- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво и става?????
споки, 100%% го е харесала, просто може да не си показва емоциите, бившия ми беше подарил за рд огромен букет от рози и плюшено мече, аз сташно много се изкефих, но не съм му се хвърляла на врата, така че споко недай се панира![]()
боже тая твойта девойка е толкова лигава...и да ти каже,че родителите и и дигнали ебаси скандала заради мечеката..
честно тая е толко зле...
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ne si ucelil 4oveka opredeleno,as super mn bih se zaradvala ama e vapros i na harakter,a vie na kolko ste i ot kolko vreme hodite
Това че не е показала, че го е харесала не означава че не е така. Някой хора по-трудно показват чувствата си. Попитай я просто хареса ли ти и ще разбереш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Споко бе човек! Просто явно е била шашната. И на мене някой да ми подари голям мечок и аз няма да знам къде се намирам! То всъщност ми се е случвало де![]()
Let The BEAT Control Your Body
Бъга е сериозен и трябва да бъде премахнат!
А защо е длъжна да покаже неизмерно щастие и преклонение заради един мечок? Ти какво очакваш от нея - да започне да ти целува краката, защото си й направил подарък. Че тва е една мечка !
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Според мен се е притеснявала как ще реагират техните за мечката.Особено ако те не знаят за вас.Може би не иска да им каже в очите, че ти си и подарил мечето.Не зная защо се е държала така аз лично бих се зарадвала на такъв подарък.Ако имах гадже и ми подари нещо такова лелел ще умра от кеф.Но попитай я направо има ли друг и оби4а ли те още.
П.С. Успех дано е било моментно и имате още щастливи мигове.![]()
dnes skusahme.i ne iskam da q vijdam deeba tupata kurva.a i razbrah 4e e podarila me4kata na nqkva fr,koqto mn mu se e kefela.zaebi ma puk mi e veselo ve4e sum
FREEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
"FREEEEEEEEEEEEEEE" и преебан с 85 кинта за няква шибана мечка заради (цитирам) "deeba tupata k***a" , честито ти беше преебанПървоначално написано от o_O
![]()
Сигурно не и допадат плюшените играчки или е по-срамежлива и не е показала емоциите си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mnogo tupo ot neina strana!Neshto ima mirishe mi na...drugo momche.Pogovri po-dobre s neq i se izqsnete!Първоначално написано от o_O
No e vuzmojno i roditelite i da ne znaqt za vas i zatova taka da e reigirala!
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Съгласна съмПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
най-хубавия подарък, който можеш да направиш на приятелката ти е да й липсваш.
съгласен съм че парите нямат значение във това отношение,но да подариш на приятел подарък от наистина близък човек си е просто ебавка с чувствата на човека...
Първоначално написано от Zealot
Ако питаш мене си яко пребан. С 85 лева вътре и без гадже![]()
![]()
А честито. 100% е била яко бъгната. Даже некой вирус е имала и на тебе ти го е прехвърлила
85 кинта за неква мечка!? Ти луд ли се ве? хахахахахахахахахахахахах ахаха... и сте скъсали..не ти не си преебан нееее. Това е поредното доказателство, че пари за путки не си струва да се дават.
moje da i e stanalo neudobno 4e si i podaril skap podarak ... ili pak da nqma tolkova silni 4uvstva i ... ae seta6 se ...![]()
Браво,сега си свободенм и можеше да изхарчиш парите за някоя,която да ти оцени мечката,ама..
иначе ми стана много мъчно за теб,защото явно си я обичал,за да и подаряваш мечки на такива цени.Ако моето гадже ми беше подарило такава мечка щях направо да го разцелувам и да не спирам,ама по добре е,че си скъсал с нея,явно не те е оценила.![]()
Emi ne, ne e "bugnato". Spored men prosto ne pokazva blagodarnosta si, zashtoto i e stanalo neudobno. Ako tolkova iskash da razberesh zashto e reagirala taka - popitai q napravo, stiga da ne q pritesnish.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
az li4no mnogo mrazq da mi podarqvat plu6eni igra4ki-moje bi tq sa6to
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
мхм...глупачкаПървоначално написано от pyx4eto
![]()
![]()
Az mislq 4e na gadjeto ti 4uvstvata prosto sa se izparili i zatova e reagirala taka,znam go ot li4en opit,i ako iska6 da si q vurne6 govori s neq no ne i dosajdai ili spri da i se obajda6 i 6te vidi6 4e tq sama 6te doide pri teb ili da skusate ili da se sblijite!!!![]()
Moje i da gre6a i ako e taka 6te me izvini6 no 6te ti kaja kakvo mislq az-moje bi tq ne izpitva po4ti ni6to kum teb i iska da se razdelite a i e stanalo mnou kofti kato si i podaril me4oka. Edin vid tova e pokazvane na 4uvstvata ti a na neq i e stanalo nelovko.Pogovori s neq!
i sega kfo???sam li si?sega turgvai na lov za drugi momi4eta koito 6e obi4at plu6eni me4eta,ama imam nqkfo pre4ustvie 4e burzo 6e si nameri6.aide uspeh