.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    lady_trends
    Guest

КОе да избера?

Здравейте!Аз съм момиче и търся помощ,тъй като ми растат косъмчета по краката и ми е мн неприятно.Те загрозяват краката ми и не са достатъчно женствени. Не зная как да постъпя .Не знам с какво да ги премахвам.Моля момичетата,които са имали същият проблем и са достигнали до неговото решение да ми помогнат!

Guest
    Ne wqrwam nqkoi da e imal takuv problem.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    О БОЖЕ.
    Ти си първата с такъв случай. Мойто момиче дори аз дет краката ми са като чорапи до коленете знам, че си има разни цаки за епилация. хората ползват епилатори и кремчета Виит или нещо такоз.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Re: КОе да избера?

Цитирай Първоначално написано от lady_trends
    Здравейте!Аз съм момиче и търся помощ,тъй като ми растат косъмчета по краката и ми е мн неприятно.Те загрозяват краката ми и не са достатъчно женствени. Не зная как да постъпя .Не знам с какво да ги премахвам.Моля момичетата,които са имали същият проблем и са достигнали до неговото решение да ми помогнат!
    епилатор мойто момиче свиква се аз ме беше страхприди и краката да си епилирам а са вече и триъгълникът си епилирам

Повече от фен
    lele kosmi po krakata ne moga da povqrva.....maitapche ami mila vseki ima nqma chovek koito da nqma a za da gi premaahnesh ima mn varianti s depilirash krem toba e kato brysneneto,sledvashtoto e brysnene no ne ti preporychvam izbroenite dosega zashtoto sled tqh kosmite stavat cherni i grubi,sys kola maska boli no se svikva i tova koeto ti preporychvam nai mn e epilatora ot nego syshto boli no se svikva pyrviq pt ti idva da ervnesh ama posle ne useshtash bolka daje gadelichka
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Супер фен
    Пхахахахаха :P :P :P всички имат косми душко.Рядко се намират жени без.Купи си впилатор,бръсни си ги,отиди на козметик да ти направи коло маска (или си я направи у вас),или с депилиращ крем!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Re: КОе да избера?

Цитирай Първоначално написано от lady_trends

Еми най-добре можеш с лозарската ножица на дедо ти да ги махнеш

Нем,съжалявам,няма никой друг с такива проблеми.
    -епилатор,кремове,самобръсн ачка,кола маска...

S L A D K A
    Guest
    Emi kak iska6 da sa ti jenstveni krakata s kosmi tam nqma kak da stane MAXAI GI ako iska6 priqtelqt ti da se 4yvstva kato trevopasno NEDEI

Guest
    kakto ve4e ti kazah ima mn na4ini za da si mahnes kosmite ot krakata
    -epilator,kola maska,krem,samobrysna4ka i t.n.
    Predpolagam 4e ne si na pove4e ot 13 za tova te syvetvam pytrviq pyt da e pr s krem4e za da svikne6 malko s misluta 4e posle kola maska ili epilator.Uspeh.

Град
    на ония свят
    на колко си?

първо : доста тъп въпрос.
    второ : мисля, че като за начало можеше да питаш майка си, предполагам и тя се обезкосмява, нали !?!
    трето : пробвай с всичко освен с бръсначка. И все пак ти препоръчвам епилатор. Аз за първи път се епилирах с епилатор и е доста по-удобно.

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Нем,съжалявам,няма никой друг с такива проблеми.
    -епилатор,кремове,самобръсн ачка,кола маска...
    Най-добрия изход епилатор
    хах ти голям проблем го извади хахаха представям си нататък за наистина сложните
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си