Situaciqta e takava, 4e predi okolo 3 meseca se zapoznah s edno mn gotino momi4e.. dopredi tova se zaribqvah s nai-dobrata i fr, no tyi kato neinata fr e po-golqmka ot mene (az 9, tq - 11 klas) i re6ih 4e nqmam 6ans s neq i se zafanah s drugata! Si4ko be6e perfektno, mn se obi4ahme, kazvahme si go napravo i kato se videhme, tq se spi4a6e Vse pak az opitvah da q predrazpoloja, dokato edna ve4er, na eno rd na neini fr-ki, tq me ostavi i otide pri kompaniqta si...sled tova mi kaza 4e 4uvstvata i sa iz4eznali i t.n...Mn mi be6e tejko, ama se opitah da si vyrna 4uvstvata, pravih kakvo li ne, ama bez uspeh! ot togava minaha 10 dena, tykmo q bqh prejivql poneje tiq dni imah dosta razl ne6ta za vyr6ene i ne mislih mn za neq! Dori pak se povyrnah kym neinata fr-ka s koqto o6te mislq 4e nqmam 6ansove golemi, ama se darji qko s mene, huu mi e da sym s neq pyk i mi e gadno da sym sam i ne moa se spra...neska oba4e ne6to pak me vry6ta kam starata...vidqh i i nicka v skype, bila "lonely"...nz...s koq ot dvete da deistvam i kakvo da pravq izob6to 6toto taq deto e "lonely" me rezna ve4e ama ot dr strana sq dokato i e samotno, ako i pokaja 4e o6te mi puka za neq moj pyk da stane ne6to...nz..drugata pyk po-rqdko se 4uvame i vijdame i poneje e dosta golemi4ka (az na 15, tq na 1 se si mislq 4e nqaa smisal...ko da praq adjeba mi e vaprosa?!Znam 4e dylga stana temata, ama trqaa6e si4ko da si kaja, mersi!