.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    о_О
    Guest

Какво и става?????

Гаджето ми е бъгнато.Вчера и подарих огромен мечок а тя каза просто"мерси" нейните приятелки много се кефеха не мечето а на нея и беше се 1.Какво и става само тя от всички момичета не хареса мечока а струваше 85лв. не че ми е за парите но тя не го хареса...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цената не е важна.. А тя може би просто не харесва плюшени играчки Или пък.. го е харесала, но не го е показала толкова явно.. не се притеснявай.. не е "бъгната"
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Пич, мойта ситуация е почти същата...Бях и направил ена супер готина и сладка презентацийка, вс беше ок, а тя каза само: "мерси, мн е мила", докато вс й приятелки луднаха като я видяха...Да ти кажа в моя случай стана ясно, че чувствата й са изчезнали...Съжалявам, ама и в твойта ситуация на такова ми мерише Все пак кажи й го директно в очите, че тази нейна реакция ти се е сторила странна и тя ще ти каже каквото има да ти казва! Успех!
    Every moment is another chance...

Що пък да е бъгната, може просто да се чувства неудобно да й подаряваш разни работи пред приятелките й, нищо му няма на момичета- и аз бих реагирала така.

x_
    Guest
    може да не е била в настроение,а може да си има друг .

о_О
    Guest
    едва ли има друг,но все още мисля че нещо не е наред щото кое момиче не харесва плюшени играчки,а аз се надявах много да се зарадва...но..уви

х_
    Guest
    всички момичета обичат плюшени играчки,ако ще да имат планини от тях...
    може да има проблеми,ама все пак ако си толкоз убеден,че няма друг,тогава се успокой и минало бешело...вярно,че са си бая парички,но... по-добре така отколкото скандали...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кат е бъгната земи я преинсталирай.. или направо дел.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Digitаl
    Guest
    ХАХАХАХАХАХ
    е ти си ебати тапака да дадеш 85 кинта за шибаната мечка
    на колко си ? на 15 ? или на 18. щото е се едно
    а пиклата насра ли те ?
    е, ше знаеш вече
    сигурно е много объркана напоследък. и не е сигурна в чувствата си.

Digitаl
    Guest
    >Цената не е важна.. А тя може би просто не харесва плюшени играчки
    Е да като не даваш ти парите цената не е важна.

И да не харесва играчки пак би трябвало да оцени жеста и хвърлените пари
    Попитай просто защо не и е харесало...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

o_O
    Guest
    сега я питах по скайп що реагира така а тя каза оф моля те не ме занимавай с глупости че наще ми дигнаха скандал заради тъпата ти мечка ....май не трябваше да и купувам.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сигурен ли си,че харесва плюшени играчки?

Хора бе...разберете...трябва да е много дебилна че да реагира просто понеже не и харесват...
    Мене и плючен ЧЕП да ми подари жената пак ще се зарадвам или поне ще се престоря...все пак е от нея и е пръснала пари...важен е жеста...

ПП:Shit happens...ш'се оправите...ако не...има още много спокс

o_O
    Guest
    може би не харесва----->е бъгната

Може да и е влезнала някоя хлебарка в главата...шибни я с нещо тежко може и да излезе...

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, може просто плюшените играчки да не й допадат и за това да не се е изкефила толкова на мечока.Следващият път не гледай колко струва, а гледай да е нещо по вкуса й.

???!
    Guest

???

moje da e bila v lo6o nastroenie...(kogato momi4eto e v cikul(ili pone nekoi f_4eta) im e se edno koi kfo pravi za kfo go pravi i kak...)sig sled 3-4 dni(a moje i po malko) 6te ti blagodari mnogo pove4e ... puk i ne se e svur6il sveta kato ti e kazala samo ,,mersi''

Digitаl
    Guest
    Остави я бе тапак !
    Думи нямам.
    Я ми дай скайпа й.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ei 6a ma izvinqvate dneska ama mamicata im na si4ki takiva, ne stiga 4e mi e pisnalo ot jivota dneska ama i da vi imam problemite. prosto gadjeto ti e ligli4ka koqto ne te ocenqva. osobeno ako e ot nekoe po taka semeistvo .....abe kak moje ti kaje smao mersi ili q e bilo sram ili e mn koravosarde4na. qvno trea da i kupi6 mercedes i 6a i haresa
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Моят приятел за НГ ми подари едно голямо куче и аз до сега супер много му се радвам и само си го гушкам НЗ, но ми е много странно, че не се е зарадвала Или и е било неудобно или не харесва плюшковци (ама момичетата дето не обичат са рядкост)

Фен
    Град
    BapHa
    p0vqrvai mi nqa takifa mymi4eta dety da ne xaresfat pliy6k0fci :P

Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    Хора бе...разберете...трябва да е много дебилна че да реагира просто понеже не и харесват...
    Мене и плючен ЧЕП да ми подари жената пак ще се зарадвам или поне ще се престоря...все пак е от нея и е пръснала пари...важен е жеста...

Тфа ROX бате . Абсолютно същия съм. Кфото и да е, ш' се зарадвам или поне ш' се напрая, щот е от човека, който обичам, а тфойто маце , ми явно е на изчерпване, кфо да ти каем. И друг път не си прави труда да подаряваш нещо на човек, с който си ходил ... пф ,... за кратко. Чатиш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Phenomenon

Тфа ROX бате . Абсолютно същия съм. Кфото и да е, ш' се зарадвам или поне ш' се напрая, щот е от човека, който обичам, а тфойто маце , ми явно е на изчерпване, кфо да ти каем. И друг път не си прави труда да подаряваш нещо на човек, с който си ходил ... пф ,... за кратко. Чатиш?

Mn0o0oy t04ny kazan0!!!
    afe pi4 sp0der mene sedni i p0g0v0rim s neq...ii mejdy drygyt0 0t k0lky vreme x0dite!? )

Супер фен
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си