- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я да поразмишляваме малко...
мачок, в една субкултура винаги ще има и глупаци, но не субкултурата определя това дали са глупаци или не.
алелуя.
В моя край се чува следното:"Всяко стадо си има мърша. Но ной-много мърша има сред метълите"
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
тва е заради метълите, пънкарите, скинарите, чалгарите, хаузърите и ревърите!
по дяволите!
ти не се чувстваш, но Обществото вече те е заклеймило като общественоопасен тип, защото ДС вижда и знае всичко!Първоначално написано от Verminaard
йаде да не започвам да чета за провиненията ти - пиене на бира на обществено място, отсъствия от часовете по физика, изнасилване на малки момиченца, ядене на труп в училищния двор.....
![]()
не се крий зад някакви пошли оправдания с моето въображение - защото след като ми каза на ЛС от кой блок сиПървоначално написано от Verminaard
та, метълите от тоя район са ми говорили за един от твоя блок, дето прилича на теб, а нещата дето ги казаха, ясно посочват,че тея деяния са именно твои!!!
ти си виновен,че разби прелестния квартал,ей!
абе аз отговорих на темата по-нагоре, но автора безпрекословно заклейми отговора ми като некомпетентен![]()