с мен квот си искат А сега като не ми пука за тях и ги въртя са мн по-милички Ест жал ми е че залъгвам толкова свестни момчета но те явно тва искат защото като бях "добро момиче" не ми обърнаха внимание
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Guest
    тъпо е заради минали историй да прецакваш свестни момчета. Замисли се. Друг е въпроса, че ходя със хубаво момиче, което си се държи като кифла... и лети в облаците. Точно за тва върта още няколко.. и един ден кифлата ше падне от облаците.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от frozen^rose
    Хаха Наранения а не си ли се замислял за обратния вариант-че кучките се превръщат в такива заради курварите Щото аз преди като давах сичко за тях не бях кучка и кво праеха си с мен квот си искат А сега като не ми пука за тях и ги въртя са мн по-милички Ест жал ми е че залъгвам толкова свестни момчета но те явно тва искат защото като бях "добро момиче" не ми обърнаха внимание
    за този коментар ми беше мнението

"Кифлата духа пласйор прави пари к*рвата духа куката пак спи..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от geTeTo_c_awp-to
    "Кифлата духа пласйор прави пари к*рвата духа куката пак спи..."
    KingSize rulz !

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от frozen^rose
    напълно съм съгласна! трябва да има интрига
    Let The BEAT Control Your Body

naranieniq
    Guest
    emi donqkade me nakarahte da se zamislq i da ne bada takav jenkar mersi za komentarite

mi to4no tfa dokazva 4e mom4etata haresvat to4no takiva momi4eta...a posle mrunkat za kvo?!??za kvo se oplakvat ne moga da razbera.vseki sam si izbira kakuv da stane,verno 4e i obstoqtelstvata igraqt golqma rolq,na nqkoi prosto im haresva da sa izpolzvani za tova hodqt s taka nare4enite naduti ku4ki-------->vapros na izbor si e.za vseki vlak si ima putnici

a ti(naraneniq) 6tom si jenkar zna4i ne si nameril momi4eto koeto da te nakara da misli6 samo za nego,povqrvai mi nqkoi den 6e sre6tne6 nqkoe momi4e(bez zna4enie dali e kurva ili ne) koeto 6e e specialno i drugite 6e ti izglejdat bezrazli4ni

готини са си мацките

ами виж сега...както има момичета, които нараняват, така има и момчета. Ти би трябвало да прецениш човека, преди да тръгнеш с него - вярно, не винаги става, но все пак никой не е имунизиран. Всички сме страдали и сме минавали през подобни неща. Ако допуснеш всеки път, когато някой те нарани, ти да се съсипваш и даже да се променяш, тогава по-добре се откажи още сега, защото живота е пълен с хора, които биха ти направили зло.
    На който му се убива време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си