Не може да критикуваш другите, докато не погледнеш през техните очи. Цялото това заклеймяване е доста глупаво. Нима музиката определя характера и интелекта? Трябва да се взема най-доброто от всяка ситуация. Ако си бил в дадена групичка, направи си изводите и прецени за себе си. Понякога границите на субкултурата задушават. Имам много примери...
Миналото лято излизах с метълите от моя град. И аз не бях от тях, защото носех обувки, защото се обличах прекалено цветно, защото имах уши за друга музика.Общувах и с други хора, "не-метъли". И в един момент станах излишна.Сега дори не ме поздравяват, а когато им метна ме сочат с пръст и крещят "чалгарка"... Дори и едни приятелки...Според тях съм се променила коренно, а те дори не знаят, че аз продължавам да слушам от всичко по-малко...
Границите, които поставя обществото са прекалено тесни за моите възгледи. Тесногръдието и ограничеността ме задушават. Тук, в интернет ми е по-добре. Нали надскачам тези "препятствия" без излишни негативни последици...