съгласна съм,че да има деление е малко или много кофти.Но цялата тази работа идва от разликата на тия култури в начина на мислене манталитет, цели , мечти и тн. Ясно е,че има изключения , съвсем не слагам всички под един общ знаменател ,но за мен музиката която слушаш малко или много определя личността ти.Сега-хранете ме,че не можеш да съдиш хората по музиката , която слушат , но нещата са взаимно свързани. За едни целта е да отидат в кръчмата, да слушат Гергана и Глория и да се нaпият с водка...в даскалото срещам такива и чувам такива разговори..за тях Петък е ден мечта...за умственият им багаж няма да говоря...Други като мен чакат поредното парти ,за да изтрещят на макс и след това всичко да си е както преди ..аз обаче не живея с тая мисъл и мога и със това и без това...давам за пример тези два типа, щото единя е често срещан , другият го знам от личен опит...за метали, емота и тн. няма да говоря, защото не съм достатъчно и напълно запозната, а щом е така си мълча!
Та..помислете, какво могат да си говорят тези 2 типа хора. Да, те могат да общуват, да си казват 'Здрасти' да говорят по общи теми, но да бъдат едно цяло, една компания..някак не върви. Просто гледните им точки са наплно различни, което води до нежелание за контакти.Не твърдя,че няма такива случаи-има ,но малко.Найстина зависи от лицата, но е трудно да се получи така...всеки със своята среда и там се чуства свой и добре,открива своята среда и това, което му се нрави най-много...за това са тези култури...за да откриеш себе си в някоя от тях...не говориме за всички псевдо-трута.И все пак има едно изречениице- Our deeds determine us as much as we determine our deeds...та заменете deeds с attitude/way of life/points of view