.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Град
    in ur dreams
    споки, 100%% го е харесала, просто може да не си показва емоциите, бившия ми беше подарил за рд огромен букет от рози и плюшено мече, аз сташно много се изкефих, но не съм му се хвърляла на врата, така че споко недай се панира

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    боже тая твойта девойка е толкова лигава...и да ти каже,че родителите и и дигнали ебаси скандала заради мечеката..
    честно тая е толко зле...
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    ne si ucelil 4oveka opredeleno,as super mn bih se zaradvala ama e vapros i na harakter,a vie na kolko ste i ot kolko vreme hodite

Град
    Там, където е сърцето...
    Това че не е показала, че го е харесала не означава че не е така. Някой хора по-трудно показват чувствата си. Попитай я просто хареса ли ти и ще разбереш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Споко бе човек! Просто явно е била шашната. И на мене някой да ми подари голям мечок и аз няма да знам къде се намирам! То всъщност ми се е случвало де
    Let The BEAT Control Your Body

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Бъга е сериозен и трябва да бъде премахнат!

Супер фен Аватара на Sarabi
    А защо е длъжна да покаже неизмерно щастие и преклонение заради един мечок ? Ти какво очакваш от нея - да започне да ти целува краката, защото си й направил подарък. Че тва е една мечка !
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Според мен се е притеснявала как ще реагират техните за мечката.Особено ако те не знаят за вас.Може би не иска да им каже в очите, че ти си и подарил мечето.Не зная защо се е държала така аз лично бих се зарадвала на такъв подарък.Ако имах гадже и ми подари нещо такова лелел ще умра от кеф.Но попитай я направо има ли друг и оби4а ли те още.

П.С. Успех дано е било моментно и имате още щастливи мигове.

o_O
    Guest
    dnes skusahme.i ne iskam da q vijdam deeba tupata kurva.a i razbrah 4e e podarila me4kata na nqkva fr,koqto mn mu se e kefela.zaebi ma puk mi e veselo ve4e sum
    FREEEEEEEEEEEEEEE

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от o_O
    dnes skusahme.i ne iskam da q vijdam deeba tupata k***a.a i razbrah 4e e podarila me4kata na nqkva fr,koqto mn mu se e kefela.zaebi ma puk mi e veselo ve4e sum
    FREEEEEEEEEEEEEEE
    "FREEEEEEEEEEEEEEE" и преебан с 85 кинта за няква шибана мечка заради (цитирам) "deeba tupata k***a" , честито ти беше преебан

Сигурно не и допадат плюшените играчки или е по-срамежлива и не е показала емоциите си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

сега я питах по скайп що реагира така а тя каза оф моля те не ме занимавай с глупости че наще ми дигнаха скандал заради тъпата ти мечка ....май не трябваше да и купувам.
    Mnogo tupo ot neina strana!Neshto ima mirishe mi na...drugo momche.Pogovri po-dobre s neq i se izqsnete! No e vuzmojno i roditelite i da ne znaqt za vas i zatova taka da e reigirala!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цената не е важна.. А тя може би просто не харесва плюшени играчки Или пък.. го е харесала, но не го е показала толкова явно.. не се притеснявай.. не е "бъгната"
    Съгласна съм

най-хубавия подарък, който можеш да направиш на приятелката ти е да й липсваш.

Град
    Плевен
    съгласен съм че парите нямат значение във това отношение,но да подариш на приятел подарък от наистина близък човек си е просто ебавка с чувствата на човека...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Zealot
    dnes skusahme.i ne iskam da q vijdam deeba tupata k***a.a i razbrah 4e e podarila me4kata na nqkva fr,koqto mn mu se e kefela.zaebi ma puk mi e veselo ve4e sum
    FREEEEEEEEEEEEEEE
    "FREEEEEEEEEEEEEEE" и преебан с 85 кинта за няква шибана мечка заради (цитирам) "deeba tupata k***a" , честито ти беше преебан

Ако питаш мене си яко пребан. С 85 лева вътре и без гадже А честито. 100% е била яко бъгната. Даже некой вирус е имала и на тебе ти го е прехвърлила

85 кинта за неква мечка!? Ти луд ли се ве? хахахахахахахахахахахахах ахаха... и сте скъсали..не ти не си преебан нееее. Това е поредното доказателство, че пари за путки не си струва да се дават.

Град
    на плажа =)
    moje da i e stanalo neudobno 4e si i podaril skap podarak ... ili pak da nqma tolkova silni 4uvstva i ... ae seta6 se ...

Браво,сега си свободенм и можеше да изхарчиш парите за някоя,която да ти оцени мечката,ама..
    иначе ми стана много мъчно за теб,защото явно си я обичал,за да и подаряваш мечки на такива цени.Ако моето гадже ми беше подарило такава мечка щях направо да го разцелувам и да не спирам,ама по добре е,че си скъсал с нея,явно не те е оценила.

Град
    Никъделенд
    Emi ne, ne e "bugnato". Spored men prosto ne pokazva blagodarnosta si, zashtoto i e stanalo neudobno. Ako tolkova iskash da razberesh zashto e reagirala taka - popitai q napravo, stiga da ne q pritesnish.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Супер фен
    Град
    sofiq
    az li4no mnogo mrazq da mi podarqvat plu6eni igra4ki-moje bi tq sa6to

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    Браво,сега си свободенм и можеше да изхарчиш парите за някоя,която да ти оцени мечката,ама..
    иначе ми стана много мъчно за теб,защото явно си я обичал,за да и подаряваш мечки на такива цени.Ако моето гадже ми беше подарило такава мечка щях направо да го разцелувам и да не спирам,ама по добре е,че си скъсал с нея,явно не те е оценила.
    мхм...глупачка

Az mislq 4e na gadjeto ti 4uvstvata prosto sa se izparili i zatova e reagirala taka,znam go ot li4en opit,i ako iska6 da si q vurne6 govori s neq no ne i dosajdai ili spri da i se obajda6 i 6te vidi6 4e tq sama 6te doide pri teb ili da skusate ili da se sblijite!!!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Moje i da gre6a i ako e taka 6te me izvini6 no 6te ti kaja kakvo mislq az-moje bi tq ne izpitva po4ti ni6to kum teb i iska da se razdelite a i e stanalo mnou kofti kato si i podaril me4oka. Edin vid tova e pokazvane na 4uvstvata ti a na neq i e stanalo nelovko.Pogovori s neq!

i sega kfo???sam li si?sega turgvai na lov za drugi momi4eta koito 6e obi4at plu6eni me4eta,ama imam nqkfo pre4ustvie 4e burzo 6e si nameri6.aide uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си