- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zashto ia boli
kogato po4vame da praim sex s moita priatelka i tia parva zastava gore vinagi ia boli i ne moje da vlezne. Zashto?
Еми,ако е 2-3 я й път е така първите 4-5 пъти ще я боли така е в началото!Спокойно
Не съм надута,а просто съм разглезена
Може да има някаква инфекция или пък също съм чувала, че при някой момичета дори и на 20- тия път пак ги боли в началото- за тва най- добре първите 5 минути като започнете нали да стоите неподвижно за да се разтегнат малко стените на влагалището и тогава вече не би трябвало да има проблеми.
ako i si pyrviq...Първоначално написано от edge
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Има няколко варианта :
1. Ако й е за първи път ще я боли както и да застанете ;
2. Kогато тя е отгоре проникването е по-дълбоко. Ако го е правила малко пъти ще трябва да смените ползата ;
3. Може да има някаква инфекция или друга болест, но това е малко вероятно. И все пак за всеки случай отидете на гинеколог.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Удари й един език преди това, както и пенисът ти не трябва да е сух![]()
И мене ме боля първо така ама после свикнах.Просто трябва да е много влажна и предразположена![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Мда...мда..."Мен не ме боля първия път нито анално, нито вагинално"Това са твои думи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Злобноо! Харесва ми!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
А относно позата - на първата ми сексуална партньорка това беше най-лесната й поза. При последната партньорка - най-болезнената за почти половин година. Повече предигра и сменете позата. Те за това мисионерската е мисионерска, защото е най-лесна.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Вървете на гинекологИма едно състояние на някои момичета, което не им позволява да правят секс дори да искат. Нарича се вагинизъм
![]()
![]()
За информация, напиши в wikipedia думата vaginismus и виж какво пише ама трябва да чаткаш анлийски![]()